Free Rainer χαλια ταινια και βαρετη
Astérix: Le domaine des dieux πολυ πλακα πολυ καλο
Knock Knock χαλια μηδεν
Cop Car καλη ταινια
Suffragette καλη αληθινη ταινια
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 01:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Absolutely Anything.
Terry Jones + Simon Pegg = εγγύηση για όμορφο, χαζό γέλιο. Ό,τι πρέπει για μια κωμωδία τέτοιου τύπου δηλαδή.
Να τη δείτε.τ
Terry Jones + Simon Pegg = εγγύηση για όμορφο, χαζό γέλιο. Ό,τι πρέπει για μια κωμωδία τέτοιου τύπου δηλαδή.
Να τη δείτε.τ
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
jack124 έγραψε:Είδα το Ouija (2014) δεν ήταν τόσο καλή αλλά ήταν άδικο το 4.4 που πήρε στο IMDb
ένα 5.6 θα άξιζε πιστεύω στην ταινία ..
Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν το Imdb....μιλωντας εκ πειρας εχω βαλειτρελες βαθμολογιες σε ταινιες που δεν θα επρεπε καν να τις συλλαβει ο ανθρωπινος νους

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Geovra έγραψε:jack124 έγραψε:Είδα το Ouija (2014) δεν ήταν τόσο καλή αλλά ήταν άδικο το 4.4 που πήρε στο IMDb
ένα 5.6 θα άξιζε πιστεύω στην ταινία ..
Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν το Imdb....μιλωντας εκ πειρας εχω βαλειτρελες βαθμολογιες σε ταινιες που δεν θα επρεπε καν να τις συλλαβει ο ανθρωπινος νους
Και εγώ το ίδιο δεν το πολύ εμπιστεύομαι

-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Grand Budapest Hotel
Θα αρκεστώ στο απλό, πως ήταν μια όμορφη ταινία με πολύ καλοκρυμμένο χιούμορ. Όμορφες εικόνες, σκηνογραφία-ενδυματολογικά άψογα τα ζούσες, τα ανέπνεες, casting επίσης απόλυτα πετυχημένο, κάθε ρόλος και 10αρι.
Θα αρκεστώ στο απλό, πως ήταν μια όμορφη ταινία με πολύ καλοκρυμμένο χιούμορ. Όμορφες εικόνες, σκηνογραφία-ενδυματολογικά άψογα τα ζούσες, τα ανέπνεες, casting επίσης απόλυτα πετυχημένο, κάθε ρόλος και 10αρι.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
The Revenant πολυ ωραιο εργο μακαρι να παρει οσκαρ και η ταινια οσο και ο Ντι Καπριο
Burnt καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο
Bridge of Spies πολυ καλη ταινια
Absolutely Anything μετρια
Tian jiang xiong shi καλη
Black Mass καλη
Ninja: Shadow of a Tear μετρια θυμιζει τις ταινιες 90'
Burnt καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο
Bridge of Spies πολυ καλη ταινια
Absolutely Anything μετρια
Tian jiang xiong shi καλη
Black Mass καλη
Ninja: Shadow of a Tear μετρια θυμιζει τις ταινιες 90'