- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 15:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
The Guardian
The Guardian. Σήμερα πολύ ωραία ταινία με σχέση τους διασώστες και των στρατό.
Ένας πρώην διασώστης μεταθέτηκε σε εκπαιδευτής και μέσα από αυτούς που πρέπει να εκπαιδεύσει υπάρχει ένας ταλαντούχος και μπλα μπλα μπλα προβληματα μπλα ασκησεις μπλα διασώσεις μπλα νεκροί. Έμένα μου άρεσε πολύ.
Ένας πρώην διασώστης μεταθέτηκε σε εκπαιδευτής και μέσα από αυτούς που πρέπει να εκπαιδεύσει υπάρχει ένας ταλαντούχος και μπλα μπλα μπλα προβληματα μπλα ασκησεις μπλα διασώσεις μπλα νεκροί. Έμένα μου άρεσε πολύ.
- Int3l_Mich43l
- Δημοσιευσεις : 9
Tweety έγραψε:Pirederas έγραψε:Είδα το The Force Awakens και δεν πίστευα αυτό που είδα. Μιλάμε για απάτη γιγαντιαίων διαστάσεων.
Μιλώντας για απάτη τι ακριβώς εννοείς?Θέλω να το δω και θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη σου.
Δεν θα γράψω αναλυτικά, γιατί θα κάνω spoiler για άλλους. Όπως όμως θα έλεγε ο Miller στο Phantom Pain:

Δυστυχώς δεν είναι η Star Wars ταινία που περίμενα. Όταν δεις την ταινία θα καταλάβεις, ειδικά αν είσαι fan του Star Wars και όχι ένας περαστικός που πήγε τσάρκα με την παρέα να δει μια ταινία που τώρα παίζεται στους κινηματογράφους.
-
Pirederas - Δημοσιευσεις : 131

Η συνέχεια του National Lampoon's Vacation, με τους Griswolds να ταξιδεύουν για το Wally World. Ευχαριστη ταινιούλα, για ξεκούραση
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
rOOt έγραψε:Μόλις είδα το Snowpiercer.Ούτε το concept όυτε οι χαρακτήρες λειτούργησαν όπως επρεπε με το αποτέλεσμα να είναι μέτριο σε όλα του.
Ποιος ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας κατά τη γνώμη σου;
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες