καλησπερα παιδια.
Εχω ακουσει οτι το leaf blower και η ηλεκτρικη σκουπα δημιουργουν στατικο ηλεκτρισμο στο pc . Ισχυει? Επισης, ακουσα οτι αν αφησω τον υπολογιστη αποσυνδεδεμενο απο ολα τα καλοδια για 30 λεπτα ειναι οκ να χρησιμοποιησω το blower ισχυει??
ευχαριστω εκ των προτερων
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
καθαριοτητα υπολογιστη
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Καλησπέρα,
Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ σεσουάρ για τα μαλλιά ( κρύα λειτουργία) εδώ και πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Τωρα οσον αφορά τον στατικό ηλεκτρισμό από οσο ξερω αυτό ισχύει σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα έρθει σε επαφή με το μέσο καθαρισμού (πχ ηλεκτρική σκούπα) και αυτό δεν εχει να κανει σχέση με το αν το εξάρτημα είναι υπο τάση η οχι.
Επίσης υπάρχουν ειδικά αντιστατικά πινελάκια τα οποια μπορείς να χρησιμοποιησεις με κόστος λίγων ευρώ.
Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ σεσουάρ για τα μαλλιά ( κρύα λειτουργία) εδώ και πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Τωρα οσον αφορά τον στατικό ηλεκτρισμό από οσο ξερω αυτό ισχύει σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα έρθει σε επαφή με το μέσο καθαρισμού (πχ ηλεκτρική σκούπα) και αυτό δεν εχει να κανει σχέση με το αν το εξάρτημα είναι υπο τάση η οχι.
Επίσης υπάρχουν ειδικά αντιστατικά πινελάκια τα οποια μπορείς να χρησιμοποιησεις με κόστος λίγων ευρώ.
- TRUE OGRE
- Δημοσιευσεις : 12
http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=1093
Με αυτά έχεις καθαρίσει τέλεια σε 2 λεπτά.
Με αυτά έχεις καθαρίσει τέλεια σε 2 λεπτά.
- elsoulas
- Δημοσιευσεις : 1
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες