Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 10 Απρ 2015, 12:44

mariodm22 έγραψε:Θα περιμενω λιγο ακομα . Βλεπω 13 ευρω το the last of us και απορω ... Δεν θελω να παιχτει τιποτα οπως τοτε με τα κλειδια του Far cry 4

Μη ξεχάσεις να κάνεις like στη σελίδα τους στο fb για να πάρεις 5% έκπτωση - θα σου βγεί γύρω στα 12.60 ευρώ :P
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 10 Απρ 2015, 22:03

www.macgamestore.com/pay-what-you-want/

ενα φοβερο bundle με steam/drm free (εκτος απο το torchlight απο οτι βλεπω) games
Ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει τελευταια, σχεδον ολα τα παιχνιδια εχουν λαβει πολυ θετικες κριτικες!

1$:
Deponia
Night of the rabbit
Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
1954 Alcatraz

BTA ($4.65)

Torchlight 2
cognition game of the year
RealMyst masterpiece edition
Among the sleep
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 20 Απρ 2015, 18:25

Όχι προσφορά, αλλά ερώτηση. Στα public έχουν το Dark Souls II για PS4 στα 60 και για Xone στα 40. Θα καταλάβαινα μια διαφορά των 5-7 ευρώ απλά για να σπρώξουν την έκδοση του One, αλλά 20 ρε παιδιά; Τι ηλιθιότητα είναι αυτή;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 20 Απρ 2015, 18:59

To χω παρατηρήσει αυτό γενικότερα σε αρκετά παιχνίδια που βγαίνουν και στις 2 κονσόλες, οι τιμές του ps4 είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του xbox και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...
Το χουμε ξανά αναφέρει αυτό το θέμα εδώ πέρα με κάποιες πολύ καλές προσφορές που έβγαιναν στα παιχνίδια του xbox ενώ στα αντίστοιχα games για ps4 τα μαγαζιά δεν συγκινούνταν καν...
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσίευσηαπό HAWK » 21 Απρ 2015, 08:12

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παιχνίδια έχουν ίδια τιμή από το store τις Sony με το κανονικό που αγοράζουμε από τα καταστήματα.........
Gamer for ever!
Άβαταρ μέλους
HAWK

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Tegian » 21 Απρ 2015, 13:10

Και το πιο περιεργο στα public οτι ειναι πιο ακριβο το μεταζεςιρισμενο απο το καινουργιο !!! Χα χα χα !!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό sdragon » 21 Απρ 2015, 15:00

Κι όμως ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται λογικό αυτό. Αν τα παιχνίδια του ps4 τα αγοράζει ο κόσμος τότε δεν βλέπω το λόγο να πέσουν οι τιμές τους. Αντίστοιχα αν τα παιχνίδια του Xbox One δεν τα παίρνει κανείς ίσως τα μαγαζιά να ρίχνουν τις τιμές, μπας και τα πάρει κάποιος. Όσον αφορά τα παιχνίδια του ps store ο λόγος είναι ο εξής: Αν αγοράσεις ένα παχνίδι online μπορείς να μοιραστείς το λογαριασμό σου με κάποιον φίλο. Οπότε λογικό είναι να είναι και πιο ακριβό όταν το αγοράσεις μέσω του ps store.
sdragon

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 21 Απρ 2015, 17:03

commenter έγραψε:
sdragon έγραψε:Κι όμως ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται λογικό αυτό. Αν τα παιχνίδια του ps4 τα αγοράζει ο κόσμος τότε δεν βλέπω το λόγο να πέσουν οι τιμές τους. Αντίστοιχα αν τα παιχνίδια του Xbox One δεν τα παίρνει κανείς ίσως τα μαγαζιά να ρίχνουν τις τιμές, μπας και τα πάρει κάποιος. Όσον αφορά τα παιχνίδια του ps store ο λόγος είναι ο εξής: Αν αγοράσεις ένα παχνίδι online μπορείς να μοιραστείς το λογαριασμό σου με κάποιον φίλο. Οπότε λογικό είναι να είναι και πιο ακριβό όταν το αγοράσεις μέσω του ps store.

+1

Economics 101

+1

Τι μαθαίνει κανείς με το gaming ;;
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 22 Απρ 2015, 01:03

sdragon έγραψε:Κι όμως ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται λογικό αυτό. Αν τα παιχνίδια του ps4 τα αγοράζει ο κόσμος τότε δεν βλέπω το λόγο να πέσουν οι τιμές τους. Αντίστοιχα αν τα παιχνίδια του Xbox One δεν τα παίρνει κανείς ίσως τα μαγαζιά να ρίχνουν τις τιμές, μπας και τα πάρει κάποιος. Όσον αφορά τα παιχνίδια του ps store ο λόγος είναι ο εξής: Αν αγοράσεις ένα παχνίδι online μπορείς να μοιραστείς το λογαριασμό σου με κάποιον φίλο. Οπότε λογικό είναι να είναι και πιο ακριβό όταν το αγοράσεις μέσω του ps store.

Ρατσισμός ανάμεσα στις κονσόλες! :lol:
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Απρ 2015, 16:32

The Telltale Game Collection για PS4 με 40 ευρω στο PSN.(The Walking Dead S01 και S02, The Wolf Among Us, Game of Thrones, Tales from the Borderlands)
https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/the-telltale-games-collection/cid=EP2026-NPEJ00413_00-TTG0000000BUNDLE

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB