Deathracer2009 έγραψε:Η συγκεκριμενη αλυσιδα ειναι απλα επικινδυνη για τον καθε καταναλωτη και απορω πως ακομα πουλανε παιχνιδια. Θελω να παραγγειλω και το MGSV στα 35 που το εχει αλλα φοβαμαι οτι ειτε δεν εχουν stock και απλα λενε μαλακιες στο site η απλα κοροιδευουνε τον κοσμακη.
Σε skroutzομαγαζο να εκανα την παραγγελια σε 2 μερες θα το ειχα στα χερια μου.
ΥΓ. Θυμαμαι περιστατικο που πουλουσαν το Destiny σε καλη τιμη την οποια διαφημιζαν στο facebook. Στο site ομως δεν ηταν στην τιμη αυτη και οταν τους το ελεγα στο facebook επεμεναν στην τιμη προσφορας. Το παραγγειλα το παιχνιδι και την επομενη μερα με παιρνει ο υπαλληλος τηλεφωνο για επιβεβαιωση της παραγγελιας. Τον ρωταω απο περιεργια τιμη διοτι ηξερα οτι θα γινοταν λαμογια και ο υπαλληλος μου ειπε τιμη παραπανω απο την τιμη προσφορας. Τον ενημερωσα περι facebook κλπ και εκεινος θα το εψαχνε και θα με επαιρνε τηλεφωνο. Την επομενη μερα μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια προσφορα για το Destiny και οπως ηταν λογικο την ακυρωσα την παραγγελια. Την ιδια μερα στη σελιδα τους στο facebook που διαφημιζαν τις προσφορες οσα σχολια αναφεροντουσαν στην προσφορα του Destiny ειχαν επεξεργαστει με την τιμη να μην ηταν στην τοτε τιμη προσφορας αλλα στην τιμη του site που ηταν πανακριβη... Οποτε καταλαβαινεις....
Ο Γερμανος, πριν απο λιγα χρονια ειχε φαει καταγγελια στην προστασια Καταναλωτη και στο συνηγορο του πολιτη απο πολλους (και απο μενα) με μαζικες υπογραφες για παραπλανητικη προσφορα. Παιδια, αν μπειτε στα site αυτα, υπαρχουν ευκολες φορμες να συμπληρωνετε καταγγελιες, για να μην την πληρωνουν οι υπαλληλοι. Κριμα ειναι.