News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Μαρ 2015, 20:02

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Μαρ 2015, 23:50

commenter έγραψε:Έμαθα ότι το PS4 στην Κίνα είναι region free (παίζει δισκάκια από άλλες περιοχές) τελικά... άρα μούφες αυτά που λέγανε μερικοί ότι καθυστέρησε το launch για να το κλειδώσουν.

Ναι ισχυει αυτο commenter.Μια λεπτομερεια φυσικα ειναι οτι μονο με 6 παιχνιδια λανσαριστηκε το PS4 στην Κινα.Παντος αν και δεν ειναι ξακουστη η αγορα της Κινας ολο και καπως θα ανεβασει το 4 σε πωλησεις(Αντε μηπως δουμε και κατι διαφορετικο στο μελλον περα απο τα remaster!)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό evergrey » 23 Μαρ 2015, 13:07

Fact:much of The Last of Us MP team have returned for U4 MP.
https://twitter.com/RobertCogburn/status/579682893301096448

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό VagDog » 25 Μαρ 2015, 00:02

Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Dural » 25 Μαρ 2015, 02:28

VagDog έγραψε:http://www.dualshockers.com/2015/03/24/18-ps4-dynamic-themes-released-including-god-of-war-and-16-themes-for-mlb-15-the-show/

God Of War Theme στο PS Store !!!

δεν έχει πολύ πλάκα ότι nintendo και sony χρεώνουν 3 ευρώ ξέρω εγώ για ένα theme? :lol: (του god of war δείχνει απλά φοβερό)
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό VagDog » 25 Μαρ 2015, 04:08

Ακομα και απο τα themes θελουν να αρπαζουν.... Ενταξει ετσι ειναι το Marketing καλως η κακως !!! Παντως ολα αυτα τα χρονια που ειμαι gamer δεν εχω αγορασει ποτε theme και ουτε νομιζω πως θα το κανω !!!!
Άβαταρ μέλους
VagDog

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Μαρ 2015, 13:46

Ξέρουμε αν θα βγάλουν κανένα Bloodborne PS Theme?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Μαρ 2015, 14:16

Scott_Pilgrim έγραψε:Ξέρουμε αν θα βγάλουν κανένα Bloodborne PS Theme?

Για δοκιμασε αυτο εδω το τσαμπε.Για Ευρωπη ειναι.(PBGA-HJNC-LQ99)
Σε κατι φιλους εχει δουλεψει.Στατικο ομως ειναι.Οχι Dynamic.Ασχετο αλλα Dynamic εχουν βγαλει του God of War sto PS4 με 1 ευρω.
https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/themes/god-of-war-anniversary-dynamic-theme/cid=EP9000-CUSA01715_00-GOW10ANNIVERSARY?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=psn%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό zenev » 25 Μαρ 2015, 15:24

Αν αγοράσω παιχνίδια PS4 από το Easter sale από το Ps store στο Pc , χωρίς να έχω Ps4 όταν αποκτήσω και κάνω link την κονσόλα με το account μου θα εμφανίζονται για download?
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Μαρ 2015, 15:37

zenev έγραψε:Αν αγοράσω παιχνίδια PS4 από το Easter sale από το Ps store στο Pc , χωρίς να έχω Ps4 όταν αποκτήσω και κάνω link την κονσόλα με το account μου θα εμφανίζονται για download?

Με τον ιδιο λογαριασμο που θα αγορασεις παιχνιδια για το PS4 η οτιδηποτε αλλο(Demo,Free Themes)απο το PC,με τον ιδιο λογαριασμο οταν με το καλο αποκτησεις PS4 θα μπορεις να τα κατεβασεις οποτε θελεις.Αν παλι σου περισευουν γινε συνδρομητης στο Plus και κανε την καβατζα σου με τα "τσαμπε" που δινει καθε μηνα.Κατι τετοιο ειχα κανει εγω με το PSVita.Για 1,5 χρονο κατεβαζα τα παιχνιδια του Plus,χωρις να εχω το "βητακι",μεχρι που το πηρα και τα πηρα ολα σβαρνα!
Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB