- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 17:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
VagDog έγραψε:Παιδια μια ερωτηση....Πειτε μου ενα site να αγορασω Aμερικανικη prepaid psn card... Κατα προτιμηση ελληνικο site...!!! Ευχαριστω..!!!
Για δες εδώ. .http://www.maxplay.gr/?page_id=154
-
goalzila - Δημοσιευσεις : 97
ΟΚ μαγκες ερωτηση: Ειμαι για PS4 μεσα σε 1 βδομαδα. Διαβαζοντας το αρθρο του DF, ειδα πως το c chassis (το νεο μοντελο), ζεσταινεται κατα 2-3 βαθμους παραπανω απο το παλαιοτερο, λογω του οτι μειωσανε την ταχυτητα στα fanακια.
Ειναι μεγαλη αυτη η αυξηση σε σημειο που να σε κανει να ανυσηχεις, ειδικα για το καλοκαιρι; Το ρωταω, γιατι αν ειναι να επενδυσω στο παλαιοτερο μοντελο.
Ειναι μεγαλη αυτη η αυξηση σε σημειο που να σε κανει να ανυσηχεις, ειδικα για το καλοκαιρι; Το ρωταω, γιατι αν ειναι να επενδυσω στο παλαιοτερο μοντελο.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
G3n3raL86 έγραψε:ΟΚ μαγκες ερωτηση: Ειμαι για PS4 μεσα σε 1 βδομαδα. Διαβαζοντας το αρθρο του DF, ειδα πως το c chassis (το νεο μοντελο), ζεσταινεται κατα 2-3 βαθμους παραπανω απο το παλαιοτερο, λογω του οτι μειωσανε την ταχυτητα στα fanακια.
Φιλε μου εγω εχω το παλιο μοντελο και διαβασα την αναλυση που λες, για τους 2-3 βαθμους διαφορα.
Δεν μπορω να σου πω αν η αυξηση των 3 βαθμων ειναι σημαντικη εκει που καναν το τεστ, αλλα για τη χωρα που μενουμε, μου φαινεται σημαντικη, μιας και τα καλοκαιρια τα σπιτια στην Ελλαδα βραζουν αν δεν εχουν κλιματισμο. Επομενως, καθε αυξηση θερμοκρασιας ειναι ανεπιθυμητη.
Για μενα, ο θορυβος των ανεμιστηρων ειναι το λιγοτερο που με απασχολει, οποτε σου προτεινω να ψαξεις το παλιο μοντελο (που θα ειναι και φτηνοτερο λογικα).
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Solidarity έγραψε:G3n3raL86 έγραψε:ΟΚ μαγκες ερωτηση: Ειμαι για PS4 μεσα σε 1 βδομαδα. Διαβαζοντας το αρθρο του DF, ειδα πως το c chassis (το νεο μοντελο), ζεσταινεται κατα 2-3 βαθμους παραπανω απο το παλαιοτερο, λογω του οτι μειωσανε την ταχυτητα στα fanακια.
Φιλε μου εγω εχω το παλιο μοντελο και διαβασα την αναλυση που λες, για τους 2-3 βαθμους διαφορα.
Δεν μπορω να σου πω αν η αυξηση των 3 βαθμων ειναι σημαντικη εκει που καναν το τεστ, αλλα για τη χωρα που μενουμε, μου φαινεται σημαντικη, μιας και τα καλοκαιρια τα σπιτια στην Ελλαδα βραζουν αν δεν εχουν κλιματισμο. Επομενως, καθε αυξηση θερμοκρασιας ειναι ανεπιθυμητη.
Για μενα, ο θορυβος των ανεμιστηρων ειναι το λιγοτερο που με απασχολει, οποτε σου προτεινω να ψαξεις το παλιο μοντελο (που θα ειναι και φτηνοτερο λογικα).
Μαλλον και εγω για το παλιο μοντελο θα παω.
Απλα αυτος ο θορυβος που τοσο ντορο βλεπω για αυτον για το παλιο μοντελο, ειναι σε επιπεδα phat PS3; Που αν θυμασαι, οταν το PS3 επερνε μπρος, ανετα δημιουργουσε τυφωνα.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Οχι,δεν θα το ελεγα. Αν παιζεις βραδυ, με χαμηλωμενο τον ηχο, ενταξει, ακουγεται,αλλα οχι ενοχλητικα. Κι εγω εχω ps3 fat και ποτε δεν με ενοχλησε ο ηχος του.
Να κοιταξεις να ειναι τοποθετημενο σε επιπλο που εχει αρκετή άπλα για αερισμό.
Να κοιταξεις να ειναι τοποθετημενο σε επιπλο που εχει αρκετή άπλα για αερισμό.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες