- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 00:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;
Resident Evil 2! Μακράν!!! To είχα μάθει απ'έξω και ανακατωτά και το έπαιξα τόσες φορές ώστε να ξεκλειδώσω το μίνιγκαν με τις άπειρες σφαίρες. Και μόλις το έκανα, το ξαναέπαιξα άλλες τόσες χωρίς άγχος. Μίνιγκαν με άπειρες!!! Τι να μου πει μετά ο William Birkin 

- michalis80
- Δημοσιευσεις : 14
Μακράν το Resident Evil 2 εκτος συναγωνισμού...το ειχαμε λιωσει το καλοκαίρι μετά το τέλος του Λυκείου...εεεεε ρε αναμνήσεις
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Χωρίς να έχω παίξει το 0 θα πω το 1 και μετά το veronica!Ειδικά το 1 το είχα πάρει πιτσιρικάς θυμάμαι και το πήγα πίσω να το κάνω ανταλλαγή επειδή με δυσκόλευε και μου λέει ο τύπος να του δώσω μία ευκαιρία...Τον ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο...Και μόλις είδα οτι το έχω ξανασχολιάσει το άρθρο αυτό...Πάντως είμαι σταθερός στις απόψεις μου! 

-
Georgebor - Δημοσιευσεις : 91
Αν και το Resident Evil 2 θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στην μνήμη μου , μιας και ήταν η πρώτη μου εμπειρία horror και ως πιτσιρικάς τότε το 'χα ''λερώσει''
το σωβρακάκι μου με την όλη ατμόσφαιρα , θα επιλέξω ως κορυφαίο το Resident Evil 4 γιατί μου χάρισε μια πιο ολοκληρωμένη ιστορία σε ένα αφιλόξενο σκηνικό και δέθηκα πιο πολύ με την ιστορία του !!

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες