- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
The Darkest Hour: Απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί.
The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δει
Μου άρεσε πάρα πολύ λόγου concept αλλα και γενικώς δείχνει που θα μπορούσε να φτάσει ο ανθρωπός σε μια τέτοια περίπτωση (αν και δεν νομίζω).
Παίζει και ο Michael Biehn οπότε σίγουρα αξίζει να την δείτε

The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δει

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Εγώ χτες είδα αυτή...

Για να περάσει η ώρα, καλή είναι! Μπορούσαν να την κάνουν ακόμα καλύτερη αν δεν έπαιζαν κάπως "άνευρα" προς το τέλος!
Είναι θριλεράκι και ενώ στην αρχή νομίζεις ότι έχει να κάνει με την πολλαπλή προσωπικότητα κάποιου και της ψυχολογικής και ψυχοπνευματικής ανάλυσης του, ξάφνου μπαίνει στη μέση το κλασσικό δίδυμο "Θεός - Διάβολος"!

Για να περάσει η ώρα, καλή είναι! Μπορούσαν να την κάνουν ακόμα καλύτερη αν δεν έπαιζαν κάπως "άνευρα" προς το τέλος!
Είναι θριλεράκι και ενώ στην αρχή νομίζεις ότι έχει να κάνει με την πολλαπλή προσωπικότητα κάποιου και της ψυχολογικής και ψυχοπνευματικής ανάλυσης του, ξάφνου μπαίνει στη μέση το κλασσικό δίδυμο "Θεός - Διάβολος"!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Sackboy έγραψε:The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δειΜου άρεσε πάρα πολύ λόγου concept αλλα και γενικώς δείχνει που θα μπορούσε να φτάσει ο ανθρωπός σε μια τέτοια περίπτωση (αν και δεν νομίζω).
Tην είδα και εγώ χτες, πολύ καλή. Ήταν "άρρωστη" αλλά με ωραίο τρόπο (όχι στυλ Martyrs πχ) και με πολύ καλές ερμηνείες. Πάντως πιστεύω ότι όντως ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο και ακόμα χειρότερο ίσως όταν υπερισχύσει το ένστικτο της επιβίωσης.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Sackboy έγραψε:The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δειΜου άρεσε πάρα πολύ λόγου concept αλλα και γενικώς δείχνει που θα μπορούσε να φτάσει ο ανθρωπός σε μια τέτοια περίπτωση (αν και δεν νομίζω).
Tην είδα και εγώ χτες, πολύ καλή. Ήταν "άρρωστη" αλλά με ωραίο τρόπο (όχι στυλ Martyrs πχ) και με πολύ καλές ερμηνείες. Πάντως πιστεύω ότι όντως ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο και ακόμα χειρότερο ίσως όταν υπερισχύσει το ένστικτο της επιβίωσης.
Ίσως...
Πιστεύω πάντως είναι μια απο τις ταινίες που ξεχωρίζουν και θα την λατρέψουν λίγοι σαν π.χ. Moon.
Έχει επίσης υπέροχο soundtrack!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... bkyBM1GdKc

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες