Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tegian » 09 Απρ 2015, 14:30

Dark Souls 2 xboxone 42.99€

πέρασα σήμερα από το media mark t κ είδα τον συγκεκριμένο τίτλο χωρίς να ειναι προσφορά στην τιμή αυτή. Πολυ καλή ευκαιρία πιστεύω.
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Whitey » 09 Απρ 2015, 14:35

Batman: Arkham Origins - Blackgate στα 14.99 από το Media Markt.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Απρ 2015, 14:45

Καλησπερα .Βλεπω τωρα τελευταια το cdkeys.com site για αγορα παιχνιδιων και σε παρα πολυ καλη τιμη μαλιστα . Ειναι εγκυρο site ? Εχει αγορασει ποτε κανεις ? Δεν εχω αγορασει ποτε και θα ηθελα να ξερω 2 - 3 πραγματα
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Απρ 2015, 14:56

mariodm22 έγραψε:Καλησπερα .Βλεπω τωρα τελευταια το cdkeys.com site για αγορα παιχνιδιων και σε παρα πολυ καλη τιμη μαλιστα . Ειναι εγκυρο site ? Εχει αγορασει ποτε κανεις ? Δεν εχω αγορασει ποτε και θα ηθελα να ξερω 2 - 3 πραγματα

Δεν εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο (καποια στιγμη θα το δοκιμασω διοτι με ενδιαφερει το AC Unity για One) αλλα δεχεται paypal. Το θεμα ειναι τι θελεις να αγορασεις. Εαν ψαχνεσαι για PC τιτλους υπαρχουν και αλλα sites που πουλανε steam keyes, origin κλπ. και ειναι αξιοπιστα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Whitey » 09 Απρ 2015, 15:15

Εγώ αγόρασα το Assassin's Creed Unity από εδώ http://www.simplycdkeys.com/ χωρίς κανένα πρόβλημα. Γενικά επειδή παρακολουθώ το http://www.postabargain.co.uk/ θεωρώ πως όσες ιστοσελίδες εμφανίζονται εκεί είναι έγκυρες ως προς την αποστολή του κωδικού/προϊόντος που αγοράζεις.

Πιστεύω πως δεν είναι θέμα το αν θα σου έρθει ο κωδικός και θα κάνεις redeem, αλλά αυτό που λέει ο Raysod. Βέβαια, το ερώτημα είναι αν οι κωδικοί ήταν αποκλειστικά για το uPlay και είχε την δυνατότητα να κάνει αυτό που έκανε και αν μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή στο XBL/PSN.

Προσωπικά τον μόνο τρόπο αγοράς που δεν θεωρώ ασφαλή είναι τα secondary accounts γιατί εκεί μπορούν εύκολα να στο κάνουν ban.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 09 Απρ 2015, 15:25

Αυτό που αναφέρει ο Raysod δε σχετίζονταν με κλεμμένους κωδικούς που χρησιμοποίησε το εν λόγω site και για αυτό banαρε τους χρήστες? Αν και νομίζω πήρε πίσω την απόφαση της αργότερα για μεγάλο μέρος των χρηστών.
Είναι πάντως λίγο περίεργο σαν διαδικασία και δε μου έχει περάσει καν από το μυαλό να τη χρησιμοποιήσω.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Απρ 2015, 15:32

kakashi_hatake έγραψε:Αυτό που αναφέρει ο Raysod δε σχετίζονταν με κλεμμένους κωδικούς που χρησιμοποίησε το εν λόγω site και για αυτό banαρε τους χρήστες? Αν και νομίζω πήρε πίσω την απόφαση της αργότερα για μεγάλο μέρος των χρηστών.
Είναι πάντως λίγο περίεργο σαν διαδικασία και δε μου έχει περάσει καν από το μυαλό να τη χρησιμοποιήσω.

Eγω εχω αγορασει καμια 10αρια παιχνιδια για steam με αυτο το τροπο και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. Και μερικα απο αυτα ηταν της Ubisoft (South Park, FC3 Blood Dragon). Και για origin εχω αγορασει (Titanfall, Dragon Age II) και παλι δεν ειχα προβλημα.

Και εγω απο οτι θυμαμαι ηταν κλεμμενοι οι κωδικοι και εγινε ολο αυτο το μπαχαλο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Tegian » 09 Απρ 2015, 15:35

mariodm22 έγραψε:Καλησπερα .Βλεπω τωρα τελευταια το cdkeys.com site για αγορα παιχνιδιων και σε παρα πολυ καλη τιμη μαλιστα . Ειναι εγκυρο site ? Εχει αγορασει ποτε κανεις ? Δεν εχω αγορασει ποτε και θα ηθελα να ξερω 2 - 3 πραγματα

Από το συγκεκριμένο κ μετά από παρότρυνση φίλου αγόρασα συνδρομή Xbox live στα €31 κ ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τρίτος μήνας τώρα κ όλα κομπλε με το xboxone !!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό apollyon » 09 Απρ 2015, 15:38

Δεν ήταν κλεμμένοι κωδικοί, οι κάρτες που χρησιμοποίησαν ηταν κλεμμένες αν θυμάμαι καλά. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το G2A, έχω πάρει κλειδιά για όλες τις εταιρίες (Blizzard, Origin, Ubi, Steam) και ποτέ δεν είχα θέμα.
Άβαταρ μέλους
apollyon

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Απρ 2015, 15:49

Θα περιμενω λιγο ακομα . Βλεπω 13 ευρω το the last of us και απορω ... Δεν θελω να παιχτει τιποτα οπως τοτε με τα κλειδια του Far cry 4
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB