Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Νοέμ 2015, 12:50

Ada23 έγραψε:-Super time force ultra.Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι,που χρησιμοποιει το χρονο και δινει τη δυνατοτητα να γυριζεις το χρονο και να παιζεις με πολλους χαρακτηρες-δηλαδη τ'αντιγραφα του εαυτου σου και των συμπολεμιστων σου.Αδυνατω να το τελειωσω,επειδη ειναι αρκετα δυσκολο,αν δεν εχεις υπομονη.

Εγω δεν την παλεψα παντος.Ωραια σαν ιδεα αυτη η ικανοτητα του χρονου,αλλα ο χρονος σε ορισμενες πιστες και στους "κακους" ειναι στο τσακ.Ισως φταιει οτι το επαιξα στο "βητακι" και ο χειρισμος δεν ειναι τοσο αμεσος οσο στο 4.
Επαιξα το Dragon Fin Soup στο "βητακι".Δυστυχως μεγαλη απογοητευση το παιχνιδακι σε ολα του.
Το χειροτερο παντος ειναι τα παγωματα που κανει κατα την διαρκεια της μαχης.Αν φυσικα εχεις δει τον εχθρο και δεν βαρας στα τυφλα.Παντος στο PS3 εχει θεμα.Το κατεβασα κανονικα και 2 φορες που πηγα να κανω το update που εγραφε,εκανε reset την κονσολα.
Συνεχιζω με Söldner-X 2: Final Prototype.(Πολυ πιο βατο απο το Sine Mora) και New Little King's Story.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 09 Νοέμ 2015, 07:25

Aρα δε φταιω εγω.Κι εμενα δε μου εβγαινε ο χρονος σε πολλα σημεια.Το παρατησα τελικα.

Συνεχιζω με Twisted metal.Twisted πραγματικα. :lol:
Twisted ιστορια,αλλα και το gameplay δεν ειναι παιχνιδακι,οπως περιμενα. :lol:

Το ξεκινησα στο νορμαλ,εχω φτασει στην τριτη πιστα της Dollface και κολλησα εκει.Μεχρι το σημειο εκεινο,ολο και καπως περνουσα την πιστα,εχει και καλα checkpoints,αλλα στην πιστα με τα Mean Juggernauts δε ξερω τι να κανω.Μαλλον δε θα τελειωσω ποτε την ιστορια,επειδη μου φαινεται δυσκολο ακομα και στο νορμαλ.

Τα trophies επισης ειναι για τους πολυ αφοσιωμενους παικτες,κατι που δεν ειναι απαραιτητα κακο.

Γενικα ειναι καλο παιχνιδι με κινηματογραφικα cut scenes.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό litanies » 09 Νοέμ 2015, 11:40

Μια επανάληψη του Uncharted Collection για να ετοιμαστεί το έδαφος για το τελευταίο μέρος της σειράς σε λίγους μήνες :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 11 Νοέμ 2015, 07:20

Ξεκινησα το Evil within επιτελους.ΕΙμαι ακομα στην αρχη,αλλα ειναι πολυ καλο παιχνιδι.Μου θυμιζει οντως resident evil,αλλα εχει και στοιχεια απο last of us,πχ οσον αφορα τις stealth attacks.

Ακομα δεν εχω ασχοληθει με trophies,μια και θελω να τελειωσω πρωτα την ιστορια,αλλα διαβασα για το Akumu mode.Eτσι εξηγειται το rare platinum.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Νοέμ 2015, 10:41

Μετα απο 40 ωριτσες τελος με το New Little King's Story.Δυστυχως μετα τις πρωτες περιπου 20 ωρες απογειωνεται σαν ιστορια,ικανοτητες σε μαχες και νεα κτιρια στην πολη.
Ωραιο παιχνιδακι αλλα σε μερικα σημεια κουραζει με επαναλαμβανομενες αποστολες και τα αναγκαστικα περα δωθε λογω σε μικρο αριθμο "fast travel".(Μεχρι δηλαδη το πρωτο 20ωρο.Μετα στρωνει το πραγμα)
Συνεχιζω με το καταπληκτικο Mass Effect 2 και στο "βητακι" με Söldner-X 2: Final Prototype.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 12 Νοέμ 2015, 16:50

Μολις τελειωσα την πρωτη μου σεζον στο career του FIFA 16. Δεν ειχα ξανασχοληθει με career και εχω εκπλαγει ευχαριστα.
Παραλληλα , λιωνω το Until Dawn,το οποιο εχω λατρεψει, αξιζει για πολλα walkthrough.
Τελος, ριχνω καμια βουτια στα ζεστα νερα της Καραϊβικης με το Black Flag.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 18 Νοέμ 2015, 21:15

Μόλις ξεκίνησα Mass Effect στο Xbox 360 και στο Pc μ' έπιασε μια νοσταλγία και ξαναξεκίνησα το Icewind Dale!
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Νοέμ 2015, 03:27

Πολλα και διαφορα:
Mass Effect 2.Τι παιχνιδαρος βρε παιδια!Μπορω να πω οτι το παιχνιδι οσο αφορα το οπτικο τομεα στεκεται αξιοπρεπεστατα ακομα και τωρα.Gameplay και ειδικα ο ηχος ειναι απο αλλου!
LittlebigPlanet στο "βητακι".Απο τα κορυφαια platform παιχνιδια που εχω παιξει.
Söldner-X 2: Final Prototype.Αν και δυσκολο για να παρεις ολα τα "μυστικα" και να ξεκλειδωσεις καλουδια,παιζεται πιο ευκολα σε σχεση με το Sine Mora που επεφταν τα game over βροχη!
Και πριν απο λιγο πηρα και μια γευση απο το Resident Evil:Revelations 2 που εδωσε τσαμπε σημερα η Capcom.(Το 1ο επεισοδιο)Αρκετα ωραιο σαν ατμοσφαιρα και πολυ εθιστικο το Raid Mode.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Geovra » 19 Νοέμ 2015, 18:39

Δεν ξερω ποτε θα ξαναγραψω....αρχισα Battlefront...perma erection so far :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB