Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Μαρ 2012, 00:00

Μόλις την είδα! Δεν θα πω πολλά! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! ;)

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Tom o Xboxakias » 29 Μαρ 2012, 21:05

Crazy stupid love... Πολύ ευχάριστη ταινία! 8/10 από μένα! Ο Steve Carell τα σπασε!
Άβαταρ μέλους
Tom o Xboxakias

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 01 Απρ 2012, 10:08

The Darkest Hour: Απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί. :D

The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δει :P Μου άρεσε πάρα πολύ λόγου concept αλλα και γενικώς δείχνει που θα μπορούσε να φτάσει ο ανθρωπός σε μια τέτοια περίπτωση (αν και δεν νομίζω).

Παίζει και ο Michael Biehn οπότε σίγουρα αξίζει να την δείτε :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 01 Απρ 2012, 11:00

Εγώ χτες είδα αυτή...
Εικόνα

Για να περάσει η ώρα, καλή είναι! Μπορούσαν να την κάνουν ακόμα καλύτερη αν δεν έπαιζαν κάπως "άνευρα" προς το τέλος!

Είναι θριλεράκι και ενώ στην αρχή νομίζεις ότι έχει να κάνει με την πολλαπλή προσωπικότητα κάποιου και της ψυχολογικής και ψυχοπνευματικής ανάλυσης του, ξάφνου μπαίνει στη μέση το κλασσικό δίδυμο "Θεός - Διάβολος"! :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 02 Απρ 2012, 10:28

Sackboy έγραψε:The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δει :P Μου άρεσε πάρα πολύ λόγου concept αλλα και γενικώς δείχνει που θα μπορούσε να φτάσει ο ανθρωπός σε μια τέτοια περίπτωση (αν και δεν νομίζω).

Tην είδα και εγώ χτες, πολύ καλή. Ήταν "άρρωστη" αλλά με ωραίο τρόπο (όχι στυλ Martyrs πχ) και με πολύ καλές ερμηνείες. Πάντως πιστεύω ότι όντως ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο και ακόμα χειρότερο ίσως όταν υπερισχύσει το ένστικτο της επιβίωσης.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Απρ 2012, 17:33

Χτες είδα το "The change up" αν δεν κάνω λάθος τον τίτλο! Έκανα κοιλιακούς από το γέλιο! Έχει κάποιες πολύ "άκυρες" στιγμές! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα για ένα ξεκούραστο βραδάκι! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 03 Απρ 2012, 20:10

Spahar έγραψε:
Sackboy έγραψε:The Divide: Άπο τις πιο ''άρρωστες'' ταινίες που έχω δει :P Μου άρεσε πάρα πολύ λόγου concept αλλα και γενικώς δείχνει που θα μπορούσε να φτάσει ο ανθρωπός σε μια τέτοια περίπτωση (αν και δεν νομίζω).

Tην είδα και εγώ χτες, πολύ καλή. Ήταν "άρρωστη" αλλά με ωραίο τρόπο (όχι στυλ Martyrs πχ) και με πολύ καλές ερμηνείες. Πάντως πιστεύω ότι όντως ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο και ακόμα χειρότερο ίσως όταν υπερισχύσει το ένστικτο της επιβίωσης.

Ίσως...

Πιστεύω πάντως είναι μια απο τις ταινίες που ξεχωρίζουν και θα την λατρέψουν λίγοι σαν π.χ. Moon.

Έχει επίσης υπέροχο soundtrack!

http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... bkyBM1GdKc
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Chased » 25 Απρ 2012, 11:04

Το «In Time»... Πολύ καλό αν και έχει κάτι λάθη.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Spahar » 25 Απρ 2012, 11:23

Chased έγραψε:Το «In Time»... Πολύ καλό αν και έχει κάτι λάθη.

Βασικά έχει και γαμώ τις ιδέες, αλλά αναλώνεται σε μία απλή ταινία της σειράς. Είναι ευχάριστη φυσικά και την απόλαυσα, αλλά θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα πάνω σε αυτό το concept.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 27 Απρ 2012, 16:53

Insidious φοβερή ταινία δείτε την!!!
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες