Shep, η απόφασή μας για δισέλιδα reviews έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του site. Δε θεωρούμε ότι είμαστε gaming site αμιγώς, οπότε θα πρέπει το κείμενό μας και να μην είναι κουραστικό και να μπορεί να διαβάζεται από άνθρωπο που δε γνωρίζει πολλά πράγματα (με πιο απλή γραφή δηλαδή). Οι δύο σελίδες είναι το όριο που θεώρησα ότι πρέπει να έχουμε για να είναι ΟΚ και να διαβάζεται εύκολα. Πίστεψέ με, όσα χρόνια δουλεύω στο net, τα στατιστικά μου δείχνουν ότι μετά τη δεύτερη σελίδα, τα ποσοστά ανάγνωσης του άρθρου πέφτουν πάνω από 65%, τουτέστιν, σχεδόν 2 στους 3 φεύγουν από το κείμενο.
Το θεωρώ τραγικό να σταματήσει κάποιος να διαβάζει ένα κείμενο επειδή είναι μεγάλο. Συνήθως τα μεγάλα κείμενα πλατειάζουν και δεν μου αρέσει αυτό. Συν τοις άλλοις, εκτιμώ ότι ένας άνθρωπος που ξέρει να γράφει καλά, μπορεί να γράψει αυτά που θέλει και σε 1 σελίδα. Απλά σε τίτλους όπως το WoW ή το Deus Ex, κάποια πράγματα απλά δεν κόβονται. Προσπάθησα πχ. στο τελευταίο να το μικρύνω, αλλά δε γινόταν και εκτιμώ ότι ήταν ένα πληρέστατο κείμενο που έπιασε κάθε άκρη του τίτλου. Ο συντάκτης το είχε διαλύσει και το πρώτο και γι’ αυτό έκανα αυτή την εξαίρεση. Γενικά η φιλοσοφία μου για το net είναι μικρά, περιεκτικά και εύκολα στην ανάγνωση κείμενα. Θα έχουμε κατά καιρούς και μεγαλύτερα αφιερώματα, απλά ο πυρήνας μας θέλω να είναι αυτός που έχουμε ορίσει μέχρι στιγμής. Μην ξεχνάς πως και το video review δίνει μια καλύτερη εικόνα για το τι παρουσιάζουμε, οπότε ότι κόβουμε από το κείμενο, το αναπληρώνουμε εκεί

Ο διαχωρισμός του κειμένου τώρα, είναι κατ’ εμέ διαφορετική φιλοσοφία (δε θέλω να τη χαρακτηρίσω αλλιώς γιατί θα βρουν μερικοί πάτημα να αρχίσουν τις… παπαριές τους), με την οποία διαφωνώ.
Όσον αφορά τώρα στα gadget reviews, ίσως δεν έχουμε κάνει όσα θα θέλαμε, κυρίως γιατί ο Δημήτρης έχει και κάποιους περιορισμούς από πλευράς συνεργασιών που έχει με την full time εργασία του. Δε γίνεται δηλαδή να παίρνει πράγματα για το PC World (στο οποίο είναι διευθυντής του τομέα εργαστηρίων και παρουσιάσεων) και να τα περνάμε και στο Enternity. Προσπαθούμε σιγά σιγά να εμπλουτίσουμε και την ομάδα με νέα άτομα και εκτιμώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε βρει τα πατήματά μας. Το ίδιο ισχύει και με τον κινηματογράφο.