Εγώ πιστεύω δεν θα δείς διαφορά.
Η κονσόλα αυτή έχει γίνει για να υποστηρίζει το VR και απλά να κάνει ένα ψευτο-upscale στα παιχνίδια μόνο και μόνο για να ταιριάζουν στην ανάλυση αυτών που έχουν προτιμήσει 4κ τηλεοράσεις.
Αλλά μιλάμε για άλλα 400 ευρώ για το headset + έξτρα λεφτά για την κάμερα.
Και όλα αυά μέχρι να βγεί το PS5 (σε 2 χρόνια απο τώρα;)
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 21:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS4 SLIM VS PRO
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
To VR παίζει με το παλιό μια χαρά, εξάλλου το VR δεν είναι ψευδό 4Κ για να θέλει αποκλειστικά το Pro. Ούτως ή άλλως το Vr όταν το φοράς η οθόνη σου είναι το VR oπότε δεν τίθεται θέμα upscale. (σωστά;) Το pro έχει μικροδιαφορές στα παιχνίδια προς το παρόν και στα φορτώματα, μέσα στους επόμενους μήνες θα βγούνε patch που θα υποστηρίζουν το upgrade των fps. Για παράδειγμα χτές δοκιμάσαμε σε φίλο που έχει το pro το Rainbow Six Siege, το παιχνίδι έχει option που βλέπεις τα fps όσο παίζεις. Στα video και γενικά στα μενού πριν το gameplay τα fps ήταν κολλημένα στα 60 με το που μπήκαμε να παίξουμε είμασταν στα 29 κολλημένα. Σίγουρα θα φτιαχτούν αυτά για να ξεχωρίσει το pro αλλά όλα θέλουν το χρόνο τους...
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
To PS4pro δεν είναι πραγματική 4κ http://venturebeat.com/2016/09/08/ps4-pro-isnt-4k-that-doesnt-matter/ To VR παίζει με το PS4 αλλά έχει framedrops σε σχέση με το pro. Επίσης κυκλοφόρησε ότι λόγο ενώς θέματος (πιθανός θα διορθωθεί με patch) όταν το pro παίζει παιχνίδια σε τηλεοράσεις που δεν είναι 4Κ υπάρχει πρόβλημα στις επιδόσεις του.
Δεν λέω ότι δεν αξίζει να την αγοράσει κάποιος απλά πιστεύω ότι ίδια θα είναι και η εμπειρία του με το PS4 τώρα και με λιγότερα λεφτά. Επίσης δεν ξέρω αν κάποιος αξίζει να περιμένει για να διορθωθούν μικροπροβληματα ή να πέσει η τιμή γιατί όπως είπα και ποιο πρίν σε κάνα 2 χρόνια θα έχουμε καινούριες κονσόλες, το Pro είναι κάτι σαν το "S" στα iphone
Δεν λέω ότι δεν αξίζει να την αγοράσει κάποιος απλά πιστεύω ότι ίδια θα είναι και η εμπειρία του με το PS4 τώρα και με λιγότερα λεφτά. Επίσης δεν ξέρω αν κάποιος αξίζει να περιμένει για να διορθωθούν μικροπροβληματα ή να πέσει η τιμή γιατί όπως είπα και ποιο πρίν σε κάνα 2 χρόνια θα έχουμε καινούριες κονσόλες, το Pro είναι κάτι σαν το "S" στα iphone
- KwstasAgnwstos
- Δημοσιευσεις : 33
Εγω ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθούμε να κατηγοριοποιήσουμε το 4K σε συσκευές λές και είναι κάποιο feature.
Όλες οι κονσόλες μπορούν να δείξουν 4K αρκεί να υποστούν την ανάλλογή μείωση ποιότητας στα εφέ τους.
Ποτέ καμία κονσόλα δεν θα βγάλει 4K με όλα τα εφέ στο full γιατί απλά θα κόστιζε 2-3 χιλιάρικα.
Υπάρχει το παρακάτω τρίγωνο

Το οποίο αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Αν θες 4k θα φάς μείωση σε κάτι άλλο. Και τα 3 δεν γίνεται να τα έχεις στο Maximum.
Όλες οι κονσόλες μπορούν να δείξουν 4K αρκεί να υποστούν την ανάλλογή μείωση ποιότητας στα εφέ τους.
Ποτέ καμία κονσόλα δεν θα βγάλει 4K με όλα τα εφέ στο full γιατί απλά θα κόστιζε 2-3 χιλιάρικα.
Υπάρχει το παρακάτω τρίγωνο

Το οποίο αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Αν θες 4k θα φάς μείωση σε κάτι άλλο. Και τα 3 δεν γίνεται να τα έχεις στο Maximum.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Από αυτά που διαβάζω πάντως οι διαφορές με το slim είναι απειροελάχιστες τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι των παιχνιδιών. Στην αρχή το pro είχε παρουσιαστεί ως η κονσόλα που υποστηρίζει πλήρως το 4Κ , κάτι που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Στη παρούσα φάση δε νομίζω ότι τα 100 ευρώ διαφορά που έχουν οι 2 κονσόλες δικαιολογούνται απόλυτα.
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
johnlit777 έγραψε:Από αυτά που διαβάζω πάντως οι διαφορές με το slim είναι απειροελάχιστες τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι των παιχνιδιών. Στην αρχή το pro είχε παρουσιαστεί ως η κονσόλα που υποστηρίζει πλήρως το 4Κ , κάτι που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Στη παρούσα φάση δε νομίζω ότι τα 100 ευρώ διαφορά που έχουν οι 2 κονσόλες δικαιολογούνται απόλυτα.
Μωρέ διαφορά υπάρχει, και αν δεν έχεις ps4 αξίζει να πας στο pro, όχι όμως να έχεις ps4 και να πάρεις και το pro.
-
BigBossGR έγραψε:Μπορεις να συνδεσεις τον ενισχυτη στην τηλεοραση μεσω οπτικου και με HDMI το ps4 στην τηλεοραση.
Σε ευχαριστω πολυ @BigBossGR!Αν και ζηταω πολλα,αλλα μηπως ξερεις αν ο ηχος που θα περνω απο την TV θα ειναι πιο "φτωχος" σε σχεση π.χ αν ηταν κατευθειαν απο το PS4;Οπως να μου βγαζει μονο Stereo ηχο για παραδειγμα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:BigBossGR έγραψε:Μπορεις να συνδεσεις τον ενισχυτη στην τηλεοραση μεσω οπτικου και με HDMI το ps4 στην τηλεοραση.
Σε ευχαριστω πολυ @BigBossGR!Αν και ζηταω πολλα,αλλα μηπως ξερεις αν ο ηχος που θα περνω απο την TV θα ειναι πιο "φτωχος" σε σχεση π.χ αν ηταν κατευθειαν απο το PS4;Οπως να μου βγαζει μονο Stereo ηχο για παραδειγμα.
Γενικά να ξέρεις ότι η ποιότητα ήχου του hdmi είναι ανώτερη του optical.
Οπότε θεωρητικά δεν θα έχεις απώλειες.
-
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες