Ύλη Enternity

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Ύλη Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 00:20

Μιας και έχουμε κλείσει σχεδόν 8 μήνες λειτουργίας, θα θέλαμε την άποψή σας για την ύλη και για το τι σας αρέσει περισσότερο/τι θέλετε να αλλάξει στο site.

Πχ. Η αναλογία ύλης games/gadgets/movies κτλ είναι σωστή; Τα video reviews σας αρέσουν όπως μπαίνουν; Τα gameplay videos που βάζουμε;

Παρακαλώ, όποιος απαντήσει να αναφέρει αναλυτικά τι θέλει να αλλάξει για να μπορέσουμε κι εμείς να πάρουμε το καλύτερο δυνατό feedback :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Σεπ 2011, 01:27

Games και Movies είναι μια χαρά. Θα ήθελα να δω περισσότερα gadgets όμως. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το τι σας στέλνουν... Θα ήθελα να δω περισσότερα how to από τον Δημήτρη, αλλά και περισσότερα free time θέματα.

Περί βίντεο review, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως θα μπορούσε να γίνει κάτι με τα δίχως παύση λόγια του συντάκτη;; Καταννοώ απόλυτα πως είναι από το edit, αλλά θα μπορούσε να γίνει κάτι σαν να μπένει κόμμα; Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον ακούγεται λίγο κάπως. Χωρίς παρεξήγηση προς τον Παύλο, τον Δημήτρη και όποιος άλλος τα ηχογραφεί. :)
Τα gameplay βίντεο αν είναι playble από εσάς δεν χρειάζονται αλλαγή. Είναι κάτι το διαφορετικό. Απλά προσέχτε μην σας ξεφύγει κανά spoiler και σας κυνηγάμε μετά xD

Η υπογραφή έχει θέμα με τους url κώδικες... Προσπάθησα να βάλω την trophy card μου και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Αυτό μπορεί να λυθεί, ή έτσι είναι ο κώδικας; Θα μπορούσε να γίνει κάτι με το βασικό προφίλ, έτσι ώστε να βλέπαμε εκεί friends/haters;; Είναι λίγο άβολο να πηγένεις inbox και να τα γτιάχνεις από εκείς. Επίσης, είναι εφικτό να μπεις Add as friend/ Add as Hater στο προφίλ των χρηστών;;

Αυτά από εμένα. Ζητώ συγγνώμη αν πείραξε κάποιον το σημείο με τα video review. : :oops:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 11:38

Τι να πείραξε βρε; Πλάκα κάνεις; Γι' αυτό το έχουμε ανοίξει το topic για να μας λέτε την άποψή σας και να πράττουμε αναλόγως. Τα θέματα των υπογραφών θα μεταφερθούν στον υπεύθυνο :) :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Σεπ 2011, 15:53

Wow.. That was fast.. 1 πραγματάκι ακόμα που αφορά τα προφίλ. Σχόλια στα προφίλ θα μπουν; Θα είναι ωραίο να μιλάμε με τους άλλους χρήστες έτσι αντί των pm. Μπορούμε να κάνουμε και συζητήσεις κιόλας. Γενικά το προφίλ μπορεί να αναπτυχθεί και άλλο ή είναι κομματάκι δύσκολο. Έχει πολύ ωραίο design και με μερικά πρόσθετα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 17:03

Απαντάω, αλλά ας το σταματήσουμε εδώ για να μη βγούμε off topic. Το forum είναι σε αρχική φάση, μιλάμε για τρεις ημέρες λειτουργίας.

Δε θελήσαμε να το καθυστερήσουμε άλλο, οπότε μαζεύουμε σημειώσεις και θα το εμπλουτίζουμε όσο περνάει ο καιρός. Κρατάμε σημειώσεις και σιγά-σιγά θα βλέπετε προσθήκες (όπως έγινε και στο site άλλωστε) :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 18:18

Θέλω λίγο περισσότερα gadgets και λίγο καλύτερη κάλυψη για τις ταινίες(reviews βασικά περισσότερα)!

Επίσης τα reviews των παιχνιδιών θα ήθελα να είναι λίγο πιο μεγάλα -αντί για 2 σελίδες να είναι 3 για παράδειγμα- και αν γίνεται να χωρίζεται σε κατηγορίες (story-gameplay...)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 18:42

Shep, η απόφασή μας για δισέλιδα reviews έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του site. Δε θεωρούμε ότι είμαστε gaming site αμιγώς, οπότε θα πρέπει το κείμενό μας και να μην είναι κουραστικό και να μπορεί να διαβάζεται από άνθρωπο που δε γνωρίζει πολλά πράγματα (με πιο απλή γραφή δηλαδή). Οι δύο σελίδες είναι το όριο που θεώρησα ότι πρέπει να έχουμε για να είναι ΟΚ και να διαβάζεται εύκολα. Πίστεψέ με, όσα χρόνια δουλεύω στο net, τα στατιστικά μου δείχνουν ότι μετά τη δεύτερη σελίδα, τα ποσοστά ανάγνωσης του άρθρου πέφτουν πάνω από 65%, τουτέστιν, σχεδόν 2 στους 3 φεύγουν από το κείμενο.

Το θεωρώ τραγικό να σταματήσει κάποιος να διαβάζει ένα κείμενο επειδή είναι μεγάλο. Συνήθως τα μεγάλα κείμενα πλατειάζουν και δεν μου αρέσει αυτό. Συν τοις άλλοις, εκτιμώ ότι ένας άνθρωπος που ξέρει να γράφει καλά, μπορεί να γράψει αυτά που θέλει και σε 1 σελίδα. Απλά σε τίτλους όπως το WoW ή το Deus Ex, κάποια πράγματα απλά δεν κόβονται. Προσπάθησα πχ. στο τελευταίο να το μικρύνω, αλλά δε γινόταν και εκτιμώ ότι ήταν ένα πληρέστατο κείμενο που έπιασε κάθε άκρη του τίτλου. Ο συντάκτης το είχε διαλύσει και το πρώτο και γι’ αυτό έκανα αυτή την εξαίρεση. Γενικά η φιλοσοφία μου για το net είναι μικρά, περιεκτικά και εύκολα στην ανάγνωση κείμενα. Θα έχουμε κατά καιρούς και μεγαλύτερα αφιερώματα, απλά ο πυρήνας μας θέλω να είναι αυτός που έχουμε ορίσει μέχρι στιγμής. Μην ξεχνάς πως και το video review δίνει μια καλύτερη εικόνα για το τι παρουσιάζουμε, οπότε ότι κόβουμε από το κείμενο, το αναπληρώνουμε εκεί :)

Ο διαχωρισμός του κειμένου τώρα, είναι κατ’ εμέ διαφορετική φιλοσοφία (δε θέλω να τη χαρακτηρίσω αλλιώς γιατί θα βρουν μερικοί πάτημα να αρχίσουν τις… παπαριές τους), με την οποία διαφωνώ.

Όσον αφορά τώρα στα gadget reviews, ίσως δεν έχουμε κάνει όσα θα θέλαμε, κυρίως γιατί ο Δημήτρης έχει και κάποιους περιορισμούς από πλευράς συνεργασιών που έχει με την full time εργασία του. Δε γίνεται δηλαδή να παίρνει πράγματα για το PC World (στο οποίο είναι διευθυντής του τομέα εργαστηρίων και παρουσιάσεων) και να τα περνάμε και στο Enternity. Προσπαθούμε σιγά σιγά να εμπλουτίσουμε και την ομάδα με νέα άτομα και εκτιμώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε βρει τα πατήματά μας. Το ίδιο ισχύει και με τον κινηματογράφο.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 19:27

Οκ παίδαρε! Keep going... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Σεπ 2011, 00:08

Δεν ξερω αν εχει γινει αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να υπαρξουν αφιερωματα σε παιχνιδαρες που βγηκαν παλαιοτερα οπως Resi games, Dino Crisis 1+2, Syphon Filter games, τα παλαιοτερα Deus Ex, MoH, CoD κτλ. κτλ.

Επισης στα reviews μπορειτε να βαζετς και θετικα/αρνητικα; :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Σεπ 2011, 13:10

Δεν ηξερα που να το γραψω. Ποιος κανει τα video reviews; Λιγο μονοτονα ειναι. Θελει λιγο ζωντανια. :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB