- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
παιδια τσεκαρετε εδω , δινουν καθημερινη ενημερωση σχετικα με τις αγορες μεσω ιντερνετ.
http://steamcommunity.com/groups/greece/discussions/0/535150948610567626/
http://steamcommunity.com/groups/greece/discussions/0/535150948610567626/
-
DeathEagle - Δημοσιευσεις : 1
diver_gr έγραψε:Αγορές μέσο Steam με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες γίνονται κανονικά. Η δοκιμή επίσης είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα.
Η Paypal για αγορές από μερικά Sites όχι όλα έχει ξεκλειδώσει. Αγόρασα σήμερα με Paypal US gift cards για το Xbox Live και 2 παιχνίδια από G2A και αυτά με Paypal και οι συναλλαγές μου έγιναν κανονικά.
Πως γινονται κανονικα ?? εγω δεν μπορω να αγορασω απο το στιμ...εχω μαστερ απο eurobank...
-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
Δυστυχώς το θέμα είναι ρουλέτα. Υπάρχουν sites που δέχονται κατευθείαν τις κάρτες (και χωρίς paypal) αλλα μπορεί μετά απο 10 λεπτά να τρως άκυρο... Γενικά προσπαθείς ξανά και ξανά, μπας και σου κάτσει...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Morfeus777 έγραψε:diver_gr έγραψε:Αγορές μέσο Steam με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες γίνονται κανονικά. Η δοκιμή επίσης είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα.
Η Paypal για αγορές από μερικά Sites όχι όλα έχει ξεκλειδώσει. Αγόρασα σήμερα με Paypal US gift cards για το Xbox Live και 2 παιχνίδια από G2A και αυτά με Paypal και οι συναλλαγές μου έγιναν κανονικά.
Πως γινονται κανονικα ?? εγω δεν μπορω να αγορασω απο το στιμ...εχω μαστερ απο eurobank...
Δεν ξέρω φίλε τη να σου πω, ρώτα τη τράπεζα σου? Εγώ έχω Πειραιώς και δεν έχω πρόβλημα. Συνάδελφος προχθές αγόρασε από amazone.uk με πιστωτική αλλά δεν ξέρω τη κάρτα έχει.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Απο αυτα που εχω ακούσει η Πειραιώς εχει περισσότερες πιθανότητες να πιάσει σε συναλλαγή. Τώρα τον λόγο δεν τον ξέρω...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εγώ έχω αγοράσει δύο φορές κανονικά από Amazon.co.uk απευθείας με χρεωστική Πειραιώς. Υπενθυμίζω απλά ότι έχει να κάνει με το εάν έχει εξαντληθεί το όριο κάθε τράπεζας που αυτή τη στιγμή είναι στα 300.000 ευρώ. Οπότε για να είστε σίγουροι μετά τα μεσάνυχτα οι συναλλαγές 

-
Blackstorm - Δημοσιευσεις : 8
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες