Marshmallow Update

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό jack124 » 18 Απρ 2016, 22:02

Sony : Xperia Z2 , Xperia Z2 Tablet , Xperia Z3 , Xperia Z3 Dual και Xperia Z3 Compact
Επίσης το Lenovo A7000 Έχουν ξεκινήσει το update σε Μarshmallow
Όσο για το LG G3 έχει ξεκινήσει το update στην Αμερική οπότε λογικά δεν θα αργήσει και στην Ευρώπη
Ότι νεότερο θα ενημερώσω :)
Όσο για τους κατόχους Xperia να ξέρετε ότι με το update δεν υπάρχει πλέον το Stamina Mode επειδή έχει αντικατασταθεί με ένα της Google αλλά θα επιστρέψει σε μελλοντικά Update ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό jack124 » 14 Μάιος 2016, 14:29

Η αναβάθμιση συνεχίζεται για τα
Motorola : Droid Turbo 2 και Maxx 2,
LG : G4 beat ,G3
Huawei Ascend P8 lite , Lenovo Vibe P1, HTC Desire 820 και Galaxy Tab S2, ενώ ακολουθούν σύντομα και τα υπόλοιπα της σειράς Samsung
Τελευταία επεξεργασία από jack124 και 14 Μάιος 2016, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 14 Μάιος 2016, 15:33

Πάντως, btw, το LG G3 μετά το Marshmallow update τη ξεζουμίζει την μπαταρία. Δεν ξέρω αν είμαι ο μοναδικός, αλλά περίμενα πως και πως την καλύτερη (και πολυδιαφημισμένη) διαχείρηση μπαταρίας, και μετά το update (πάει αρκετός καιρός πλέον) η κατανάλωση είναι χαρακτηριστικά χειρότερη από πριν.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 01 Ιουν 2016, 21:17

Connie GR έγραψε:Πάντως, btw, το LG G3 μετά το Marshmallow update τη ξεζουμίζει την μπαταρία. Δεν ξέρω αν είμαι ο μοναδικός, αλλά περίμενα πως και πως την καλύτερη (και πολυδιαφημισμένη) διαχείρηση μπαταρίας, και μετά το update (πάει αρκετός καιρός πλέον) η κατανάλωση είναι χαρακτηριστικά χειρότερη από πριν.

Ακομα δεν μου ηρθε το marshmallow στο g3!
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 01 Ιουν 2016, 21:24

Μου ήρθε και μιλάμε πρέπει να το φορτίζω 2 φορές τη μέρα (με μέτρια χρήση) για να την παλέψει. Και έκανα και reset μετά το update κιόλας...
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό platonxii » 01 Ιουν 2016, 22:28

Μιλάει και ο Κονι για MarshMallow.... Ο Tempora, o mores...

Kidding aside, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος την έχει κάνει τη λαδιά στην περίπτωση του G3. H Google ή η LG. Το δικό μου κινητό, (δεν λέω ποιο είναι γιατί ήδη ο Κονι ρίχνει κατάρες :P :P :P) με το MM ήταν άλλο τηλέφωνο συγκριτικά με το Lollipop, το οποίο "ρουφούσε" τη μπαταρία όπως ο υπογραφών την παγωμένη μπύρα στην παραλία.
Άβαταρ μέλους
platonxii

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 02 Ιουν 2016, 16:27

εκανα χθες συνδεση του g3 με το lg pc suite...οκ το πηρα το update...εμενα φαινεται οτι βελτιωθηκε η μπαταρια..πριν εφευγε πιο γρηγορα...
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 02 Ιουν 2016, 17:54

Τι να πω ρε παιδιά. Θα δοκιμάσω να του κάνω ακόμα ένα hard reset και αν δεν τη παλεύει η μπαταρία και πάλι, ε τότε θα το ψάξω και αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό jack124 » 02 Ιουν 2016, 18:01

Connie GR έγραψε:Τι να πω ρε παιδιά. Θα δοκιμάσω να του κάνω ακόμα ένα hard reset και αν δεν τη παλεύει η μπαταρία και πάλι, ε τότε θα το ψάξω και αλλιώς.

Πάντως να ξέρεις το Marshmallow έχει καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία , ανοίγεις καθόλου την εξοικονόμηση ενέργειας ?
Ναι καλό θα ήταν το hard reset
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 02 Ιουν 2016, 18:12

Η εξοικονόμηση ενέργειας μπαίνει από μόνη της μόλις η μπαταρία πέσει στο 15%. Κατά τα άλλα έχω απενεργοποιήσει το location history, έχω βάλει το location detection στο battery saver, έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα οθόνης (και την έχω σε χαμηλό ποσοστό) αλλά δε βλέπω απολύτως κανένα φως στο τούνελ. Από 100% που θα έχει (π.χ.) στις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 9 το βράδυ θα έχει φτάσει περίπου στο 20%, χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα. Όταν είναι idle (π.χ. όταν κοιμάμαι), στις 8 ώρες η μπαταρία θα πέσει περίπου 3-5%, ενώ όταν το χρησιμοποιώ και μετά πηγαίνω στα στατιστικά, μου λέει ότι περίπου το 40-50% της χρήσης γίνεται από την οθόνη. Δεν το καταλαβαίνω όμως. Έκανα ακριβώς την ίδια χρήση πριν το Marshmallow, και είχα πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όλα ξεκίνησαν μετά την εγκατάσταση του Marshmallow. Α, επίσης ζεσταίνεται πολύ περισσότερο πλέον το τηλέφωνο στο επάνω μέρος της συσκευής, αν βοηθάει αυτό σε κάτι.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB