"Παίζω σε Κονσόλα για τα... exclusives." Χμμ...

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Altair » 25 Ιαν 2016, 20:46

Απίστευτα fail επιχείρημα.Με το σκεπτικό σου,αν δεν υπήρχε pc,δε θα είχαμε καν παιχνίδια βρε εξυπνοπούλι.Επίσης σιγά μην κάτσω να κάνω πόλεμο επιχειρημάτων υπέρ των κονσολών και κατά του pc gaming.Ο καθένας παίζει σε ότι γουστάρει,για όποιο λόγο γουστάρει το θέμα είναι να μην πρήζει τους άλλους,ανοίγοντας τέτοια ηλίθια θέματα.Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν θέματα που πρήζουν τους άλλους,ανάλογες θα είναι και οι απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 25 Ιαν 2016, 21:17

Αν δεν σε ενδιαφερει το θεμα μπορεις και να μην συμμετέχεις, λεω εγω τωρα. Ειδικα οταν ειναι ηλιθιο, ειδικα οταν δεν καταλαβαινεις τον λογο του topic, γιατι χανεις τον καιρο σου και καθεσε και με προσβαλεις?

Ενταξει η πλακα, δεκτη, την εκανες μια φορα, φτανει.

Btw το επιχείρημα μου ειναι το ιδιο fail με το δικο σου τοτε, απλα δεν εγραψα "δεν θα υπηρχε witcher 3 σε αυτην την μορφη". Σου αρεσει καλυτερα ετσι?
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Altair » 26 Ιαν 2016, 00:48

Αν κάτι δεν μου αρέσει,μπορώ να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου.Δημοκρατία έχουμε κι ελευθερία λόγου,δε θα μας φιμώσετε κύριε.Αν δε σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις,βρες άλλο τρόπο να αντιδράσεις όχι φιμώνοντας τον άλλο.Εσύ άνοιξες το θέμα,εγώ σου απαντάω.Απλό.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Volga » 26 Ιαν 2016, 08:35

Pirederas έγραψε:Τα ίδια ισχύουν και για άλλες κονσόλες, ναι ακόμα και της Nintendo (επειδή το Ν64 είχε το Golden Eye και μερικά ακόμα με τοπικό multi, δεν σημαίνει ότι η κονσόλα είχε πολλά τέτοια, είχε απλώς λίγο περισσότερα από τον ανταγωνισμό).

Φίλε... είχε ΜΟΝΟ τέτοια οχι απλά μερικά. Κάθε τίτλος παίζοταν σε τοπικό Multiplayer 4 ατόμων. Οι εξαιρέσεις ήταν τα RPG.

Τι να πρωτοθυμηθείς σε αυτό το διαμάντι...

GoldenEye, Mario Kart, Diddy Kong Racing, Starcraft, Lylat Wars, WWF, Conkers, Perfect Dark κλπ κλπ
Πραγματικά δεν θυμάμαι τίτλο να μην είναι multiplayer...!

Για την ακρίβεια μέχρι και το Tetris το είχαν βγάλει σε τετραπλό co-op!
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό mastkwstas » 26 Ιαν 2016, 11:04

Altair έγραψε:Από κει και πέρα,Roronoa πήγαινε παίξε Devilian που το έχεις λιώσει γιατί δεν έχεις games να παίξεις ή pc να τα σηκώνει,και άσε τις κονσόλες στην ησυχία τους. :P

Altair έγραψε:Αν δε σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις,βρες άλλο τρόπο να αντιδράσεις όχι φιμώνοντας τον άλλο.
Άβαταρ μέλους
mastkwstas

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό brainlag » 26 Ιαν 2016, 19:52

Ναι θα το πω και θα το βγάλω απο την ψυχή μου!

Παίζω σε κονσόλα γιατί μου αρέσει! Παίζω σε κονσόλα γιατί λατρεύω το οτι πατάς ένα κουμπί και παίζεις στο σαλόνι σου αθόρυβα ! Λατρεύω να παίζω σε κονσόλα γιατί έχει πλάκα να παίζεις με παρέα !

Ακολουθώ το gaming πάρα πολλά χρόνια και από τα χέρια μου έχουν περάσει οι περισσότερες κονσόλες που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα αλλά και δεκάδες Η/Υ. Έχω κάψει ώρες επί ωρών τόσο σε pc gaming όσο και σε κονσόλες. Με έχουν ανταμείψει εξίσου, ωστόσο οι διασκεδαστικότερες στιγμές αλλά και οι στιγμές που σου μένουν είναι όταν έπαιζες micromaniacs με άλλους 7 φίλους σου (διπλή γωνία σε ps1) και όχι όταν έντυνες τον ντουντου στο wow :-) Ήταν σε linked gameboy στη μέση του πουθενά σε παραλία στη Κυπαρισσία που έπαιζες με τον αδερφό σου tennis και όχι στα ctrl shift aswd στο mohaa.

Φυσικά αυτή είναι η άποψη μου και η μοναδική πραγματική "αλήθεια" μου :-) Δεν προσπαθώ να ανάψω φλόγες στο θέμα, απλά δείτε και αυτή τη σκοπιά και γενικά διασκεδάστε όπως την βρίσκει ο καθένας σας :-)

Φιλικά πάντα,
Αλέξανδρος.
brainlag

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 28 Ιαν 2016, 00:42

Volga έγραψε:
Pirederas έγραψε:Τα ίδια ισχύουν και για άλλες κονσόλες, ναι ακόμα και της Nintendo (επειδή το Ν64 είχε το Golden Eye και μερικά ακόμα με τοπικό multi, δεν σημαίνει ότι η κονσόλα είχε πολλά τέτοια, είχε απλώς λίγο περισσότερα από τον ανταγωνισμό).

Φίλε... είχε ΜΟΝΟ τέτοια οχι απλά μερικά. Κάθε τίτλος παίζοταν σε τοπικό Multiplayer 4 ατόμων. Οι εξαιρέσεις ήταν τα RPG.

Τι να πρωτοθυμηθείς σε αυτό το διαμάντι...

GoldenEye, Mario Kart, Diddy Kong Racing, Starcraft, Lylat Wars, WWF, Conkers, Perfect Dark κλπ κλπ
Πραγματικά δεν θυμάμαι τίτλο να μην είναι multiplayer...!

Για την ακρίβεια μέχρι και το Tetris το είχαν βγάλει σε τετραπλό co-op!

Mario party,Pokemon stadium,Super Smash Bros. όλα ήταν διαμάντια όχι αστεία .
Μέχρι και σήμερα παίζουμε το mario party και το pokemon stadium όταν μαζευόμαι με φίλους σπίτι .
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό BigBOSS » 29 Ιαν 2016, 14:06

το ποσο επιτυχημένο ειναι ενα παιχνίδι έχει σχέση με το κόστος παραγωγής και το κέρδος απο τις πωλήσεις και όχι με τον καθεαυτό αριθμό των πωλήσεων, πόσα δηλαδή κομμάτια πουλήθικαν

ετσι λοιπόν το Underrail που αναπτύχθηκε ουσιαστικά από ένα άτομο και σημείωσε περίπου 38000 πωλήσεις στο steam (τιμή 15 ευρώ το κομμάτι) και μερικές άλλες δεκάδες χιλιάδες στο GOG ειναι τέρμα επιτυχημένο παιχνίδι.

αυτό σχετικά με παιδαριώδεις αποψεις τύπου "μόνο 50k ή 500k ή 1 εκατομμύριο πωλήσεις είναι λιγες και αποτυχία για κάποιο game"
Άβαταρ μέλους
BigBOSS

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 29 Ιαν 2016, 21:34

BigBOSS έγραψε:το ποσο επιτυχημένο ειναι ενα παιχνίδι έχει σχέση με το κόστος παραγωγής και το κέρδος απο τις πωλήσεις και όχι με τον καθεαυτό αριθμό των πωλήσεων, πόσα δηλαδή κομμάτια πουλήθικαν

ετσι λοιπόν το Underrail που αναπτύχθηκε ουσιαστικά από ένα άτομο και σημείωσε περίπου 38000 πωλήσεις στο steam (τιμή 15 ευρώ το κομμάτι) και μερικές άλλες δεκάδες χιλιάδες στο GOG ειναι τέρμα επιτυχημένο παιχνίδι.

αυτό σχετικά με παιδαριώδεις αποψεις τύπου "μόνο 50k ή 500k ή 1 εκατομμύριο πωλήσεις είναι λιγες και αποτυχία για κάποιο game"

Προφανως μιλας για οικονομικη επιτυχια και εμπορικη επιτυχια. Γιατι το ποσο πραγματικα πετυχημενο ειναι ενα παιχνιδι φαινεται απο το ποσο αρεσει στο κοσμο και το ποσο αντεχει στο χρονο. Υπαρχουν εκατονταδες τιτλοι που πετυχαν και ηταν μαπα και αρκετοι που δεν πετυχαν και ηταν παιχνιδαρες
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 04:31

Είναι άλλη φάση να παίζεις γενικά στον καναπέ αραχτός στην μεγάλη TV.
Κονσόλες για X-clusives xD
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB