Τι τερματίσαμε/παίξαμε (2015)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 23 Μάιος 2015, 01:03

Respect @Roronoa για το υπεροχο θεμα που ανοιξες!

Batman: Arkham Origins (9):Περα απο τα "πεσμενα" γραφικα σε σχεση με τα αλλα 2,η ιστορια στο συγκεκριμενο μου αρεσε περισσοτερο.30+ ωρες δεν καταλαβα πως περασαν!

Duke Nukem 3D: Megaton Edition (8):Αναμηνησεις!Χορταστικο παιχνιδι και οτι πρεπει για το "βητακι"!

F.E.A.R. 3 (6):Λογω ενισχυτη,το μονο θετικο που βρηκα σε αυτο το παιχνιδι ηταν ο ηχος του,και το υπεροχο τραγουδι "Mother" στο τελος.

Dishonored (9):Απιστευτο stealth παιχνιδι,ωραιος κοσμος και ικανοτητες του χαρακτηρα.Μακαρι να δουμε μια συνεχεια.

Demon's Souls (10):3 μαμημενα χρονια περασαν,και επιτελους αξιωθηκα και ειδα τιτλους τελους απο αυτο το επος!Ουτε εγω δεν ξερω,ειδικα προς το τελος πως περασα τους "κακους"!Καιρος να πιασω κανα Dark!

NINJA GAIDEN Σ PLUS (8):Μονο ο χειρισμος σε ορισμενες πιστες ηταν χαλια.(Το επαιξα στο "βητακι")Φυσικα το τερματισα στο πιο ευκολο γιατι στα αλλα επιπεδα δυσκολιας,δεν θα ειχα "βητακι" τωρα!

God of War/God of War II HD (9):Αξιοπρεπεστατη HD συλλογη!Σαν παιχνιδια οπως ξερετε και εσεις,ειναι μοναδικα στο ειδος τους.

Mirror's Edge (8):Δεν το περιμενα τοσο καλο το παιχνιδι.Μονο λιγο καλυτερο να ηταν το shooting στοιχειο.Να ειναι καλα η EA που μας το εκανε δωρακι!

Papo & Yo (8):Χαλαρο "παιδικο" puzzle game,με ωραια μουσικουλα και οχι τοσο "παιδικη" ιστορια.

YAKUZA 4 (7):Σαν Anime θα του εβαζα 10 με τονο!Πολυ βιντεο βρε παιδι μου!Ωραιος ο κοσμος του ομως και το ξυλικη που πεφτει!

Dead Space 3 (8):Λιγοτερο τρομαχτικο σε σχεση με τα προηγουμενα,αλλα ακομα και ετσι σε κραταει στην τσιτα τις περισσοτερες φορες.Στο τελος λιγο με χαλασε που οι εχθροι ερχοντουσαν κατα 100αδες!

OKAMI HD (10) :Στα χρονια του δεν ετυχε να το παιξω,και τωρα μπορω να καταλαβω ολους αυτους που το χαρακτηρζουν αριστουργημα!

DuckTales: Remastered (7):Σχετικα μικρο,αλλα ωραιο παιχνιδι,με gameplay απο αλλες εποχες!

PROTOTYPE 2 (8):Αλλο ενα παιχνιδι που εντυπωσιαστηκα και μου αρεσε αρκετα σε σχεση με αυτα που ακουγα.Χορταστικο,ωραιες ικανοτητες,καλη ιστορια και πολλες εντυπωσιακες καταστροφες!

The Swapper (9):Οποτε επαιζα ξεζουμιζα την μπαταρια απο το "βητακι"!Ωραιοι γριφοι,και ωραια γραφικα.

Need for Speed: Most Wanted (9):Αν και σε σχεση με το PS3,τα γραφικα στο "βητακι" που το επαιξα ηταν αναμενομενο να ηταν πιο χαλια.Για το "βητακι" ομως αξιζει με χιλια το παιχνιδι,με πολλες ωρες παιχνιδιου και "ζωντανο" online!

Jak 3 HD(8):Το αδικο λιγο,αλλα πραγματικα εριχνα θεους και δαιμονες σε ορισμενες αποστολες με χρονο και αλλες αποστολες με την αδικη δυσκολια του!Το 2 το εχω παρατησει για αυτο το λογο.Περα απο αυτο,ωραια HD μεταφορα.

Thief (6):Τραγικο stealth παιχνιδι!Μετρια γραφικα και αδιαφορες αποστολες.Αξιζει καπως για την ιστορια του,και τα οπλα που εχει ο χαρακτηρας.

Final Horizon (8):Ωραιο strategy game για το "βητακι",με πολλες αποστολες και αρκετες αναβαθμισεις στα οπλα.

CounterSpy (8):Ενδιαφερον stealth παιχιδακι,με ιδιαιτερα γραφικα και αρκετο λιωσιμο για να βρεις ολα τα "μυστικα".

Rogue Legacy (9):Δεν προλαβαινα να φορτιζω το "βητακι"!Μεγαλο κολλημα ειχα φαει με το παιχνιδι.Αξιζει με χιλια!

The Unfinished Swan (8):Ιδιαιτερο gameplay,αλλα πολυ μικρο!Οσοι ειστε Plus-ατοι παιξτε το και δεν θα χασετε.Οι υπολοιποι στο 2ευρω αν ποτε το δωσουν με τετοια τιμη.

Murasaki Baby (8):Παιχνιδι που σε κανει να δοκιμασεις ολες τις ικανοτητες που εχει το "βητακι".Μια τζουρα και αυτο σε διαρκεια,αλλα τουλαχιστον εδω σε εντυπωσιαζει σε καθε πιστα ο διαφορετικος gameplay χειρισμος.

Αυτα τα λιγα...
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mazos » 12 Ιούλ 2015, 17:19

Shadow of Mordor ,Brothers,Sniper Elite 3 αυτα μονο ως τωρα..
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Re: Τι τερματίσαμε/παίξαμε (2015)

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 12 Ιούλ 2015, 19:44

Σήμερα τερμάτισα το Halo Ce από Master Chief Collection.10/10 απλά.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό tazboy90 » 13 Ιούλ 2015, 15:11

Πήρα πρόσφατα ps4 και τερμάτισα the order,the last of us remastered, παράτησα το lords of the fallen( δεν μου άρεσε καθόλου πολύ σπαστικό κατά την άποψή μου αυτό με τα checkpoints) και τώρα ξαναπαίζω το black flag.
Άβαταρ μέλους
tazboy90

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό stefant7 » 27 Ιούλ 2015, 12:15

- Infamous Second Son
- Watch Dogs
- GTA V
- ολο το HALO MCC
stefant7

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 30 Αύγ 2015, 09:07

Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που καταφέρνετε και τελειώνετε παιχνίδια, εγω με εξαιρεση το WRC3 που ειχα τελειωσει στο vita και όλα τα GEARS OF WAR στο 360 δεν εχω το "κουραγιο" και την υπομονη να τελειωσω ένα παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

2016

Δημοσίευσηαπό pakos » 15 Μαρ 2016, 16:56

To prwto game pou termatisa gia to 2016 pleon to until dawn kai eimai apisteyta etyxaristimenos apo to game
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

2015

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 15 Μαρ 2016, 19:22

- Max Payne 3
- AC Brotherhood
- Murdered Soul Suspect
- Uncharted 2
- Tomb Raider
Για το 2016 δεν έχει γράψει ακόμα τίποτα!
Τελευταία επεξεργασία από Savatage80 και 16 Μαρ 2016, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό lefteris58 » 16 Μαρ 2016, 11:50

Τα τελευταία που θυμάμαι:

- Valiant Hearts
- Never Alone
- Transistor
- A bird story
- Ryse: Son of Rome
- Tomb raider: a survivor is born
- Batman: Arkham Origins
- Batman: Arkham Knight
- Assassin's Creed 4
- E.Y.E. Divide Cybermacy
- Life is strane
- State of Decay
- Dirt 3
- Company of Heroes
- Rome 2: Total war
- Dead Space 2
- Dying light
lefteris58

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 07 Μάιος 2016, 14:27

Πάρα πολλά games τερμάτισα αυτή την περίοδο αλλά δεν συγκρίνω με τίποτα το ότι τερμάτισα το Dark souls 2
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB