Enternity Live Streaming

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό ikarus30 » 27 Μαρ 2015, 20:15

Εξαιρετικό stream το χθεσινό αν και το είδα σε κονσέρβα λόγω δουλειάς και διαφοράς ώρας, επικές αντιδράσεις και ατάκες ειδικά μετά από "μονόχιτα" deaths από Καλκάνη.

Βγήκαν βέβαια κάποια προβληματάκια στην ποιότητα του stream το οποίο βέβαια προσπερνάμε γιατί μπροστά στον χαβαλέ κάνουμε τα στραβά μάτια, όσο και στο ίδιο το game με αρκετά frame drops, μεγάλα loading times, αν και πιστέψτε με μου φάνηκαν μικρότερα απ' το πρώτο stream, το τρελό σκηνικό να κάνει invade ο άρχοντας και να βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις ω ναι 3 αντιπάλους, έλεος με τη τύχη σου αχαχαχαχαχαχ με αποτέλεσμα να πέσει το frame rate ίσως κάτω από 10 και κατάληξη έναν ακόμα άδοξο αυτή τη φορά θάνατο.

Υ.Γ. Εγώ πιστεύω θα χρειαζόμουν ένα πακέτο τσιγάρα μαζί με το παιχνίδι :x :o :evil: . Αναμένω το επόμενο από τώρα με ακόμα δυνατότερο χαρακτήρα.

@Connie GR Συνέχισε να τους γλεντάς εμείς Ακολουθούμε!!! Στηρίζουμε!!! Επικροτούμε!!!
Άβαταρ μέλους
ikarus30

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 17:05

Φυσικά και δεν τελειώσαμε με το κεφάλαιο Bloodborne!

Στο επόμενο stream ετοιμαστείτε για Bloodborne... revisited! Τι σημαίνει αυτό; Ότι παίζουμε τον τίτλο και συζητάμε, αλλά αυτήν την φορά σε New Game+!

Τι αλλάζει, πως διαμορφώνεται το επίπεδο δυσκολίας - και φυσικά, πολλά, πολλά, πολλά "You Died".

Κάτι μου λέει ότι δεν θα μπορέσω να παραμείνω τόσο ήρεμος αυτή τη φορά... :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 29 Μαρ 2015, 18:34

Απόψε, στις 21:00! Επιστρέφουμε στο Bloodborne για μια ακόμη φορά, με συζήτηση και εξερεύνηση σε New Game+ και Chalice Dungeons!

Που; Μα, στο Twitch channel του EnternityGR​... φυσικά!

Be there!

http://www.twitch.tv/enternitygr
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 05 Απρ 2015, 19:07

It's been a long time...

resident-evil-revelations-2-logo.jpg

Η Claire Redfield επιστρέφει!

Παίζουμε το Resident Evil: Revelations 2 και συζητάμε το τελευταίο μέρος της εμβληματικής σειράς της Capcom... σε διαφορετικές πλατφόρμες!

Η αρχή γίνεται με το πρώτο επεισόδιο της περιπέτειας στο Xbox One.

Τune in απόψε, στις 21:00! Που; Μα, στο Twitch channel του Enternity.gr... φυσικά.

http://www.twitch.tv/enternitygr
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 05 Απρ 2015, 19:09

ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΟΛΕ
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 08 Απρ 2015, 16:37

Ψήνομαι για ένα 18+ stream σε Hotline Miami 2 είναι και τέλειο παιχνίδια για μεγάλη εβδομάδα, σκέτος γολγοθάς!.... αν κάτσει σήμερα-αυριο, κατά τις 10-11, θα έχει μπόλικο βρισίδι γιατί δυστυχώς... δε μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου.... θέλω votes!
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό UAVjammer » 08 Απρ 2015, 16:40

Dimcar έγραψε:Ψήνομαι για ένα 18+ stream σε Hotline Miami 2 είναι και τέλειο παιχνίδια για μεγάλη εβδομάδα, σκέτος γολγοθάς!.... αν κάτσει σήμερα-αυριο, κατά τις 10-11, θα έχει μπόλικο βρισίδι γιατί δυστυχώς... δε μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου.... θέλω votes!

10/10 would watch
Άβαταρ μέλους
UAVjammer

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 08 Απρ 2015, 17:00

Dimcar έγραψε:Ψήνομαι για ένα 18+ stream σε Hotline Miami 2 είναι και τέλειο παιχνίδια για μεγάλη εβδομάδα, σκέτος γολγοθάς!.... αν κάτσει σήμερα-αυριο, κατά τις 10-11, θα έχει μπόλικο βρισίδι γιατί δυστυχώς... δε μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου.... θέλω votes!

Ηθελα ενα livestream καποια στιγμη για το HM2 οποτε εγω ειμαι μεσα εαν τελικα γινει....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 08 Απρ 2015, 17:30

@Dimcar

I am in !!!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Koel700 » 08 Απρ 2015, 17:56

IM ALREADY IN...zitao hotlime miami 2 stream kairo tora...nevra poto souvlaki kai ta miala sto psigio
Άβαταρ μέλους
Koel700

Δημοσιευσεις : 62

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB