Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 09 Μαρ 2015, 21:11

Deathracer2009 έγραψε:
gsmaggiore έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:@raysod

Το Evil Within δυστυχως εφαγε ΤΟ κραξιμο ειδικα για τις μαυρες μπαρες. Γενικα θεωρω οτι ειναι ενα Resident Evil 4 σε πιο hardcore mode. Το art direction ειναι τρομερο και δειχνει την αρρωστιλα που εχει περασει ο Mikami μεσα στο παιχνιδι. Δυστυχως το σεναριο ειναι πολυ μπερδεμενο και γενικα οι χαρακτηρες ειναι ολιγον αδιαφοροι. Τα γραφικα ειναι χαλια και εγω που το επαιξα στο PS3 ειχα φτασει σε σημειο να δω textures να φορτωνουν καθως γυρναγα την καμερα. Παντως μου αρεσε πολυ επειδη θυμισε Resi 4.

Και γενικώς το gameplay δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει στην εξέλιξη του genre πέραν του άστοχου κατά τη γνώμη με τον τρόπο που έγινε πειραματισμού με σχεδιαστικές επιλογές τύπου Uncharted με το shooting gameplay και τους in-game companions. Το hub δεν είχε κανένα ουσιαστικό επίσης αφηγηματικό υπόβαθρο και έκανε μπαμ ότι μπήκε μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να μπει κλπ. Υπήρχαν ολόκληρα levels τα οποία ήτανε σχεδόν copy paste μέχρι και σε επίπεδο art direction απο το resi franchise. Είναι κι άλλα πολλά, αναφέρεις κι εσύ μερικά, που τελικά εμποδίσανε το παιχνιδι να ορθοποδήσει.

Γενικα το EW ειναι love it or hate it κατασταση. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Οσες κριτικες εχω διαβασει απο gamers που το δοκιμασαν η το εθαβαν για το gameplay η τα γραφικα κλπ. η τους αρεσε παρα πολυ. Θεωρω πως ο Mikami αξιζει μια δευτερη ευκαιρια αρκει να μην δουμε τα ιδια προβληματα. Γενικα μεχρι και τη στοχευση που θεωρησαν πολλα ατομα προβληματικη υπαρχει η αλλη πλευρα που θεωρει οτι "εσκεμμενα" ηταν ετσι. Επιπλεον εαν η Bugthesda τους εδινε επιπλεον χρονο (κανα 3μηνο) θα μπορουσαν -ετσι θελω να πιστευω- να ειχαν βελτιωσει τα τεχνικα λαθη. Για το σεναριο ομως δυσκολα..... ;)

Αν εξαρτώταν από μένα θα του έδινα ευκαιρίες εις τους αιώνας των αιώνων :lol: Αλλά εξαρτάται από την αγορά και την εμπορική πορεία του παιχνιδιού. Αυτό που λες πάντως με το χρόνο το παρατήρησα κι εγώ στο παιχνίδι και ισχύει.
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 10 Μαρ 2015, 01:33

@kakashi_hatake. Για πλατινα θα θέλει πάρα πολύ κάψιμο και κανα ηρεμιστικό για όταν στραβώνει η κατάσταση. Τα achievements για κάτω από 3 και 5 ώρες είναι εφικτά. Θυμάμαι ότι και στην παλιά έκδοση στο PSX, ο χρόνος ήταν ένα από τα ζητούμενα για να πάρεις καλό βαθμό(Α). Εγώ τελείωσα μόλις το 1ο playthrough με Chris και απο αύριο έχει Jill.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό evergrey » 10 Μαρ 2015, 21:41

Τελος με το πολυ καλο "stealth" CounterSpy.Συντομο αλλα αμα ψαξεις για ολα τα "μυστικα" τοτε ξεπερνας το 6ωρο.
Συνεχιζω με το ενδιαφερον Papo & Yo που σε μερικες πιστες εχει φιβερη μουσικη και κορυφαια γκραφιτι!
Στο "βητακι" λιωνω με OlliOlli2: Welcome to Olliwood και Crash Team Racing που ξεθαψα απο τοτε που τα ειχαν δωσει τσαμπα.(Ολοι την σειρα Crash)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Sensei » 11 Μαρ 2015, 17:24

Μου έλειψε το Uncharted, οπότε άρχισα πάλι την εξαπάτηση του Drake (3) !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Whitey » 11 Μαρ 2015, 21:32

Μόλις τελείωσα το Resident Evil HD και συνεχίζω με Ori!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Μαρ 2015, 01:23

Τελος με:
Mirror's Edge.Εκπληκτικο παιχνιδι και με πολυ καλο gameplay.Να ειναι καλα η ΕΑ που το εδωσε
δωρακι!
Rogue Legacy.Εθιτικοτατο οσο δεν παει.Κοντευω στις 40 ωρες,level 300,και ακομα εχω κατι
ψιχουλα για αναβαθμισεις και μυστικα.
Papo & Yo.Πολυ χαραλο παιχνιδακι puzzle,με ωραια μουσικουλα και σοβαρη ιστορια.
Συνεχιζω με Sherlock Holmes: Crimes and Punishment,OlliOlli2 και God of War 2 HD.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Μαρ 2015, 02:01

Ξεκίνησα σήμερα Dragon Ball Xenoverse εν αναμονής του Episode Duscae!! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Μαρ 2015, 20:17

Trine και Batman Arkham Asylum.Αν και σχετικα παλια,τρομερα παιχνιδια.Το πρωτο σε μαγευει με τον πανεμορφο κοσμο του και την ατμοσφαιρικη μουσικη του ενω το δευτερο θυμιζει εντονα το Μπατμαν του Νολαν!Μου κανει εντυπωση το ποσο ομορφα γραφικα εχει για παιχνιδι εξαετιας...ειδικα τα μοντελα των χαρακτηρων ειναι εκπληκτικα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Whitey » 23 Μαρ 2015, 01:16

Δοκίμασα λίγο Smite στο Xbox One και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε ο τρόπος που το προσάρμοσαν σε χειριστήριο. Επίσης έπαιξα λίγο Oddworld και μετά από μία ώρα περίπου μπορώ να πω πως δεν με ενθουσίασε η όλη υπόθεση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB