- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 10:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
DareDevil
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Ok συγνώμη που κανω double post αλλά μόλις μόλις μιλώντας για το cast του Daredevil, ανακοινώθηκε οτι ο Jon Bernthal (από το Walking Dead) θα εμφανιστεί στην δεύτερη σεζόν ως ο Punisher!
-
ScarletWitch - Δημοσιευσεις : 4
ScarletWitch έγραψε:Ok συγνώμη που κανω double post αλλά μόλις μόλις μιλώντας για το cast του Daredevil, ανακοινώθηκε οτι ο Jon Bernthal (από το Walking Dead) θα εμφανιστεί στην δεύτερη σεζόν ως ο Punisher!
Οχι ρε γμτ,οχι αυτον...μολις ειπα οτι δεν τους φοβαμαι...χαχα!
Τον ειχα σιχαθει στο WD..
Αnyway ηταν τοσο καλη η πρωτη σεζον που δεν θα με ξενερωσουν χαχα.
-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
Επειδή δεν βλέπω να γίνεται παιχνίδι στο topic , θα υποθέσω οτι δν είδατε ακόμα δεύτερο κύκλο...
Χωρίς να κάνω σποιλερ ένα έχω να πώ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΙΣΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Έσπειρε άσχημα ο τύπος , σε κάθε σκηνή που έπαιξε κολλούσες κ πέρα απο την εμβληματική παρουσία του σε σκηνές δράσεις ( με τον Red όπως ακοπαλεί τον Daredevil ) έβγαζε ένα πολύ έντονο συναισθηματικό background με κάθε μορφασμό του !! Από τις πιο δυνατές ερμηνείες που έχω δεί σε σειρά
Συνολικά η σεζόν πατάει στη πετυχημένη συνταγή του πρώτου κύκλου με τις εντυπωσιακές χορευτικές μάχες αλλά τώρα δείχνουν πιο καλοδουλεμένες , με ποικιλία στα πλάνα και καλύτερη κίνηση στα μονόπλανα !! Αλλά δεν μένει εκεί.Φροντίζει να χτίσει τους χαρακτήρες , να τους φέρει στα όρια τους και να αναδείξει τις επιλογές τους με τρόπο που πείθει και όχι απλά για να προχωρήσει παραπέρα το σενάριο.Στα θετικά επίσης πέραν του Punisher είδα μια εντυπωσιακή και επικίνδυνη Elektra που εντέχνως ''επεμβαίνει'' στη ζωή του Matt και (μας
) αναστατώνει , την πιο ουσιώδη παρουσία του μέντορα Stick , και φυσικά την αναμενόμενα επιβλητική παρουσία του Fisk που αν και σύντομη είχε ειδική βαρύτητα στις εξελίξεις!! Επίσης Nelson (μορφή ο ντρόης) και Karen (παρολίγον ρομάντζο:P ) και προφανώς Murdock σε γνωστά υψηλά επίπεδα με συγκρούσεις και αναπάντεχες καταστάσεις!!Μοναδικό μελανό σημέιο για μένα προσωπικά η αίσθηση του μεταφυσικού που υπονοείται και δεν δικαιολογείται πολύ , με κούρασε λιγάκι μιας και δεν είμαι γνώστης της παρουσίας του The Hand στα κόμικ της Marvel..
Γενικά η 2η σεζόν μου άφησε μια αίσθηση πληρότητας μόλις το έιδα ( σε 3 μέρες 13 επεισόδια ) με πολλά ανοικτά μέτωπα και έντονη ανυπομονησία μετά το clifhanger τέλος για την 3η σεζόν!!! 9.5 /10 από μένα σας αφήνω να το απολαύσετε όπως του αξίζει !!
Χωρίς να κάνω σποιλερ ένα έχω να πώ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΙΣΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Έσπειρε άσχημα ο τύπος , σε κάθε σκηνή που έπαιξε κολλούσες κ πέρα απο την εμβληματική παρουσία του σε σκηνές δράσεις ( με τον Red όπως ακοπαλεί τον Daredevil ) έβγαζε ένα πολύ έντονο συναισθηματικό background με κάθε μορφασμό του !! Από τις πιο δυνατές ερμηνείες που έχω δεί σε σειρά

Συνολικά η σεζόν πατάει στη πετυχημένη συνταγή του πρώτου κύκλου με τις εντυπωσιακές χορευτικές μάχες αλλά τώρα δείχνουν πιο καλοδουλεμένες , με ποικιλία στα πλάνα και καλύτερη κίνηση στα μονόπλανα !! Αλλά δεν μένει εκεί.Φροντίζει να χτίσει τους χαρακτήρες , να τους φέρει στα όρια τους και να αναδείξει τις επιλογές τους με τρόπο που πείθει και όχι απλά για να προχωρήσει παραπέρα το σενάριο.Στα θετικά επίσης πέραν του Punisher είδα μια εντυπωσιακή και επικίνδυνη Elektra που εντέχνως ''επεμβαίνει'' στη ζωή του Matt και (μας

Γενικά η 2η σεζόν μου άφησε μια αίσθηση πληρότητας μόλις το έιδα ( σε 3 μέρες 13 επεισόδια ) με πολλά ανοικτά μέτωπα και έντονη ανυπομονησία μετά το clifhanger τέλος για την 3η σεζόν!!! 9.5 /10 από μένα σας αφήνω να το απολαύσετε όπως του αξίζει !!
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Δες το αν τολμάς!
1oν) Respect...γιατι ολα τα επεισοδια βγαινουν με τη μία!
2ον) Ειναι ισως η μοναδική super-hero σειρά (ξεπερνάει και το arrow) που ειναι τοσο ρεαλιστική. Εννοω πως ο ηρωας Daredevil δεν ειναι η κλασική version που κανει κωλοτουμπες και γυριστες κλωτσιες και αερινα τους κανει ολους σκόνη και βγαινει ατσαλάκωτος!
Πέφτει το ξύλο της αρκούδας και στο τέλος ο τυφλός εκδικητής ειναι για τον ευαγγελισμό!
κανει αρκετες μερες να συνέλθει πληρως και η dark αυτη ατμόσφαιρα που συντηρειται στη σειρά θυμιζοντας τη τελευταια τριλογία του Βatman, κανει τα επεισόδια πολύ αρεστά στο κοινό τους!
Μου αρέσει πολύ ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον κοκκινο διαβολο και οι ερμηνείες ειναι ολες πολυ καλες! Θεός ομως ειναι ο Kingpin....o μαγκας ειναι ο ορισμός του κομικ κινγκμπιν και δυσκολα θα βρεθει αλλος να του κλέψει τη δόξα σε μελλοντική σειρά η ταινία με τον ιδιο ηρωα!
10 με τόνο για το DareDevil....δειτε το!
2ον) Ειναι ισως η μοναδική super-hero σειρά (ξεπερνάει και το arrow) που ειναι τοσο ρεαλιστική. Εννοω πως ο ηρωας Daredevil δεν ειναι η κλασική version που κανει κωλοτουμπες και γυριστες κλωτσιες και αερινα τους κανει ολους σκόνη και βγαινει ατσαλάκωτος!
Πέφτει το ξύλο της αρκούδας και στο τέλος ο τυφλός εκδικητής ειναι για τον ευαγγελισμό!
κανει αρκετες μερες να συνέλθει πληρως και η dark αυτη ατμόσφαιρα που συντηρειται στη σειρά θυμιζοντας τη τελευταια τριλογία του Βatman, κανει τα επεισόδια πολύ αρεστά στο κοινό τους!
Μου αρέσει πολύ ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον κοκκινο διαβολο και οι ερμηνείες ειναι ολες πολυ καλες! Θεός ομως ειναι ο Kingpin....o μαγκας ειναι ο ορισμός του κομικ κινγκμπιν και δυσκολα θα βρεθει αλλος να του κλέψει τη δόξα σε μελλοντική σειρά η ταινία με τον ιδιο ηρωα!
10 με τόνο για το DareDevil....δειτε το!
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες