- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Εάν μπεις στο site του Public (εδώ), μπορείς να δεις πόσο θα σου πάρουν τους τίτλους που έγραψες αλλά όπως είπε και ο OSjohnFP7 μην περιμένεις τίποτα το σπουδαίο.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
panos027 έγραψε:Επαιξα τελευταια το Metal Gear Solid V και το τερματισα...Κατι αναλογο θα μου αρεσε !
Koiτα αν θέλεις open world παιχνίδια όπως το MGS 5 δες και αυτά:Batman: Arkham Knight,Far Cry 4,Grand Theft Auto V,Watch Dogs,inFAMOUS Second Son,όλα παιχνιδάρες είναι ρίχτους μία ματιά από ίντερνετ και διάλεξε!
-
OSjohnFP7 - Δημοσιευσεις : 52
panos027 έγραψε:Καλησπερα στην παρεα σας...Θα ηθελα την γνωμη σας και την βοηθεια σας σχετικα με παιχνιδι που σκεφτομαι να αγορασω για το Ps4 ! Θα παω στα public να πουλησω ( και οτι πιασουν ) Pro 10 , Pro 11 για Ps3 και NBA 2K 14 για Ps4 ! Συμπληρωνοτας καποια xtra χρηματα σκεφτομαι να αγορασω παιχνιδι . Τι θα μου προτεινατε ?
Ευχαριστω προκαταβολικα !
Uncharted: The Nathan Drake Collection....!!!!
Χωρις σκεψη !!!!
-
VagDog - Δημοσιευσεις : 47
panos027 έγραψε:Καλησπερα στην παρεα σας...Θα ηθελα την γνωμη σας και την βοηθεια σας σχετικα με παιχνιδι που σκεφτομαι να αγορασω για το Ps4 ! Θα παω στα public να πουλησω ( και οτι πιασουν ) Pro 10 , Pro 11 για Ps3 και NBA 2K 14 για Ps4 ! Συμπληρωνοτας καποια xtra χρηματα σκεφτομαι να αγορασω παιχνιδι . Τι θα μου προτεινατε ?
Όπως αναφέρθηκε και από τα παιδιά, θα μπορούσες να πας για το Batman: Arkham Knight, αν σου άρεσαν τα προηγούμενα της σειράς, καθώς επίσης και το Uncharted: The Nathan Drake Collection. Αν σου αρέσουν τα RPG, μπορείς να δοκιμάσεις και το Witcher 3.
Τέλος, χορταστικό single player και διασκεδαστικό multi έχει και το Grand Theft Auto V.
Εναλλακτικές προτάσεις είναι το Metro Reduχ (για μια δυνατή single-player εμπειρία), αλλά και το Mad Max. Αν σου άρεσε το Heavy Rain/Beyond: Two Souls, το Until Dawn είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση.
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Εγω θα σου προτεινα να ΜΗΝ πας στα Public. Να βρεις απο scrooge ενα μικρο καταστημα στο κεντρο ή στη γειτονια σου που να αγοραζει μεταχειρισμενα και να τα δωσεις εκει. Και σε καλυτερη τιμη θα τα παρουν και καλυτερες τιμες εχουν απο τα public, ειδικα στα καινουρια παιχνιδια. Ελεγμενο αυτο.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Connie GR έγραψε:panos027 έγραψε:Καλησπερα στην παρεα σας...Θα ηθελα την γνωμη σας και την βοηθεια σας σχετικα με παιχνιδι που σκεφτομαι να αγορασω για το Ps4 ! Θα παω στα public να πουλησω ( και οτι πιασουν ) Pro 10 , Pro 11 για Ps3 και NBA 2K 14 για Ps4 ! Συμπληρωνοτας καποια xtra χρηματα σκεφτομαι να αγορασω παιχνιδι . Τι θα μου προτεινατε ?
Όπως αναφέρθηκε και από τα παιδιά, θα μπορούσες να πας για το Batman: Arkham Knight, αν σου άρεσαν τα προηγούμενα της σειράς, καθώς επίσης και το Uncharted: The Nathan Drake Collection. Αν σου αρέσουν τα RPG, μπορείς να δοκιμάσεις και το Witcher 3.
Τέλος, χορταστικό single player και διασκεδαστικό multi έχει και το Grand Theft Auto V.
Εναλλακτικές προτάσεις είναι το Metro Reduχ (για μια δυνατή single-player εμπειρία), αλλά και το Mad Max. Αν σου άρεσε το Heavy Rain/Beyond: Two Souls, το Until Dawn είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση.
Tα είπες όμορφα....

-
VagDog - Δημοσιευσεις : 47
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες