Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 11 Σεπ 2015, 14:54

Borderlands The Handsome Collection (PS4) - 19.99 € (καινούργιο από Public)

http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/borderlands-the-handsome-collection-ps4-game/prod7360167pp/
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Σεπ 2015, 15:57

thomason993 έγραψε:Borderlands The Handsome Collection (PS4) - 19.99 € (καινούργιο από Public)

http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/borderlands-the-handsome-collection-ps4-game/prod7360167pp/

Σωραίος! Έφυγε η παραγγελία!!! 8-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 11 Σεπ 2015, 20:53

Κρίμα εξαντλήθηκε, πολύ καλή τιμή για τέρας συλλογή.
Τελευταία επεξεργασία από GiannisRethymno και 18 Σεπ 2015, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 11 Σεπ 2015, 21:40

Δεν έχω ιδέα.. Παίζει να έχουν κάνει λάθος και να ακυρώσουν τις παραγγελίες?
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 13 Σεπ 2015, 02:51

Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 13 Σεπ 2015, 15:17

thomason993 έγραψε:Δεν έχω ιδέα.. Παίζει να έχουν κάνει λάθος και να ακυρώσουν τις παραγγελίες?

Εμένα πάντως η παραγγελία βρίσκεται σε διεκπεραίωση με ημερομηνία παραλαβής 14/9- 17/9. Τα multirama τα οποία τα έχει ο ίδιος άνθρωπος που έχει τα public είχαν την ίδια προσφορά. Μεγάλη αλυσίδα είναι οπότε δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα για όσους πρόλαβαν.

EDIT: τώρα που το τσέκαρα ξανά, βρίσκεται σε κατάσταση "έτοιμο για αποστολή" οπότε όλα καλά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 13 Σεπ 2015, 20:16

Scott_Pilgrim έγραψε:Εμένα πάντως η παραγγελία βρίσκεται σε διεκπεραίωση με ημερομηνία παραλαβής 14/9- 17/9. Τα multirama τα οποία τα έχει ο ίδιος άνθρωπος που έχει τα public είχαν την ίδια προσφορά. Μεγάλη αλυσίδα είναι οπότε δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα για όσους πρόλαβαν.

EDIT: τώρα που το τσέκαρα ξανά, βρίσκεται σε κατάσταση "έτοιμο για αποστολή" οπότε όλα καλά.

Εγώ παρέλαβα χθες πάντως.. Λογικά από Δευτέρα θα το χεις και εσύ.

Αν και δεν έχω μαζί μου το ps4 προς το παρόν, δεν κρατήθηκα και το άνοιξα για να πάρω τζούρα από την μεθυστική πλαστικούρα της συσκευασίας :lol:
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 14 Σεπ 2015, 00:22

thomason993 έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:Εμένα πάντως η παραγγελία βρίσκεται σε διεκπεραίωση με ημερομηνία παραλαβής 14/9- 17/9. Τα multirama τα οποία τα έχει ο ίδιος άνθρωπος που έχει τα public είχαν την ίδια προσφορά. Μεγάλη αλυσίδα είναι οπότε δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα για όσους πρόλαβαν.

Εγώ παρέλαβα χθες πάντως.. Λογικά από Δευτέρα θα το χεις και εσύ.

Αν και δεν έχω μαζί μου το ps4 προς το παρόν, δεν κρατήθηκα και το άνοιξα για να πάρω τζούρα από την μεθυστική πλαστικούρα της συσκευασίας :lol:

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έβαλαν για PS4 και όχι για X1 γιατί συνήθως αυτό συμβαίνει... Ήταν χάρτινη συσκευασία ή η απλή;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 14 Σεπ 2015, 14:13

Scott_Pilgrim έγραψε:Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έβαλαν για PS4 και όχι για X1 γιατί συνήθως αυτό συμβαίνει... Ήταν χάρτινη συσκευασία ή η απλή;

Σε απλή πλαστική θήκη..
Αλλά δεν φαίνεται φτηνιάρικο όπως σε άλλα παιχνίδια το artwork, αυτή η χρυσή μάσκα που έχει πάνω στο εξώφυλλο είναι τυπωμένη με γυαλιστερό υλικό και φαίνεται ωραίο :)
Και μέσα έχει ένα απλό manual με support info, warranty, license aggreement και τέτοια.. όχι πληροφορίες από το παιχνίδι.

edit:
Τώρα που είδα πάλι, το έχει και στο multirama, αλλά είναι προσωρινά εξαντλημένο..
http://www.multirama.gr/prod/gaming/ps4-gaming/ps4-games/borderlands-the-handsome-collection-ps4-game/prod7360167pp/
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσίευσηαπό Whitey » 14 Σεπ 2015, 19:15

Ξεστοκάρισμα alert!

FIFA 15 για το One στα 15.90.

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/142251-ea-fifa-15-xbox-one?cmicc=skroutz

Το Halo: The Master Chief Collection υπάρχει ακόμα στα 20ε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB