PS4 VS XBOX ONE

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

PS4 VS XBOX ONE

Δημοσίευσηαπό Stavran » 01 Ιουν 2015, 19:53

Τώρα που ξεκινάει η εξεταστική και είναι ευκαιρία να μαξέψω κανα φράγκο αποφάσισα να αγοράζω μια απο τις 2 κονσόλες :D .Τα reviews με έχουν μπερδέψει και πλεον 6 μήνες περίπου απο την κυκλοφορία τους πιστεύω που πολλοί τα έχετε κάψει :) .Guys βοηθήστε και πείτε μου την γνώμη σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ :)
Άβαταρ μέλους
Stavran

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Ιουν 2015, 20:01

Εξαρτάται τι exclusives αρέσουν σε εσένα. Δες gameplay videos από τίτλους που σε ενδιαφέρουν και διαλέγεις. Και οι δύο κονσόλες έχουν online συνδρομές επί πληρωμή, με την Sony να δανείζει κάθε μήνα κάποια games για όλες τις κονσόλες της και η MS χαρίζει 2 με 4 τίτλους αν έχω καταλάβει καλά, στους Gold συνδρομητές. Τώρα αν κολλάς σε fps και αναλύσεις πας για PS4.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 01 Ιουν 2015, 20:02

Πρόσεχε με τον τίτλο που έβαλες στο thread γιατί κάτι τέτοια μπορούν να ξεκινήσουν εμφύλιο πόλεμο :P

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, ψάξε και βρες τι exclusives έχει η κάθε κονσόλας για να δεις τι σου αρέσει περισσότερο, τσέκαρε τι παίζει με τιμές κονσόλας, τιμές παιχνιδιών (καινούργια και μεταχειρισμένα), συνδρομές, προσφορές, κτλ. σε κάθε περίπτωση, πήγαινε και από κανα Public να τις δεις και από κοντά για να χεις καλύτερη άποψη..

Πάντως, οτι από τα 2 και να αγοράσεις κατά τη γνώμη ικανοποιημένος θα μείνεις.
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό kokouman » 01 Ιουν 2015, 20:04

Τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα. Αυτο που θα κοιταξεις ειναι ποιες αποκλειστικοτητες σε ενδιαφερουν. Για να μη πω το γνωστο "Αν θες shooting Xbox, αν θες adventure ps4", πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να τα ψαξεις μονος σου και να δεις τι σου ταιριαζει. Καλο θα ηταν επισης να παρακολουθησεις και την E3.Τα μηχανηματα ειναι σχεδον ιδια, αρα θα αποφασισεις πολυ ευκολα. :)
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό nikolios » 01 Ιουν 2015, 20:34

Με την τρανταχτη απουσια exclusives ο κοσμος απλα θα παρει το δυνατοτερο μηχανημα,δηλαδη ps4, το λενε και οι πωλησεις εξαλλου. Εκτος απο αυτο, εχω την αισθηση οτι σε κανα χρονο απο σημερα το xbox one θα παιζει σε 720p μονο.
Άβαταρ μέλους
nikolios

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό mx5supercharged » 04 Ιουν 2015, 22:44

Είμαι κάτοχος xbox one , ps4, high end pc και ισχυρίζομαι πως και οι δυο κονσόλες σε ένα χρόνο δεν θα μπορούν να παίξουν πάνω από 720p. Δεν υπάρχει πιο δυνατή κονσόλα αλλά κατα πόσο μπορείς να προγραμματίσεις για αυτήν. Παράδειγμα το unity που τρέχει στα 900p και στις δυο
Άβαταρ μέλους
mx5supercharged

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό mazos » 05 Ιουν 2015, 21:51

θα προτεινα Ps4 λογω αποκλειστικοτητας στους τιτλους και psplus.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό mx5supercharged » 05 Ιουν 2015, 23:32

Εγώ φίλε stavran θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο γιατί με τα windows 10 που κυκλοφορούν στο τέλος Ιουλίου και τα επερχόμενα direct x 12 τα οποία θα υιοθετήσει και τ xbox one θα γίνει μια ενοποιήση λέγεται ως προς gaming pc και gaming one και ίσως να έρθουν τα πάνω κάτω στις κονσόλες .παντως μέχρι στιγμής συμφωνώ και γω πως το ps4 προηγηται στα exclusives . Η συνολική εικονα όμως και τελική για το μέλλον των δυο θα κριθεί μετά το φθινόπωρο ...
Άβαταρ μέλους
mx5supercharged

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό pankar94 » 06 Ιουν 2015, 15:39

Αν εχεις κωλυμα με καποιο αποκλειστικο παρε την αντιστοιχη κονσολα.Αλλιως παρε ps4 γιατι τα multi platform δειχνουν καλυτερα εκει.
Άβαταρ μέλους
pankar94

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 23 Ιουν 2015, 17:58

καποτε ηταν xbox μπροστα.....με το ps4 οι ρολοι αλλαξαν
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης