Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
αν και το παρακολουθώ ανελλιπώς και μου αρέσει η σεζόν, δεν μπορώ να μην δω μερικά άσχημα που με προδιαθέτουν για υπερβολές και κενά στην ιστορία. Ξεκινώντας από την επιβολή του fan base στην ιστορία με την ανάσταση του john. Το πολύ hype γενικά με χαλάει και γενικά είναι ένας παράγοντας να πάρει την κάτω βόλτα.
-
Pleth - Δημοσιευσεις : 72
Το καινούριο επισόδειο ήταν καλό σε γενικές γραμμές. Δεν θα κάνω σπόιλερ, αν και δεν είχε κάτι ιδιαίτερο για να υπωθεί. Απλά ξετιλύγουν το κουβάρι για να πάει παρακάτω.

-
CorporateB - Δημοσιευσεις : 44
Re: A Game of Thrones
Αναρωτιέμαι αν κάποιος βλέπει μόνο τη σειρά χωρίς να έχει διαβάσει τίποτα αλλο, έχει καταλάβει τίποτα?
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
JamesHetfield έγραψε:Αναρωτιέμαι αν κάποιος βλέπει μόνο τη σειρά χωρίς να έχει διαβάσει τίποτα αλλο, έχει καταλάβει τίποτα?
μια χαρά κατανοητά είναι όλα. Απλά επειδή έχει πολλά ονόματα, αν κάνεις πολύ καιρό να δεις τις σεζόν, τα ξεχνάς
-
Pleth - Δημοσιευσεις : 72
Συμφωνώ κι εγώ μια χαρά κατανοητά είναι όλα.Ούτως ή άλλως υπάρχει και το πλεονέκτημα της ταύτισης των ονομάτων με την τηλεοπτική τους παρουσία ώστε να συγκρατώνται ευκολότερα αλλά ναι προφανώς στα βιβλία θα εξηγούνται τα πάντα πολύ καλύτερα και πιο λεπτομερειακά.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης