Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 29 Ιαν 2016, 17:06

Καλο ειναι αυτο που κανει παντως. Αυτο το ρημαδι το Destiny Taken King Legendary αξιζει για single player?
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 29 Ιαν 2016, 17:24

Solidarity έγραψε:Καλο ειναι αυτο που κανει παντως. Αυτο το ρημαδι το Destiny Taken King Legendary αξιζει για single player?

Επειδή έπαιζα κυρίως μόνος το αρχικό, η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή αισθάνεσαι πως λείπει κάτι. Άσε που μετά από κάποιο σημείο δεν θα μπορείς να προχωρήσεις μόνος. Κυρίως στις μεγάλες δυσκολίες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 29 Ιαν 2016, 17:30

Στα 40 ευρω που εχει δεν αξιζει δηλαδη; με εχει πωρωσει ασχημα ενα διαφημιστικο σποτακι που δειχνει στα Ster cinemas για το Destiny και ειναι σαν ταινια μικρου μηκους.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό TomTom » 29 Ιαν 2016, 17:54

Solidarity έγραψε:Καλο ειναι αυτο που κανει παντως. Αυτο το ρημαδι το Destiny Taken King Legendary αξιζει για single player?

Στα 40 ευρω που εχει δεν αξιζει δηλαδη; με εχει πωρωσει ασχημα ενα διαφημιστικο σποτακι που δειχνει στα Ster cinemas για το Destiny και ειναι σαν ταινια μικρου μηκους.

Σαν Day 1 παίκτης με πάνω από 1000 ώρες θα σου πω τα εξής.

Το Destiny μαζί με όλα του τα expansion στα 40€ αξίζει 100%.

Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα μόνος σου :
* Όλη την ιστορία
* Τα διάφορα Daily και Nightfall και Strike (έχει matchmaking)
* PvP
* Αrena

Δεν μπορείς να κάνεις :
* Τα Raid (εκτός από του Crota που μπορείς Solo)
* Trials Of Osiris (PvP θέλει Fireteam, δεν έχει matchmaking)

Σίγουρα με παρέα είναι πολύ καλύτερο το παιχνίδι διότι θα παίζεις Raid αλλά σου ξαναλέω μπορείς και μόνος σου να παίξεις το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 30 Ιαν 2016, 18:47

Meanwhile in UK... το Destiny The Taken King 27.9€ και με μεταφορικά βγαίνει κάτι πάνω από 30€...
http://www.base.com/buy/product/destiny-the-taken-king-ps4/dgc-dstytkps4.htm

Στην Ελλάδα βέβαια τα 40€ φυσικά και θεωρούνται προσφορά..

Πάλι καλά που πρόλαβα από Γερμανό την Alpha Sapphire στα 19.90€
Αυτό ούτε στο εξωτερικό δεν το έβρισκες :P
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό Whitey » 30 Ιαν 2016, 19:01

Super Smash Bros. for Wii U (Limited Edition) στα 35 ευρώ σε Media Markt και Κωτσόβολο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Ιαν 2016, 19:28

thomason993 έγραψε:Meanwhile in UK... το Destiny The Taken King 27.9€ και με μεταφορικά βγαίνει κάτι πάνω από 30€...
http://www.base.com/buy/product/destiny-the-taken-king-ps4/dgc-dstytkps4.htm

Στην Ελλάδα βέβαια τα 40€ φυσικά και θεωρούνται προσφορά..

Πάλι καλά που πρόλαβα από Γερμανό την Alpha Sapphire στα 19.90€
Αυτό ούτε στο εξωτερικό δεν το έβρισκες :P

Για κάποιο λόγο πάντως εμένα έχει πρόβλημα με τη κάρτα το base. Από τα Χριστούγεννα προσπαθώ να κάνω παραγγελία και μου βγάζει συνέχεια order suspended.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 30 Ιαν 2016, 19:55

Scott_Pilgrim έγραψε:Για κάποιο λόγο πάντως εμένα έχει πρόβλημα με τη κάρτα το base. Από τα Χριστούγεννα προσπαθώ να κάνω παραγγελία και μου βγάζει συνέχεια order suspended.

Ίσως είναι το γνωστό θέμα με τo capital control.. Έγω έχω καιρό να αγοράσω από εξωτερικό γενικότερα γι' αυτό το λόγο..
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό Maxus » 30 Ιαν 2016, 20:46

thomason993 έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:Για κάποιο λόγο πάντως εμένα έχει πρόβλημα με τη κάρτα το base. Από τα Χριστούγεννα προσπαθώ να κάνω παραγγελία και μου βγάζει συνέχεια order suspended.

Ίσως είναι το γνωστό θέμα με τo capital control.. Έγω έχω καιρό να αγοράσω από εξωτερικό γενικότερα γι' αυτό το λόγο..

Προχθες ειχα το ιδιο θεμα με αγορα απτο ebay(με visa) και η τραπεζα μου ειπε λογο capital control...
Φιλος με american express κανει κανονικα τις αγορες του.
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Ιαν 2016, 20:54

Με το zavvi δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Χρησιμοποιώ mastercard. Πρέπει να είναι με συγκεκριμένα μαγαζιά το πρόβλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB