Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Φεβ 2016, 19:14

Παιδιά, σας έχω παρακαλέσει όταν βλέπετε κάτι που θεωρείτε ότι είναι πρόβλημα να το ποστάρετε στη φόρμα επικοινωνίας στον τομέα "τεχνικά ζητήματα" για να πηγαίνει απευθείας στον admin και να το κοιτάει. Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι δεν το έκανε κανείς μέχρι στιγμής. Anyway, προσπαθώ να βρω άκρη με τον ίδιο να δούμε τι γίνεται γιατί από κάποιους βλέπω κανονικά συμμετοχές.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό mitsarasss » 11 Φεβ 2016, 19:26

Looneyking έγραψε:Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θέμα με τους εξωγήινους. Από τότε που άρχισε ο διαγωνισμός για το Devolo δεν μου έχει εμφανιστεί κανείς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ
Άβαταρ μέλους
mitsarasss

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 11 Φεβ 2016, 19:39

Κι εγώ βλέπω ότι κάποιοι παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό κανονικά. Εγώ από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα δεν έχω σταυρώσει εξωγήινο. Σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα. Έστειλα μήνυμα στον admin μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αναμένω νέα. Ελπίζω να προλάβω μέχρι την Κυριακή που λήγει ο διαγωνισμός!!
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 11 Φεβ 2016, 20:52

Και εμένα μία απο τα ίδια έχω φάει πάνω απο 5ώρο και εξωγήινος 0!!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 12 Φεβ 2016, 01:24

Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα.Δεν μπορώ να βρω κανέναν εξωγήινο όσο και να προσπαθώ!
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό john-data » 12 Φεβ 2016, 03:16

Ρε παλικάρια αν ήταν εύκολο να τους βρούμε δεν θα ήταν εξωγήινοι αλλά deliveraδες με τα πιτόγυρα.
Ζουν Ανάμεσα Μας Λιακόπουλος και θα τους βρείτε ποιο εύκολα!
Η 24η έκδοση που θα βγει τη Δευτέρα θα γράφει και για το enternity.
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 12 Φεβ 2016, 09:18

Λοιπόν, έκανα ένα update και στο άρθρο του διαγωνισμού, για να μην υπάρξει παράταση (μιας και έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί), αυτή την εβδομάδα συμμετέχετε μόνο με ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού, εδώ δηλαδή http://www.enternity.gr/Article/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-Devolo-dLAN-550-WiFi-Starter-Kit-%28Update%29/35328.html

Ευχαριστώ και μας συχωρείτε για την ταλαιπωρία
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 12 Φεβ 2016, 09:45

Sephiroth έγραψε:Λοιπόν, έκανα ένα update και στο άρθρο του διαγωνισμού, για να μην υπάρξει παράταση (μιας και έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί), αυτή την εβδομάδα συμμετέχετε μόνο με ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού, εδώ δηλαδή http://www.enternity.gr/Article/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-Devolo-dLAN-550-WiFi-Starter-Kit-%28Update%29/35328.html

Ευχαριστώ και μας συχωρείτε για την ταλαιπωρία

+1
Κάθε πότε προστίθενται οι πόντοι από τα σχόλια στο forum του site στο σύνολο του κάθε χρήστη γιατί δεν μέτρησε ένα σχόλιό μου για τον διαγωνισμό της προηγούμενης εβδομάδας κια άλλο ένα για τον τρέχον διαγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Απρ 2016, 16:40

Εχω ενα προβλημα σχετικα με τους διαγωνισμους.Τη προηγουμενη εβδομαδα,δεν ειχα συμπληρωσει το οριο ποντων για το Fluo play 8 wifi tablet,αλλα ειχα μαζεψει και παλι καποιους βαθμους.
Τη Δευτερα που αρχισα να μαζευω για το Rainbow Six,δε ξερω πως,οι ποντοι που μαζευα πηγαιναν στον διαγωνισμο της προηγουμενης εβδομαδας(του Fluo Play δηλαδη).Υστερα μου εμφανιστηκε οτι πηρα μερος σε αυτο το διαγωνισμο,παρολο που ειχε ληξει και οταν παω στο προφιλ μου κατω κατω ακομα εμφανιζονται οι ποντοι για αυτον τον διαγωνισμο και οχι για το καινουργιο.Επιπλεον δε μου εμφανιζονται αλλοι εξωγιηνοι στα αρθρα.
Μπορω να κανω κατι;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Looneyking » 05 Απρ 2016, 16:48

Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Looneyking

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση