Watch the first 18 minutes of Bloodborne.
http://gematsu.com/2015/02/watch-first-18-minutes-bloodborne#ifmRm2TPS7O6etbp.99
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 15:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
commenter έγραψε:http://www.dualshockers.com/2015/02/02/ps4-exclusive-the-order-1886-gets-lots-of-info-on-story-gameplay-weapons-collectibles-and-more/
The shotgun can dismember people. They can lose legs, arms and heads.
Και κλασικά η SCEE το βιολάκι της... you've been warned!
Επειδη δεν καταλαβα το σχολιο σου περι SCEE για explain! (κατι εχω στο μυαλο μου αλλα για πες)
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Πολύ όμορφα τα όσα διάβασα... Βέβαια αν γίνει cencored θα το πάρω από Αμέρικα. Θα βγει και φθηνότερο όταν θα προβώ σε αγορά.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Πολύ όμορφα τα όσα διάβασα... Βέβαια αν γίνει cencored θα το πάρω από Αμέρικα. Θα βγει και φθηνότερο όταν θα προβώ σε αγορά.
Εαν ειναι περι censoring τοτε ειναι για φαπες. Και εγω τοτε θα παω για την Αμερικανικη version.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
To γράφω σε διαφορετικό σχόλιο για να το δει κάποιος στα σίγουρα.
Καθώς έπαιζα σήμερα το μεσημέρι PS4 και πιο συγκεκριμένα AC Unity η κονσόλα έκλεισε από μόνη της.Όχι απλά shut down αλλά κατευθείαν κλείσιμο. Πάτησα το home button του DS4 αλλά τζίφος. Μετά από 2-3 πατήματα το power button της κονσόλας, άνοιξε και έκανε backup τα αρχεία. Μετά έπαιζε κανονικά. Φοβήθηκα μήπως ήταν λόγω καιρού, αλλά μόνο αυτό έσβησε. Είναι γενικό πρόβλημα του PS4 αυτό; Να φοβάμαι;
Καθώς έπαιζα σήμερα το μεσημέρι PS4 και πιο συγκεκριμένα AC Unity η κονσόλα έκλεισε από μόνη της.Όχι απλά shut down αλλά κατευθείαν κλείσιμο. Πάτησα το home button του DS4 αλλά τζίφος. Μετά από 2-3 πατήματα το power button της κονσόλας, άνοιξε και έκανε backup τα αρχεία. Μετά έπαιζε κανονικά. Φοβήθηκα μήπως ήταν λόγω καιρού, αλλά μόνο αυτό έσβησε. Είναι γενικό πρόβλημα του PS4 αυτό; Να φοβάμαι;

-
Ήχοι ακούγονταν? Εμένα μια από τις φορές που μου έχει πετάξει το δίσκο έξω εχει κάνει μπιπ μπιπ σαν να πατάς να βγει ο δίσκος και έχει κλείσει μόνη της. Επίσης μια άλλη φορά το βράδυ πάλι έκανε μπιπ μπιπ αφού άνοιξε η κονσόλα άνοιξε και η τηλεόραση γιατί είχα (και από τότε πλέον όχι) το enable hdmi ενεργό, πέταξε το destiny από μέσα και σταμάτησε το μπιπ μπιπ αλλά έμεινε ανοιχτή. Μια άλλη φορά άρχισε να κάνει συνέχεια μπιπ μπιπ και να προσπαθεί να βγάλει δίσκο, αν και δεν υπηρχε μέσα, χωρίς αποτέλεσμα και βαρέθηκε και έκλεισε μόνη της.
Μέχρι που έβγαλα το λαστιχάκι κάτω από το eject και ηρέμησα. Τώρα σε εσένα δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Αν έκανε ήχους είναι το eject button αν δεν έκανε τότε κάτι άλλο το οποίο δε μου έχει τύχει.
Μέχρι που έβγαλα το λαστιχάκι κάτω από το eject και ηρέμησα. Τώρα σε εσένα δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Αν έκανε ήχους είναι το eject button αν δεν έκανε τότε κάτι άλλο το οποίο δε μου έχει τύχει.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Όχι απλά ξαφνικά έκλεισε. Και σου λέω το LED δεν έπαιξε καθόλου πριν κλείσει. Απλά έσβησε. Ούτε ήχος ούτε τίποτα...

-
kakashi_hatake έγραψε:Ήχοι ακούγονταν? Εμένα μια από τις φορές που μου έχει πετάξει το δίσκο έξω εχει κάνει μπιπ μπιπ σαν να πατάς να βγει ο δίσκος και έχει κλείσει μόνη της. Επίσης μια άλλη φορά το βράδυ πάλι έκανε μπιπ μπιπ αφού άνοιξε η κονσόλα άνοιξε και η τηλεόραση γιατί είχα (και από τότε πλέον όχι) το enable hdmi ενεργό, πέταξε το destiny από μέσα και σταμάτησε το μπιπ μπιπ αλλά έμεινε ανοιχτή. Μια άλλη φορά άρχισε να κάνει συνέχεια μπιπ μπιπ και να προσπαθεί να βγάλει δίσκο, αν και δεν υπηρχε μέσα, χωρίς αποτέλεσμα και βαρέθηκε και έκλεισε μόνη της.
Εχει αποψη το δικο σου play δηλαδη χαχαχαχ αμα βαλεις παιχνιδι που δεν του αρεσει το πεταει
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες