- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 05:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Πηρα μια γευση με τα...
Tower of Guns.(Αδιαφορο FPS,που αν ετρωγε πολλα gb και δεν ειχε τροπαια θα το ειχα στειλει!)
Aaru's Awakening.(Πολυ καλο σαν platform game,με ωραια ατμοσφαιρα και "απλα" γραφικα.)
MonsterBag.(Το εκραζα αλλα αξιζει!Ειδικα στην οθονη του "βητα" με τα ζωντανα χρωματα,τα puzzle στοιχεια και το καρτουνιστικο στυλακι του ειναι ενα αξιοπρεπεστατο "απλο" παιχνιδακι.)
Στα σοβαρα ασχολουμαι με...
Dishonored.(Απιθανος παιχνιδαρος με ανελεητο αγαπημενο stealth!)
Και Rainbow Moon στο "βητακι".(Μολις εκλεισα 10ωρο και οτι και να γραψω ειναι λιγο!)
Tower of Guns.(Αδιαφορο FPS,που αν ετρωγε πολλα gb και δεν ειχε τροπαια θα το ειχα στειλει!)
Aaru's Awakening.(Πολυ καλο σαν platform game,με ωραια ατμοσφαιρα και "απλα" γραφικα.)
MonsterBag.(Το εκραζα αλλα αξιζει!Ειδικα στην οθονη του "βητα" με τα ζωντανα χρωματα,τα puzzle στοιχεια και το καρτουνιστικο στυλακι του ειναι ενα αξιοπρεπεστατο "απλο" παιχνιδακι.)
Και Rainbow Moon στο "βητακι".(Μολις εκλεισα 10ωρο και οτι και να γραψω ειναι λιγο!)
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
raysod έγραψε:evergrey έγραψε:Πηρα μια γευση με τα...
Φίλε evergray, αυτή την στιγμή μου έχει έρθει το bloodborne, είναι στο γραφείο μου από σήμερα και αύριο θα το έχω στα χέρια μου, έχω το pillars of eternity, έχω τα watchdogs (έπαιξα καμιά ωρίτσα εχθές) και infamous second son που πρέπει να παίξω, συν το GTA V στο PC βεβαίως βεβαίως, και εγώ έχω φάει τεράστιο κόλλημα με το Rainbow Moon στο βητάκι…
Πραγματικά απίστευτο jrpg, που παρόλο το grind του, με έχει κερδίσει σαν παιχνίδι και χάνω τις ώρες μου στον κόσμο του, οπότε σε καταλαβαίνω χα χα χα
(και έχω πραγματικά παρατήσει όλα τα υπόλοιπα :p)
raysod πραγματικα σε ζηλευω!Μπορει,και καλα κανεις,που το εχεις κραξει το Bloodborne σε ορισμενα θεματα που εχει,αλλα ειναι το παιχνιδι!Εγω μονο που δεν πληρωνω "εισοδο" για να βλεπω τον φιλο μου να παιζει!
Οσο για το Rainbow Moon,το ειχα πρωτα στο PS3 και δεν με τραβηξε.Ε οταν το εβαλα χτες στο "βητακι" ηταν λες και επαιζα αλλο παιχνιδι!(Ανωμαλια ε;)
Παντος να κυνηγας τις "τυχαιες" μαχες.Παρακατω οι εχθροι κανουν οργια!Θελουν ενα βουνο χτυπηματα!
Sorry για το ασχετο ποσταρισμα παιδια.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Είμαι στο προ τελευταίο dungeon του Bloodborne και με το κανόνα που έχει για μισή ζωή, είναι παλουκάκι. Τουλάχιστον τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα που είμαι στον 2ο όροφο.
Ταυτόχρονα παίζω χαλαρά R&C HD στο Vita και μάλλον πρέπει να έχει φάει bug στο πρώτο hoverboard race..
Ταυτόχρονα παίζω χαλαρά R&C HD στο Vita και μάλλον πρέπει να έχει φάει bug στο πρώτο hoverboard race..

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Πήρα το Metal Slug 3 για Xbox 360 στα προηγούμενα deals of the week επειδή είχα ψηθεί για online co-op αλλά έχει 4-5 μέρες και δεν έχω πετύχει κανέναν
. Μπας και το πήρε κανένας άλλος; Μπα ε;

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες