Αγαπημένες σειρές :)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό jack124 » 11 Ιαν 2015, 13:47

The Walking Dead
Supernatural
Game Of Thrones
The leftovers (κάτι κάνει τέλειωσε πολύ ωραία θέλω να δω τον 2ο κύκλο όπου πιστεύω θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Re: Απ: Αγαπημένες σειρές :)

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 11 Ιαν 2015, 13:53

Παρόλο που δεν βλέπω anime ένας φίλος μου με προέτρεψε πριν από καιρό να δω ωποσδηποτε το Deathnote. Το είχα για πάνω από 1 χρόνο στο σκληρό μέχρι που πριν από λίγες μέρες αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρεια......

Έπαθα πλάκα! Κολησα αμέσως με τη σειρά και είπα στον εαυτό μου τη έχανα τόσο καιρό!

Βλέπετε η όχι anime δώστε του μια ευκαιρεια! Έχει πολύ ωραίο και έξυπνο σενάριο που ειλικρινά δεν περίμενα με τίποτα να δω ποτέ σε τέτοιου είδους παραγωγή.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 19 Ιαν 2015, 06:34

εγω οταν αρχισα να το βλεπω αφου ειχα δει τις ταινιες και δεν μου εκανε τοσσο εντυπωση
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 29 Ιαν 2015, 02:32

Walking Dead
Game of thrones
House of cards
H σειρα τους παιζει. Εξαρταται το mood
Επισης μ αρεσει το Chicago fire που ενω σαν σειρα δεν λεει ιδιαιτερα μ αρεσει το αντικειμενο (σαν εθελοντης πυροσβεστης κι εγω)
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 01 Φεβ 2015, 12:15

Το Arrow ειναι οσο καλο ακουγεται απο ολους ή μηπως ειναι λιγο overated?
Επισης αμα ξεκινουσα την σειρα,επειδη δε ξερω πολλα απο τους χαρακτηρες,αυτον και τον Flash δηλαδη,θα την καταλαβαινα κανονικα και παλι?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 12 Φεβ 2016, 18:46

Prison Brake η μεγάλη επιστροφή!!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 12 Φεβ 2016, 19:08

greenkiller.13 έγραψε:Το Arrow ειναι οσο καλο ακουγεται απο ολους ή μηπως ειναι λιγο overated?
Επισης αμα ξεκινουσα την σειρα,επειδη δε ξερω πολλα απο τους χαρακτηρες,αυτον και τον Flash δηλαδη,θα την καταλαβαινα κανονικα και παλι?

η πρωτη season του arrow ηταν καλη...η 2η παρα πολυ καλή..και απο εκει και περα τραγωδια...
επισης θα σε συμβουλευα να δεις πρωτα τις 2 season του arrow και μετα να δεις παραλληλα την πρωτη season του flash με την 3η του arrow και την 4η season του arrow me thn 2η του flash γιατι εχεις να φας πολυ spoil..
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό lefteris58 » 03 Μαρ 2016, 21:25

Βλέπω The Walkind Dead και Game of Thrones. Θεωρώ πως πολλές καταστάσεις που δείχνει το TWD είναι τρομερά αληθοφανείς, είναι αντιδράσεις που είτε έχουν είτε θα συμβούν σε διάφορες ομάδες ανθρώπων.
lefteris58

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 03 Μαρ 2016, 23:26

Breaking bad ότι καλύτερο και ακολουθούν The wire,House of cards,Boardwalk empire,Fargo,Sherlock,Game of thrones!Spartacus μια πολύ ωραία Splatteria και πολύ αντρίλα!Και για γέλιο μέχρι δακρύων how i met your mother,modern family και πολύ πιο πίσω αν και έχει όντως γέλιο το New girl.Californication είναι must...
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

walking dead

Δημοσίευσηαπό pakos » 08 Μαρ 2016, 11:39

Pisteuw pws to walking dead einai oti kalytero exw dei me zombie edw kai polla xronia.einai poly kalostimeno kai epidei einai apo comic den exei ksefygei sto thema twn zombie.Diladi na trexoyn grigora kai alla tetoia xaza pou eidame teleytaia stin megali othoni.Syn oti to story line toy kai oi anatropes se kathilwnoun.Kai einai kai ena kalos logos na paikeis kai ta games
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB