A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 08 Ιουν 2015, 17:53

Μέτριο το επεισόδιο και ακόμα πιο μέτριο το τέλος του.

Όταν μία τέτοια σκηνή την περιμένεις 3 χρόνια και την κάνουν τόσο ξενέρωτη δεν ξέρω τι να πω. Λες και ήταν love story πεντάμορφη και το τέρας το κάνανε. Αντι να μπει μέσα και να τους ξεσκίσει όλους ο Drogon και μετά να τον καβαλήσει και να φύγει όλο μαγκιά και ιστορία, απλά τον καβάλησε τόσο άβολα και τόσο φλώρικα και το έσκασε. Γελάνε και οι πέτρες! Για μένα πιο δυνατή σκηνή ήταν αυτή με την θυσία της κόρης του Στανις.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Ιουν 2015, 16:50

Καμιά σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο αλλά όσο να'ναι είχε ενδιαφέρον τέλος.Πάντως βλέπω πολύ σωστά σχόλια στα spoilers οπότε ας πω και τα δικά μου...

Καταρχήν ξενέρα που δεν είδαμε ούτε ένα πλάνο από τους νεκρούς και από τον Τζον Σνόου βαριά βαριά ένα πεντάλεπτο.Με τέτοιο τέλος που είχε το προηγούμενο επεισόδιο δεν είναι λογικό να τους εξαφανίσουν εντελώς από το τωρινό.

Ο αθεόφοβος ο Στάνις το έκανε τελικά και θυσίασε την κόρη του!Μπροστά στον Θρόνο δεν υπάρχουν κόρες,αδέλφια,τίποτα,οι πάντες είναι σύμμαχοι ή εμπόδια...τον πήγαινα μα πλέον εκτός από τον Τζον Σνόου(λογικά)έχασε κι εμένα. :lol:

Συμφωνώ για το τέλος.Εκεί που λες πως θα απογειωθεί η σκηνή με την εμφάνιση του δράκου,αυτός περισσότερο μπορείς να πεις πως τις τρώει και από πάνω τον καβαλάει η άλλη και φεύγουν αντί να τα κάνουν όλα λίμπα!Πάντως οι τύποι με τις μάσκες είναι για τρελές εκδικησιές...

Και τέλος ναι η ιστορία της μικρότερης Σταρκ είναι θανάσιμα βαρετή.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 10 Ιουν 2015, 17:26

mysterious έγραψε:Καμιά σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο αλλά όσο να'ναι είχε ενδιαφέρον τέλος.Πάντως βλέπω πολύ σωστά σχόλια στα spoilers οπότε ας πω και τα δικά μου...

Καταρχήν ξενέρα που δεν είδαμε ούτε ένα πλάνο από τους νεκρούς και από τον Τζον Σνόου βαριά βαριά ένα πεντάλεπτο.Με τέτοιο τέλος που είχε το προηγούμενο επεισόδιο δεν είναι λογικό να τους εξαφανίσουν εντελώς από το τωρινό.

Ο αθεόφοβος ο Στάνις το έκανε τελικά και θυσίασε την κόρη του!Μπροστά στον Θρόνο δεν υπάρχουν κόρες,αδέλφια,τίποτα,οι πάντες είναι σύμμαχοι ή εμπόδια...τον πήγαινα μα πλέον εκτός από τον Τζον Σνόου(λογικά)έχασε κι εμένα. :lol:

Συμφωνώ για το τέλος.Εκεί που λες πως θα απογειωθεί η σκηνή με την εμφάνιση του δράκου,αυτός περισσότερο μπορείς να πεις πως τις τρώει και από πάνω τον καβαλάει η άλλη και φεύγουν αντί να τα κάνουν όλα λίμπα!Πάντως οι τύποι με τις μάσκες είναι για τρελές εκδικησιές...

Βασικα, τωρα που έχω κι άλλες σειρές να βλέπω, δν με νοιάζει ιδιαίτερα που δεν δείχνουν πολλές σκηνές δράσης, ή που δεν έχουν πολύ χρόνο παρουσίας οι "συμπαθητικοί", γιατί λόγω πολυπλοκότητας και μόνο του σεναρίου και της ιδιαίτερης πλοκής της σειράς, θεωρώ πως ακόμα και το βαρέτο της Arya κάνει καλό και επιτρέπει να εμβαθύνουμε και εμείς αλλα και οι συντελεστές της σειρας στους κύριους χαρακτήρες και σε βάζουν και σε μία θέση που άθελα σου ή μη, προσπαθείς να μαντέψεις τι θα γίνει παρακάτω και έτσι ανυπομονείς για τη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Ιουν 2015, 18:39

Το 8 ήταν λίγο καλύτερο αλλά και το 9 λόγο του τέλους του μου άρεσε !!
Δεν μπορώ να χωνέψω ότι τελειώνει και μετά του χρόνου Απρίλιο πάλι .. :(
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Ιουν 2015, 23:21

GooDShiveR έγραψε:
mysterious έγραψε:Καμιά σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο αλλά όσο να'ναι είχε ενδιαφέρον τέλος.Πάντως βλέπω πολύ σωστά σχόλια στα spoilers οπότε ας πω και τα δικά μου...

Βασικα, τωρα που έχω κι άλλες σειρές να βλέπω, δν με νοιάζει ιδιαίτερα που δεν δείχνουν πολλές σκηνές δράσης, ή που δεν έχουν πολύ χρόνο παρουσίας οι "συμπαθητικοί", γιατί λόγω πολυπλοκότητας και μόνο του σεναρίου και της ιδιαίτερης πλοκής της σειράς, θεωρώ πως ακόμα και το βαρέτο της Arya κάνει καλό και επιτρέπει να εμβαθύνουμε και εμείς αλλα και οι συντελεστές της σειρας στους κύριους χαρακτήρες και σε βάζουν και σε μία θέση που άθελα σου ή μη, προσπαθείς να μαντέψεις τι θα γίνει παρακάτω και έτσι ανυπομονείς για τη συνέχεια.

Δεν αντιλεγω,ειναι απαραιτητο να δουμε την ιστορια ολων των σημαντικων χαρακτηρων για να φτασουμε βαθμιαια και στην κορυφωση τους.Ισα ισα που οι διαλογοι της σειρας ειναι εκπληκτικοι.Απλα το κακο ειναι...
πως η ιστορια της Αρια Σταρκ εχει βαλτωσει εδω και αρκετα επεισοδια.Δηλαδη ενω ειναι σε μια οργανωση που θα μπορουσε να εχει τρομερο ενδιαφερον αντιθετως παρουσιαζεται με βαρετο τροπο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 10 Ιουν 2015, 23:43

Έχεις απόλυτο δικιο στο spoiler σου. Πάντως, και για οποιον γενικα ενδιαφέρεται για τα διάφορα σενάρια που παίζουν στη σειρά καθώς και για διάφορες άλλες θεωρίες, βρήκα αυτό σημερα.

Είναι ενα καναλι στο youtube το οποίο απλά παρουσιάζει τις θεωρίες που είναι επικρατέστερες αλλα και συμπληρώνει κιολας την ιστορία βάση πληροφοριών από τα βιβλία κλπ. Κ εμένα μου έκανε εντύπωση ένα βίντεό του για τον αδερφό του Ned Stark που πραγματικά είχα ξεχάσει ότι υπάρχει.

Και επίσης έχει και αναλυτικά τις ιστορίες των χαρακτήρων αλλά και γενικά ιστορίες από όλο τον κοσμο του Game Of Thrones.

Κάνει πραγματικά καλή δουλειά το παλικάρι!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 13 Ιουν 2015, 05:03

Πολυ καλο το 9, οχι σαν το 8 ομως... Γιναν ομως καποια πολυ σημαντικα πραγματα.

Αυτον τον αχρηστο τον Στανις δεν τον πηα ποτε. Βασικα ψιλοαδιαφορη μου ειναι η ιστορια του εξ' αρχης. Τελικα εκανε το αδιανοητο, αλλα ετσι μας προσεφερε μια απο τις πιο δυνατες σκηνες της σειρας!

Επισης, ο Τζορα συνεχιζει κι εχει αρκετο ενδιαφερον, ακομη και στην κακομοιρικη κατασταση που τον εχει φερει ο ερωτας. Σπουδαιος πολεμιστης, εκανε για 2η φορα πλακα στην αρενα και επιτελους μαλλον ξανακερδισε την εμπιστοσυνη της Καλισι. Με τον Τυριον και τις ικανοτητες του στις μαχες το εχουν παρακανει νομιζω, οχι μονο τη βγαζει καθαρη, αλλα καταφερνει και σκοτωνει και καναν δυο παντα.

Τελος, τι βλακεια ειναι αυτη με τους Ασπιλους? Εχεις αρχικα την εντυπωση οτι ο καθενας τους αξιζει οσο 15 κοινοι στρατιωτες στην μαχη, κι ομως εχουν αποδειχτει γατακια. Τους εχουν κατασφαξει οι ερασιτεχνες με τις μασκες. Και ο δρακος εννοειται πως αντι να κανει τα παντα τεφρα απο ψηλα, προσγειωνεται και γινεται ευκολη λεια για καθε τυχαρπαστο με ακοντιο. Τα εφε στις σκηνες που πεταει θυμιζουν Σουπερμαν του '60, αλλα η επικη μουσικη το σωζει.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 13 Ιουν 2015, 05:09

mysterious έγραψε:Δεν αντιλεγω,ειναι απαραιτητο να δουμε την ιστορια ολων των σημαντικων χαρακτηρων για να φτασουμε βαθμιαια και στην κορυφωση τους.Ισα ισα που οι διαλογοι της σειρας ειναι εκπληκτικοι.Απλα το κακο ειναι...
πως η ιστορια της Αρια Σταρκ εχει βαλτωσει εδω και αρκετα επεισοδια.Δηλαδη ενω ειναι σε μια οργανωση που θα μπορουσε να εχει τρομερο ενδιαφερον αντιθετως παρουσιαζεται με βαρετο τροπο.

Νομιζω πως σκοπιμα εχει βαλτωσει. Ειναι η αντιθεση των προσδοκιων της Αρια με την πραγματικοτητα. Το να γινει faceless assassin η οτιδηποτε γινει τελος παντων, μονο επικο και ενδιαφερον δεν ειναι. Απαιτει πνευματικη ασκηση και πολυ χρονο, κατι που την εχει φερει ουκ ολιγες φορες στα ορια της. Καλα την πανε την ιστορια, ειναι οσο ενδιαφερουσα της αρμοζει. Οταν "αποφοιτησει" απο το ναο θα αρχισει το ενδιαφερον...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό mysterious » 13 Ιουν 2015, 07:13

alex4444 έγραψε:
mysterious έγραψε:Δεν αντιλεγω,ειναι απαραιτητο να δουμε την ιστορια ολων των σημαντικων χαρακτηρων για να φτασουμε βαθμιαια και στην κορυφωση τους.Ισα ισα που οι διαλογοι της σειρας ειναι εκπληκτικοι.Απλα το κακο ειναι...

Νομιζω πως σκοπιμα εχει βαλτωσει. Ειναι η αντιθεση των προσδοκιων της Αρια με την πραγματικοτητα. Το να γινει faceless assassin η οτιδηποτε γινει τελος παντων, μονο επικο και ενδιαφερον δεν ειναι. Απαιτει πνευματικη ασκηση και πολυ χρονο, κατι που την εχει φερει ουκ ολιγες φορες στα ορια της. Καλα την πανε την ιστορια, ειναι οσο ενδιαφερουσα της αρμοζει. Οταν "αποφοιτησει" απο το ναο θα αρχισει το ενδιαφερον...

Πολυ σωστη σκεψη...απλα δεν παυει το αποτελεσμα να ειναι μη θελτικο.Αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει το τελευταιο επεισοδιο για φετος.
Μακαρι να δουμε μαχη Στανις vs Μπολτον αλλα με την βοηθεια που περιμενει απο τον Τζον Σνοου,πολυ δυσκολα...εδω ακομα δε γνωστοποιηθηκε το αιτημα
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Ιουν 2015, 15:08

Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες