- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 23:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο game πήρες αυτό τον καιρό;
Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέλαβα Last Of Us GOTY edition (PS3) ... παίζει να μαι ο ''τελευταίος απο μάς'' που βιώνει την εμπειρία αυτού του έπους αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ
νταξ τα γνωστά .. γραφικάρες , ερμηνείες , σαρβαιβαλ γαμεπλαυ κ όλα αυτά χωρίς να χω μπεί ακόμα στην ''μάχη'' ... και left behind λέει και μουλτιπλαυερ .. χαμοςςςς μπεστ λαστ τζεν χαλαρά .. θα πάρει μεγάλη αναβολή μάλλον η μετάβαση σε PS4 !!!
Υ.Γ. το ψήνω να κατεβάσω αυτές τις μέρες το Dishonored GOTY από PSN (ναι καλά το καταλάβατε
... δεν είμαι και ο πλέον χαρακτηριστικός day one gamer ) στα 9.99 με όλα τα ''συμπράγκαλα'' δεν με χαλάει να ζήσω κ αυτή την εμπειρία που λόγω στρατού μου χε ξεφύγει όταν είχε κάνει εντυπωσιακό λανσάρισμα!!

Υ.Γ. το ψήνω να κατεβάσω αυτές τις μέρες το Dishonored GOTY από PSN (ναι καλά το καταλάβατε

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Αγορασα το Darksiders 1 για PS3 σε εξευτελιστικη τιμη για να εχω και τα δυο στη συλλογη μου,πρεπει οπωσδηποτε να βγει και το 3ο μερος !!
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Πήρα για τον ανηψιό μου το Angry Birds Star Wars ps4.To βρήκα μεταχειρισμένο 10 ευρώ.Το ότι θα παίζαμε και Angry Birds στο ps4 δεν το περίμενα!Πάντως του μικρού του αρέσει στην μεγάλη οθόνη!
Μου αρέσει που είπα τέλος για Ιανουάριο αλλά 10 ευρουλάκια ήταν για τον μικρό!!!

-
OSjohnFP7 - Δημοσιευσεις : 52
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης