News: Χbox Οne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 23 Νοέμ 2014, 01:21

Viper71 έγραψε:
Thomas_Th συμβαινει ότι ζουμε στην Ελλαδα και τα μαγαζια "υποστηριζουν" ότι τους "υποστηριζει" και ότι βλεπουν να "κινείται" στην αγορα...αρα SONY + Playstation και καλα κανουν να σου πω, απο τη στιγμη που η εδώ αντιπροσωπία (αραγε υπαρχει ακομα?) της ΜS ολους οσους την τιμαμε μας γραφει στα παλαιοτερα των υποδημάτων της!!

Φίλε Viper71 δε διαφωνώ αλλά το θέμα με το συγκεκριμένο είναι πως δε βρίσκεται πουθενά για το Xbox One. Ακόμα και στο ebay.com να ψάξεις δεν πρόκειται να το βρεις αυτήν τη στιγμή που γράφω αυτές τις λέξεις, παρά μόνο σε έκδοση για PS4 και PC, απλή ή gold. Πώς γίνεται ο τίτλος να κυκλοφορεί και για το One την ίδια μέρα και να μην υπάρχει πουθενά;
Δεν το έχω συναντήσει ξανά και το βρίσκω τρομερά περίεργο.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 23 Νοέμ 2014, 11:24

raysod έγραψε:Παίδες το παιχνίδι αναφέρετε ότι θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου σε One, PC και PS4 από την Square Enix και δεν έχει καμία σχέση η Microsoft με αυτό…

http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-23-lara-croft-and-the-temple-of-osiris-release-date-set

Δηλαδή σε 16 ημέρες…

Ακόμη και στην official page του παιχνιδιού δεν αναφέρουν την έκδοση για το Xbox One οπότε ίσως χρειάζεται λίγες ημέρες ακόμη η Square για να ετοιμάσει τα αντίτυπα του παιχνιδιού για την κονσόλα της MS. Το παιχνίδι έγινε gold μόλις πριν 5 ημέρες…

Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου, για το σχόλιό σου.
Δεν αναφέρουν την έκδοση για το One;
Λογικά από Γενάρη βλέπω κάποια ενημέρωση. Όπως και να χει το βρίσκω απαράδεκτο να κυκλοφορεί στην ώρα της η έκδοση για PS4 και PC (standard και gold) και να καθυστερεί, χωρίς καμία ενημέρωση, για το One.
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 23 Νοέμ 2014, 20:17

raysod έγραψε:Να είσαι καλά… :D

Εδώ είναι η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και αν δεις στα preorders δεν γράφουν κάτι…

http://www.laracroft.com/

Ρίξε και μια ματιά στα επίσημα φόρουμς μήπως αναφέρουν κάτι…

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!
Δε βρήκα τίποτα αλλά επικοινώνησα μαζί τους και πιστεύω πως σύντομα θα έχω απάντηση, την οποία και θα αναρτήσω εδώ.

Για να δούμε..
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 24 Νοέμ 2014, 18:15

Λοιπόν, υποσχέθηκα ενημέρωση μόλις έχω νεότερα..

Σήμερα δέχτηκα δυο email της Square Enix σχετικά με την standard και premium έκδοση του Lara Croft and the Temple of Osiris για το Xbox One.
Στο πρώτο, δεν μπορώ να πω, ήταν ευγενέστατοι και μου είπαν να τους στείλω ξανά πιο συγκεκριμένα το αίτημα/απορία μου και θα μου δώσουν τη λύση αμέσως. Έτσι και έκανα, αν και παραξενεύτηκα γιατί τα είχα γράψει αναλυτικά, οπότε επανέλαβα τα ίδια με άλλα λόγια.
Στο δεύτερο email μου είπαν, άκουσον άκουσον, πως δε γνωρίζουν τίποτα για το συγκεκριμένο -δηλαδή υπάρχει για preorder σε PS4/PC και καμία από τις δυο εκδόσεις για το One πουθενά-, όλα βαίνουν καλώς και θα μάθουμε εν καιρώ, αν και ο τίτλος κυκλοφορεί σε δυο βδομάδες. Μου τόνισαν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση απολύτως, πως δεν είναι σχετικοί με το θέμα, πως δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος να ρωτήσουμε -παρόλο που έστειλα στα κεντρικά- και πως θα λάβουμε ενημέρωση από το blog και το forum τους κάποτε. Σαν να ρωτάμε, δηλαδή, τον χασάπη εάν θα πουλήσει κρέας και εκείνος μας απαντά πως δεν ξέρει πότε και εάν θα έχει, αλλά κατά τα άλλα όλα καλά.

Ό,τι καταλαβαίνετε, καταλαβαίνω και απλά ενημερώνω γιατί το υποσχέθηκα πιο πάνω, διαφορετικά δε θα είχα εμπλακεί καθόλου, καθώς βλέπω πως δεν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 24 Νοέμ 2014, 19:13

raysod έγραψε:Μπορεί να θέλουν να το κυκλοφορήσουν πρώτα για PC και PS4 για να κατευνάσουν τον θυμό των χρηστών για την αποκλειστικότητα του Tomb Raider Rising στο Xbox One…

Τι να πεις… :D

Ακριβώς αυτό.. Τί να πεις!
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Re: Απ: News: Χbox Οne

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 16 Δεκ 2014, 16:02

Από το πουθενά χθες βγήκε trailer από expansion του Forza Horrizon 2 με την ονομασία Storm island!

Και το κουφό ειναι οτι κυκλοφορεί σήμερα! Νεα περιοχή, νέες extreme καιρικές συνθήκες, μεγάλη έμφαση σε off-road αγώνες στη διάρκεια καταιγίδων!

80 νεα events, 5 νεα αμάξια και ενα ολόκληρο νησί για εξερεύνηση! Η τιμή του ξεκινάει στα 19.99$ για τους απλούς χρήστες και στα 9,99$ για όσους έχουν vip membership.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Ιαν 2015, 15:23

Xbox One Exclusive Psycho-Pass: Mandatory Happiness Begins Voice Acting Recording
http://www.dualshockers.com/2015/01/17/xbox-one-exclusive-psycho-pass-mandatory-happiness-begins-voice-acting-recording/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 20 Ιαν 2015, 18:05

Ori and the Blind Forest Races to Xbox One and PC in March, Developers Show Brand New Gameplay Footage.
http://www.dualshockers.com/2015/01/20/ori-and-the-blind-forest-races-to-xbox-one-and-pc-in-march-developers-show-brand-new-gameplay-footage/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό kokouman » 20 Ιαν 2015, 19:09

Για να δουμε τι νεα θα εχουμε στο αυριανο event για το μελλον του Xbox One http://www.theverge.com/2015/1/20/7852969/microsoft-windows-10-event-preview
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Re: Απ: News: Χbox Οne

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 21 Ιαν 2015, 22:58

Άντε να δούμε και στη πράξη το περίφημο 50% στις επιδόσεις με το DX12! Και επίσημα δια στόματος Phil Spencer!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB