News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Ιουν 2015, 00:08

Pirederas έγραψε:Αμήν και πότε.

Μαλλον ποτε!Την "κατεβασαν" ηδη απο το Αμερικανικο Store.Λογω ξανα μανα προβληματων που ειχαν με τους server.
https://www.facebook.com/driveclubofficial/posts/839324082818620
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 24 Ιουν 2015, 00:18

evergrey έγραψε:

Μαλλον ποτε!Την "κατεβασαν" ηδη απο το Αμερικανικο Store.Λογω ξανα μανα προβληματων που ειχαν με τους server.

Τί διάολο έχουν αυτοί οι servers εδώ και 8 μήνες που κυκλοφόρησε το παιχνίδι?

Ρητορικό το ερώτημα βέβαια. Το Driveclub προφανώς έχει υπερβεί κατά πολύ το αρχικό budget (η κυκλοφορία του είχε καθυστερήσει ένα χρόνο), και η δωρεάν διάθεσή του μέσω της PS Plus Edition είναι οικονομικό αγκάθι. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να καθιερώσει ένα νέο business model για τα AAA games, δηλαδή παίρνεις τσάμπα το 10-20% του παιχνιδιού και αν θες πληρώνεις για το full game.
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό goalzila » 24 Ιουν 2015, 00:41

evergrey έγραψε:

Θέλω να πιστεύω ότι βγήκε καταλάθος και δεν ήταν έτοιμη, δε μπορεί, θα χε προηγηθεί καμιά ανακοίνωση πρώτα....
Άβαταρ μέλους
goalzila

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Volga » 24 Ιουν 2015, 06:56

dimitrispgr έγραψε:Καλησπέρα,

έχω βρει ένα PS4 μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να το πάρω. Το μόνο μου κόλλημα είναι ότι δεν ξέρω αν αξίζει γενικά η αγορα του.

Έριξα μια γρήγορα ματιά σε κάποια καταστήματα να δω τι games υπάρχουν και πολύ λίγα μου τράβηξαν την προσοχή, Bloodborne, the last of us, Uncharted 4, witcher 3 και τα κλασισκά Pro/Fifa. FPS με χειριστήριο δεν μπορώ να παίξω. Το pc μου τραβάει μέχρι dota2 και CS.

Δε θέλω να αρχίσω κάποιο console/pc war απλά θα ήθελα τη γνώμη σας τι games αναμένονται να βγουν και αν τελικά αξίζει να προχωρήσω στην αγορά.

Ευχαριστώ

Αν το PC σου δεν τραβάει τίποτα. Το PS4 είναι πολύ καλή αγορά. Το οτι είναι πρώτο στις πωλήσεις αυτομάτως σου έχει την εγγύηση οτι θα δεις τα περισσότερα games στη συγκεκριμένη κονσόλα.
Το οτι έχει λίγα παιχνίδια δεν έχει να λέει, πχ ωσπου να τερματίσεις Witcher, Last of Us, Uncharted θα έχουν βγει άλλα 15...

Αξίζει η αγορά. Βέβαια ψάξου αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση! 8 GB Ram κοστίζουν 60 ευρώ, καλή κάρτα γραφικών για όλα τα games σήμερα κοστίζει.. 130-140 ευρώ. Δεν ειναι τραγικά τα πράγματα για να φτιάξεις ένα θηριάκι.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 24 Ιουν 2015, 11:23

Θα ελεγα πως ναι μεν, η αναβαθμιση ενος pc ειναι σχετικα φθηνη, αλλα καθε λιγο και λιγακι κατι θα σου ζηταει.
Μην ανησυχεις για το χειριστηριο,θα συνηθισεις.
Εγω προτιμω να βαζω το δισκακι και να παιζει το παιχνιδι πλεον, παρα να ψαχνω τι φταιει , να κατεβαζω patch, να googlαρω για λυσεις στο ιντερνετ, να βαζω και να βγαζω τσιπακια RAM μηπως φταιει καποιο κτλ.
Η κονσολα θα σε απαλλαξει απο αρκετη φασαρια. Οσο για τα παιχνιδια, μην ανησυχεις. Εχει πολλα καλα και θα βγαλει κι αλλα .
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 24 Ιουν 2015, 13:35

Για δες την χωριάτικη την κονσόλα τί κάνει :D
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 28 Ιουν 2015, 00:47

"poor pc version..."
Για τους καλοθελητες το θεμα ειναι οτι το βγαλαν πορτ και οχι οτι η κονσολα την "κανει" στο pc...
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Ιουν 2015, 18:43

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming