Επειδη ξεκινησα να βλεπω την 1η σαιζον για να θυμηθω πραγματα και φυσικα να παρατηρησω λεπτομερειες που ηταν αδυνατον οταν δεν ηξερα ποιος ειναι τι, εφτασα στο συμπερασμα οτι ειναι γιος της Lyanna και ενιωσα ξεχωριστος και πανεξυπνος, μεχρι που συνειδητοποιησα πως ολος ο κοσμος στο ιντερνετ το χει τουμπανο!
Για την ακριβεια:
1) ο Ρομπερτ μιλαει για την Lyanna λες και ηταν κτημα του, πραγμα που σε κανει να αμφιβαλλεις κατα ποσο η ιδια ηταν χαρουμενη με το προξενειο. Ο Ρηγκαρ επισης περιγραφεται ως σπουδαιος αντρας απο αλλους σπουδαιους χαρακτηρες, τυπου Τζορα, οποτε γιατι να μην τον γουσταρε η Λυανα?
2) ο Νεντ Σταρκ σχετικα με το τι συνεβη 17 χρονια πριν εχει παρει ορκο σιωπης και φαινεται πως κουβαλαει εναν σταυρο. Δε νομιζω οτι οι περιπετειες με μια πορνη θα ηταν κατι τοσο βαρυ που δε θα μπορουσε ουτε στον καλο του φιλο να διηγηθει εστω και λιγο...
3) Το πιο σημαντικο: Οταν αποχαιρετα τον Τζον στο δρομο για το τειχος του λεει μετα απο μια στιχομυθια: "Δεν σε λενε Σταρκ, αλλα εχεις αιμα Σταρκ στις φλεβες σου". Αυτο αφηνει πολλες πορτες ανοιχτες. Ο τιμιος μεχρι ηλιθιοτητας Νεντ φαινεται να κομπαζει να του πει καποια ατακα τυπου "Εισαι ο γιος μου" και το παει απο αλλο, ειλικρινη δρομο

Η κοπελα μου που εχει διαβασει ολα τα βιβλια μου ειπε και για 1-2 πραγματα που δε λεγονται στη σειρα κι ενισχυουν περαιτερω τη θεωρια αυτη, οποτε ειναι αρκετα βασιμο.