Αλλαγή χώρας στο App Store;

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Αλλαγή χώρας στο App Store;

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 07 Απρ 2016, 18:55

Θέλω να αλλάξω την χώρα μου στο app store από Ελλάντα σε Αμερική. Προσπάθησα να το κάνω από κινητό και δεν δέχεται τη κάρτα μου λογικά λόγω capital controls(ένας λόγος που δε με αφήνει να αγοράζω λογικά). Δοκίμασα και μέσω itunes στον υπολογιστή και χωρίς στοιχεία αλλά και πάλι δεν. Έτσι προσπάθησα και με paypal. Το θέμα είναι πως μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι η paypal μου πρέπει να δέχεται λεφτά από αμερικάνικη τράπεζα ή κάτι τέτοιο. Μήπως υπάρχει κάποιο παραθυράκι για να καταφέρω να το γυρίσω σε US λογαριασμό μπας και δούμε άσπρη μέρα; Επίσης υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι στη paypal είμαι γραμμένος με ελληνικό λογαριασμό;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Απρ 2016, 04:49

Αν και σίγουρα δε σε βοηθάει, αλλα γιατί δεν προτιμάς τις κάρτες τησ apple, για αγορές? Κι εγω το ίδιο πρόβλημα εχω, και κάτι τέτοιο βλέπω να κάνω
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Απρ 2016, 15:41

Γιατί πολλές φορές μπορεί να θέλω μια εφαρμογή του ενός ευρώ και δεν θα έδινα 20 ευρώ για μια τόσο φθηνή εφαρμογή τη στιγμή που πληρώνω για εφαρμογές μία στο τόσο. Με έχει βολέψει αρκετά η κάρτα, ειδικά όσο είχα android. Δεν περίμενα πως θα υπήρχε τέτοιο θέμα με την Apple είναι η αλήθεια..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Απρ 2016, 16:58

Και εμένα αυτο με φρενάρει. Βέβαια δε σε αναγκάζει κανείς να την καταναλώσεις άμεσα, αλλα είναι δεσμευμένα χρήματα...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Απρ 2016, 17:24

Για αυτό και δεν την αγοράζω. Αν υπήρχε βέβαια κάρτα με 10 ευρώ θα έπαιρνα σίγουρα και θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Απρ 2016, 18:44

Για κάποιον λόγο πάντως μου πέρασε αγορά με πιστωτική (άμεσα οχι paypal)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό yaponvezos » 08 Απρ 2016, 19:18

Για αλλαγή σε υπάρχον, πρέπει και τα στοιχεία πληρωμής να παραπέμπουν στο αντίστοιχο region. Αλλιώς πρέπει να φτιάξεις άλλο Apple ID, με αμερικανική διεύθυνση και να βρίσκεις iTunes Cards για την αμερικανική αγορά για να περνάς χρήματα. Ή να φτιάξεις εικονική κάρτα και να σου κρατάνε επιπλέον προμήθεια σε κάθε συναλλαγή.
Άβαταρ μέλους
yaponvezos

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Απρ 2016, 19:34

Το πρόβλημα μου δεν είναι το ότι δεν μπορώ να πληρώσω. Απλά έχει βγει ένα παιχνίδι μόνο στο Αμερικάνικο Store και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για Ευρώπη. Είναι και F2P οπότε δεν\ πρόκειται να ζητήσει λεφτά. Κάρτα απλά ζητάει η Apple όταν πάω να μπω με αμερικάνικο λογαριασμό. Αν φτιάξω από την αρχή νέο Apple ID και ένα νέο paypal Account που θα το δηλώσω σε Αμερική λες να κάνω δουλεία;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό yaponvezos » 08 Απρ 2016, 20:05

Σου λέω για payment option διότι το ζητάει πάντα η Apple, άσχετα με την πρόθεσή σου για αγορά. Οπότε αν δηλώσεις paypal και φαίνεται ότι είναι αμερικάνικο, τότε ναι, θα σε περάσει.
Άβαταρ μέλους
yaponvezos

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Απρ 2016, 03:34

Τα κατάφερα!! Τελικά το μόνο που έκανα ήταν να μπω στο αμερικάνικο store μέσω του Itunes από το PC μου, και αφού πάτησα να κατεβάσω την εφαρμογή, μπήκα από εκεί στη φόρμα για να φτιάξω νέο account. Δεν μου ζήτησε κάρα παρά μόνο διεύθυνση. Βρήκα μέσω google ότι ήθελα και μετά δεν είχα κανένα πρόβλημα. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB