Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Giannisre7 » 23 Ιούλ 2015, 10:14

To 2! Χαλαρά!
Giannisre7

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό warmup » 26 Σεπ 2015, 10:51

Πάντως το Revelations 2 φαίνεται αρκετά καλό από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής. Μου αρέσει που έχει κάποια στοιχεία του last of us μέσα και τα campaigns φαίνονται καλοφτιαγμένα με καλό story.

Πολύ καλύτερο μάλλον από το revelations 1 που προσωπικά με άφησε αδιάφορο.
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό michalis80 » 23 Νοέμ 2015, 22:44

Resident Evil 2! Μακράν!!! To είχα μάθει απ'έξω και ανακατωτά και το έπαιξα τόσες φορές ώστε να ξεκλειδώσω το μίνιγκαν με τις άπειρες σφαίρες. Και μόλις το έκανα, το ξαναέπαιξα άλλες τόσες χωρίς άγχος. Μίνιγκαν με άπειρες!!! Τι να μου πει μετά ο William Birkin :P
michalis80

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό DemonHelldark » 23 Νοέμ 2015, 23:53

το 4 πιστεύω ήταν το καλύτερο...πολύ προσεγμένο και πρωτότυπο για την χρονιά του
DemonHelldark

Δημοσιευσεις : 15

RE 5

Δημοσίευσηαπό pakos » 15 Μαρ 2016, 16:46

Pera twn klasikwn 1,2,3 kai to remake tou 1 emena proswpika mou arese poly to 5 kai perimenw kai tis nees ekdoseis se ps4
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 15 Μαρ 2016, 22:58

Μακράν το Resident Evil 2 εκτος συναγωνισμού...το ειχαμε λιωσει το καλοκαίρι μετά το τέλος του Λυκείου...εεεεε ρε αναμνήσεις
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό lefteris58 » 16 Μαρ 2016, 09:45

Τα κλασικά (1-3) είναι η απάντηση. Τερμάτισα και το 4 βέβαια αλλά η σειρά έχει αλλάξει πολύ.
lefteris58

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 20 Μαρ 2016, 23:44

Χωρίς να έχω παίξει το 0 θα πω το 1 και μετά το veronica!Ειδικά το 1 το είχα πάρει πιτσιρικάς θυμάμαι και το πήγα πίσω να το κάνω ανταλλαγή επειδή με δυσκόλευε και μου λέει ο τύπος να του δώσω μία ευκαιρία...Τον ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο...Και μόλις είδα οτι το έχω ξανασχολιάσει το άρθρο αυτό...Πάντως είμαι σταθερός στις απόψεις μου! :D
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 21 Μαρ 2016, 00:19

Αν και το Resident Evil 2 θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στην μνήμη μου , μιας και ήταν η πρώτη μου εμπειρία horror και ως πιτσιρικάς τότε το 'χα ''λερώσει'' :lol: το σωβρακάκι μου με την όλη ατμόσφαιρα , θα επιλέξω ως κορυφαίο το Resident Evil 4 γιατί μου χάρισε μια πιο ολοκληρωμένη ιστορία σε ένα αφιλόξενο σκηνικό και δέθηκα πιο πολύ με την ιστορία του !!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 04:27

Resident Evil 0,1,2,3,4 + τα καινούργια HD Remasters!!!!
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB