- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 18:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αlien Isolation παιζω το οποιο ειναι επος. Βεβαια εχω και τη μανα μου η οποια ειναι φανατικη με το franchise και οταν με βλεπει να παιζω μου λεει "Προσεχε μη σε φαει το Alien".....

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Πραγματικά μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο gaming το brothers. Κατάφερε με τη μουσική του, την ανύπαρκτη σε εμάς γλώσσα και την ιστορία του να περάσει τόσα πολλά συναισθήματα (να περάσει διαλόγους μέσα από άγνωστες λέξεις και νοήματα, να μας δείξει το δέσιμο και την αγάπη μεταξύ των δύο αδερφών) και σε τόση μικρή διάρκεια ειδικά. Θεϊκό παιχνιδάκι.
Αυτή τη περίοδο εγώ λιώνω με το GTA V. Δεν είχα καταφέρει να το παίξω στη προηγούμενη γενιά και ζω τώρα αυτό το μεγαλείο. Εννοείται Trevor και τα μυαλά στα κάγκελα (στην κυριολεξία σε κάποιες φάσεις). Χαχαχαχα
Αυτή τη περίοδο εγώ λιώνω με το GTA V. Δεν είχα καταφέρει να το παίξω στη προηγούμενη γενιά και ζω τώρα αυτό το μεγαλείο. Εννοείται Trevor και τα μυαλά στα κάγκελα (στην κυριολεξία σε κάποιες φάσεις). Χαχαχαχα
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Τελείωσα το Randal's Monday και το Ceville και θα συνεχίσω με Syberia 1 και 2. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Άρχισα το Sniper Elite V2 και ήδη κοπανάω το κεφάλι μου που δεν πήρα και το Sniper Elite 3 πριν λίγες μέρες που ήταν σε προσφορά. Παράλληλα παίζω το Breakdown του State Of Decay, προσπαθώ να ξεκλειδώσω όλους τους ήρωες. Ένας για να εμφανιστεί χρειάζεται 400 kills με πόρτα αυτοκινήτου. Τουλάχιστον να μπορούσες να βάλεις 4 τύπους στο αυτοκίνητο να ανοιγοκλείνουν τις πόρτες αλλά δεν γίνεται.
Dirt 3 για χαλάρωση.
Η σταθερή αξία είναι το online του Gears Of War 3. Προσπαθώ να φτάσω τα 6.000 executions(πριονιές κατά προτίμηση
) σε team-deathmatch και να γίνω Angel Of Death. Είμαι στα 4.700κάτι και Grand Executioner. 
@mariodm22
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ψήνομαι να το πάρω.

Dirt 3 για χαλάρωση.
Η σταθερή αξία είναι το online του Gears Of War 3. Προσπαθώ να φτάσω τα 6.000 executions(πριονιές κατά προτίμηση

@mariodm22
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ψήνομαι να το πάρω.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες