Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Xαχα!Κλαίω με τα σχόλια.Και το έκτο επεισόδιο ενώ δεν βαρέθηκα δεν έπαυε να είναι υποτονικό.Στην αρχή του επεισοδίου έκαναν μια μίνι,δίλεπτη ανασκόπηση και έχασα την μπάλα από το πόσα ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν(μερικά τα είχα ξεχάσει κιόλας)και δεν έδειξαν και άλλα τόσα!Ναι κι εμένα μου ήρθε στο μυαλό το παιδί με τα οράματα και πότε θα το ξαναδείξουν.Έτσι όπως κυλάει η σειρά σου δίνει την εντύπωση πως χρειάζονται καμιά 50αριά κύκλοι για να ολοκληρωθεί.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Εχω πει εδω και καιρο οτι προτιμαω το παρασκηνιο του game of thrones απο τις μαχες του, οποτε ειμαι ικανοποιημενος πληρως απο την 5η σαιζον so far. Στηριζουμε Petyr Baelish! Ειδικα απο αυτη τη σκηνη και μετα:
Επικινδυνα εξυπνος χαρακτηρας και παρουσιασμενος με αριστοτεχνικη ηθοποιια. Πολυ δουλεμενη προφορα, τρελο poker face και καλοζυγισμενες ατακες που γραφουν ιστορια. Αν και εχει σχετικα λιγο τηλεοπτικο χρονο, νομιζω οτι εχει ισως το μεγαλυτερο ενδιαφερον και μαλιστα χτιζεται πολυ σταθερα.
Επισης μια ειδικη μνεια στην Cersei, που οσο και να τη μισουμε, δινει αγρια ομορφια τη σειρα, τοσο με τις παρακινδυνευμενες κινησεις της, οσο και με το παρουσιαστικο της
Επικινδυνα εξυπνος χαρακτηρας και παρουσιασμενος με αριστοτεχνικη ηθοποιια. Πολυ δουλεμενη προφορα, τρελο poker face και καλοζυγισμενες ατακες που γραφουν ιστορια. Αν και εχει σχετικα λιγο τηλεοπτικο χρονο, νομιζω οτι εχει ισως το μεγαλυτερο ενδιαφερον και μαλιστα χτιζεται πολυ σταθερα.
Επισης μια ειδικη μνεια στην Cersei, που οσο και να τη μισουμε, δινει αγρια ομορφια τη σειρα, τοσο με τις παρακινδυνευμενες κινησεις της, οσο και με το παρουσιαστικο της

-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Συμφωνω κι επαυξανω για τον αρχοντα Baelish.Ποτε δεν λεει κατι τυχαια,παιζει με τις λεξεις και με την εμπιστοσυνη των αλλων.Ο τροπος που μιλαει και αυτο το ελαφρυ μειδιασμα/χαμογελο που εχει ειναι ολα τα λεφτα,ποτε δε μπορεις να τον "διαβασεις"!Ο αρχοντας του παρασκηνιου.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
GooDShiveR έγραψε:Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Απ τα γραφομενα σου μαλλον δεν εχεις διαβασει τα βιβλια αλλα spoilers απο σχολια ή αρθρα...

Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες