A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 11 Μάιος 2015, 17:29

Ακόμα ένα μετριότατο επεισόδιο... Κάτι πρέπει να αλλάξει. Ελπίζω στο επόμενο να δείξει λίγο εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 12 Μάιος 2015, 17:05

5 επεισοδια και μεχρι στιγμης εχουμε μια μαχη σε ενα στενο και κατι πεινασμενους δρακους :lol: :lol: :lol:

χαλασανε ακομα και το στανταρακι των προηγουμενων season που στο 2ο και στο 9ο επεισοδιο παντα γινονταν ο κακος χαμος
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Μάιος 2015, 17:32

γενικά μέτρια τα πράγματα μέχρι φέτος με απλά κάποιες πολύ καλές σκηνές.ελπίζω να αλλάξει λίγο αυτό αλλιώς θα μιλάμε για την πιο μέτρια χρονιά της σειράς μέχρι τώρα....
παιδιά.επειδή έχω διαβάσει τα βιβλία μεγάλη μάχη μην περιμένετε να δείτε τουλάχιστον πριν το 8ο ή 9ο επεισόδιο γιατί δεν υπάρχει.τα βιβλία σταματάνε ακριβώς πριν την μάχη του winterfell(ο king stannis φτάνει με τεράστια δυσκολία και μεγάλες απώλειες λόγω ότι τον πιάνει ο χειμώνας στη διαδρομή),την κάθοδο των whitewalkers και στην αρχή ενός πολέμου που δεν νομίζω να μπει στη σειρά από τον αδερφό ή ξάδερφο της daynerees που η ίδια δεν γνωρίζει ότι υπάρχει καν.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 12 Μάιος 2015, 18:26

δηλαδη ουσιαστικη με το τελος της 5ης season φτανουμε την πλοκη του τελευταιου βιβλιου?(δεν εχω διαβασει τα βιβλια)...και αμα ο martin δεν βγαλει αλλο βιβλιο τι γινεται του χρονου?αυτοσχεδιαζουμε? :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Μάιος 2015, 18:43

σε κάποιες ιστορίες έχουμε ήδη περάσει τα βιβλία(πχ sansa).αυτό που υποσχέθηκαν οι της σειράς είναι να δούμε ένα διαφορετικό game of thrones από τα βιβλία αλλά με την ίδια κατάληξη....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Whitey » 12 Μάιος 2015, 22:59

Αν δεν κάνω λάθος και στο κομμάτι του Bran έχουμε φτάσει ήδη το πιο πρόσφατο βιβλίο, ενώ έγινε έντονο skip στον Tyrion που φεύγει επιτόπου να βρει την Daenerys ενώ κανονικά μένει αρκετό καιρό στο κάστρο. Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει.

Οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν δούμε έντονη δράση συντομότερα απ'ότι λέτε. :Ρ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 19 Μάιος 2015, 12:46

εχει γινει χειροτερο και απο το big bang theory...
ειδικα το τελευταιο επεισοδιο οτι ναναι...
ποιο βαρετο και απο την τριτη ταινια του hunger games
little finger γλεντα τους ρε αλανι
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Μάιος 2015, 12:54

Πραγματικά με πήρε ο ύπνος... Παίζει τα τελευταία επεισόδια να είχαν σκηνοθετηθεί παλιά απο Αγγελόπουλο...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Geovra » 19 Μάιος 2015, 15:28

Η πιο overrated σειρα στην ιστορια της Tv.....εδω ηρθε η Αριστερα στην κυβερνηση κι εκει δεν εχει ερθει ακομα ο χειμωνας :)

Σορρυ για το trolling ...απλα επρεπε :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Μάιος 2015, 18:20

πραγματικά η φετινή χρονιά είναι πολύ αργή και βαρετή.βέβαια έρχεται κάτι πολύ μεγάλο σύντομα(το πόσο σύντομα δεν ξέρω...)άντε να δούμε αν θα προλάβουμε κανένα πόλεμο ή θα μας τελειώσουν τα επεισόδια....
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB