- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 17:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Night Of The Templar http://www.imdb.com/title/tt0768222/?ref_=fn_al_tt_1 με Norman Reedus. Για τα πρεζόνια του Walking Dead και για όσους γουστάρουν χαοτικά b(και βάλε
)-movies. Αρκετά υψηλή βαθμολογία στο imdb, παραδόξως.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Χθες είδα τη Θεωρία των Πάντων. Καλή ταινία που για εμένα το πιο σημαντικό που κατάφερε ήταν να δείξει πως η ανθρώπινη θέληση μπορεί να νικήσει τα πάντα. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες ταινίες που να διηγούνται την ιστορία ανθρώπων - θαύματα (και νοητικά) και να παραδειγματιστούν όλοι από αυτόν τον άνθρωπο.
-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Είδα το The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Εντάξει, λέει πολύ, γιατί μου αρέσουν οι επαναστατικές ταινίες. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Εντάξει, λέει πολύ, γιατί μου αρέσουν οι επαναστατικές ταινίες.
και εγω το ειδα βεβαια δεν ειχε πολλα πραματα να δειξει λογικα στο τελαυταιο επισης ειδα
The Happening δεν μου αρεσε
The Mule μετριο
The Trials of Cate McCall μετριο
Arthur μετριο
The Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος 1 καλη
Machine Gun Preacher καλη με νοημα
I Spit on Your Grave χαλια
Brooklyn's Finest καλη
The Paperboy μετρια
The Raid 2: Berandal τελεια με δοση πολη ξυλου
Oz the Great and Powerful μετρια
Grace tou Monaco καλη
Son of a Gun μετρια
-
master - Δημοσιευσεις : 467
Χτες είδα το The Judge με τον Robert Downey Jr και τον Robert Duvall. Καλή ταινία με πολύ καλές ερμηνίες και απο τους 2. Ο Duvall ήταν υποψήφιος και για όσκαρ Β' ανδρικού.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
ειδα τα εηης εργα :
Cloud Atlas πολυ καλο αν και περιεργο
Beruseruku: Ougon jidai-hen II - dorudorei koryaku που ωραιο ειναι η συνεχεια του πρωτου
Exodus: Gods and Kings πολυ καλο
Bunraku καλο
Wild Card μετριο
Birdman δεν μου αρεσε αν και πηρε οσκαρ δεν ειχε κατι σπουδαιο να δειξει
Kill Your Darlings χαλια
The Boxtrolls καλο

Cloud Atlas πολυ καλο αν και περιεργο
Beruseruku: Ougon jidai-hen II - dorudorei koryaku που ωραιο ειναι η συνεχεια του πρωτου
Exodus: Gods and Kings πολυ καλο
Bunraku καλο
Wild Card μετριο
Birdman δεν μου αρεσε αν και πηρε οσκαρ δεν ειχε κατι σπουδαιο να δειξει
Kill Your Darlings χαλια
The Boxtrolls καλο

-
A Scanner Darkly(2006) πολυ καλο ανιμεσιον με γνοστους ηθοποιους με θεμα τα ναρκωτικα
As Above, So Below κακη ταινια
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning μετρια
Fung bou δραση καλη
Blade Runner καλη περιμενω το ανακοινωσουν ποτε θα εμφανιστει το Untitled Blade Runner Projec
Beruseruku: Ougon jidai-hen III - Kourin καλο αλλα δεν περιμενα τετοιο τελος
Only God Forgives χαλια ενταξει ο Ryan Gosling δεν μου αρεσει σαν ηθοποιος ολες οι ταινιες που εχει παιξει μοιαζουν μεταξυ τους
As Above, So Below κακη ταινια
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning μετρια
Fung bou δραση καλη
Blade Runner καλη περιμενω το ανακοινωσουν ποτε θα εμφανιστει το Untitled Blade Runner Projec
Beruseruku: Ougon jidai-hen III - Kourin καλο αλλα δεν περιμενα τετοιο τελος
Only God Forgives χαλια ενταξει ο Ryan Gosling δεν μου αρεσει σαν ηθοποιος ολες οι ταινιες που εχει παιξει μοιαζουν μεταξυ τους

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες