Deathracer2009 έγραψε:gsmaggiore έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:@raysod
Το Evil Within δυστυχως εφαγε ΤΟ κραξιμο ειδικα για τις μαυρες μπαρες. Γενικα θεωρω οτι ειναι ενα Resident Evil 4 σε πιο hardcore mode. Το art direction ειναι τρομερο και δειχνει την αρρωστιλα που εχει περασει ο Mikami μεσα στο παιχνιδι. Δυστυχως το σεναριο ειναι πολυ μπερδεμενο και γενικα οι χαρακτηρες ειναι ολιγον αδιαφοροι. Τα γραφικα ειναι χαλια και εγω που το επαιξα στο PS3 ειχα φτασει σε σημειο να δω textures να φορτωνουν καθως γυρναγα την καμερα. Παντως μου αρεσε πολυ επειδη θυμισε Resi 4.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Γενικα το EW ειναι love it or hate it κατασταση. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Οσες κριτικες εχω διαβασει απο gamers που το δοκιμασαν η το εθαβαν για το gameplay η τα γραφικα κλπ. η τους αρεσε παρα πολυ. Θεωρω πως ο Mikami αξιζει μια δευτερη ευκαιρια αρκει να μην δουμε τα ιδια προβληματα. Γενικα μεχρι και τη στοχευση που θεωρησαν πολλα ατομα προβληματικη υπαρχει η αλλη πλευρα που θεωρει οτι "εσκεμμενα" ηταν ετσι. Επιπλεον εαν η Bugthesda τους εδινε επιπλεον χρονο (κανα 3μηνο) θα μπορουσαν -ετσι θελω να πιστευω- να ειχαν βελτιωσει τα τεχνικα λαθη. Για το σεναριο ομως δυσκολα.....
Αν εξαρτώταν από μένα θα του έδινα ευκαιρίες εις τους αιώνας των αιώνων