Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό WildyPanDa » 03 Οκτ 2015, 16:43

Παιζω MGS V - Bloodbrone - BF4
Άβαταρ μέλους
WildyPanDa

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό djgiorgio21 » 05 Οκτ 2015, 22:52

Συνεχίζω ακάθεκτος στο forza 6 παρόλο που με έχει ξενερώσει το career του. Παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω το metal gear solid 2 sons of liberty αλλά είναι αγγούρι.
Άβαταρ μέλους
djgiorgio21

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό chris7 » 06 Οκτ 2015, 01:26

αρχισα στο xbox one το Ryse son of rome
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 06 Οκτ 2015, 10:33

evergrey έγραψε:
Solidarity έγραψε:
evergrey έγραψε:Τ
Δυστυχως @Solidarity επεσες σε μυστηριο παιχτη.
Και αυτο γιατι ενδιαμεσα στις κυριες αποστολες "κυνηγουσα" σεντουκια/ναυμαχιες/φαλαινες πολλα νησια με "ερωτηματικα" και αλλα καλουδια.
Αν θυμαμαι καλα(γιατι εχω χασει την πραγματικοτητα με το Dark Souls 2)πρεπει το "κοντερ" να γραφει γυρω στις 45ωρες.Με ολα οσα σου εγραψα ομως.
Παντος ειμαι 90% σιγουρος οτι το review που εκαναν εδω τα παιδια απο το Enternity ελεγε οτι το κυριως παιχνιδι ειναι γυρω στις 25 ωρες.Ριξε μια ματια,σιγουρα το αναφερουν στο review.
Στο θεμα μας...
Τελος με το Super Time Force Ultra στο "βητακι".Σπαστικο παιχνιδι λογω χρονου.Ειδικα σε μερικες πιστες με τσαντισε πιο πολυ και απο το Dark Souls!Στο PS4 ισως παλευεται λογο χειριστηριου.
Συνεχιζω ακαθεκτος με Dark Souls 2 και λιγο Twisted Metal.

Μην ανησυχεις . Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ ειμαι κι εγω . Αναμεσα στις αποστολες ψαχνω σεντουκια, εκτελω assassination missions και οτιδηποτε αλλο μπορει να με αποπροσανατολισει ! Σε ολα αυτα τα παιχνιδια, ποτε δεν παιζω μονοκοπανια τα main quests.Δεν ξερω αν κανω σωστα.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Eternity Gamer » 08 Οκτ 2015, 12:39

Grand theft auto V... Και όλα είναι φοβερά... Απλά σαν μια δεύτερη ζωή....
Eternity Gamer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 11 Οκτ 2015, 13:35

Κατέβασα τη Beta του Star Wars και δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Συνεχίζω MGS V στο PS4 και Danganronpa Another Episode Ultra Despair Girls στο PS Vita.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 13 Οκτ 2015, 10:19

Τελος το The order . Ακομη και για μενα που δεν ειμαι fan της μεγαλης διαρκειας σε παιχνιδια, το βρηκα λιγο.
Συνεχεια με Batman μεχρι το τελος των γριφων του Riddler.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό assassin » 13 Οκτ 2015, 14:39

Πλεον μπορω να αφησω εντυπωσεις απο το καινουργιο Star Wars μιας και τωρα παιζω αυτο
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο!! Ειναι beta οποτε προβληματα θα ειχε ουτως! Το μεγαλυτερο μειονεκτημα το κακο spawning... Ειναι εκνευριστικα σπαστικο! Ωστοσο για αυτο ειναι η Beta!
Γενικα καλα γραφικα και ηχος (DICE κλασσικα) Καλο Netcode. Μαλλον το τσιμπαω καθως το Multiplayer ετσι πως το εκοψα θα ειναι καλο και με διαρκεια!
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 13 Οκτ 2015, 18:13

Mgs V στο Pc και Forza 6 μέχρι της 27 Οκτωβρίου που βγαίνει το Halo 5! Μετά έχε γεια ζωή!!!!! :)
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Whitey » 14 Οκτ 2015, 15:40

Ξεκίνησα το Diablo 3 και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB