Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Whitey » 01 Μαρ 2015, 18:08

Μόλις τελείωσα το πρώτο playthrough του Transistor. Λογικά θα κάνω και το δεύτερο. Για την ώρα όμως έχει PC με LoL και Hearthstone.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Μαρ 2015, 22:06

Αlien Isolation παιζω το οποιο ειναι επος. Βεβαια εχω και τη μανα μου η οποια ειναι φανατικη με το franchise και οταν με βλεπει να παιζω μου λεει "Προσεχε μη σε φαει το Alien"..... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Μαρ 2015, 23:34

Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το Brothers: A Tale of two sons.

Πολλά συναισθήματα μέσα σε ένα παιχνίδι διάρκειας λίγων ωρών.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 01 Μαρ 2015, 23:42

Εξαιρετικο παιχνιδι που απο αποψη συναισθηματων ξεπερασε το ico τουλαχιστον καταθετωντας την προσωπικη μου εμπειρια..
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Μαρ 2015, 23:46

Να συμπληρώσω

πιστεύω ότι ένα πράγμα που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι οι δημιουργοί δεν επέλεξαν να δημιουργήσουν ένα παραμύθι με ωραίο τέλος, αλλά μια ιστορία, το γενικό πλαίσιο της οποίας ταιριάζει πολύ στην πικρή πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 02 Μαρ 2015, 00:20

Πραγματικά μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο gaming το brothers. Κατάφερε με τη μουσική του, την ανύπαρκτη σε εμάς γλώσσα και την ιστορία του να περάσει τόσα πολλά συναισθήματα (να περάσει διαλόγους μέσα από άγνωστες λέξεις και νοήματα, να μας δείξει το δέσιμο και την αγάπη μεταξύ των δύο αδερφών) και σε τόση μικρή διάρκεια ειδικά. Θεϊκό παιχνιδάκι.

Αυτή τη περίοδο εγώ λιώνω με το GTA V. Δεν είχα καταφέρει να το παίξω στη προηγούμενη γενιά και ζω τώρα αυτό το μεγαλείο. Εννοείται Trevor και τα μυαλά στα κάγκελα (στην κυριολεξία σε κάποιες φάσεις). Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Μαρ 2015, 01:03

Τελείωσα το Randal's Monday και το Ceville και θα συνεχίσω με Syberia 1 και 2. :)
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 02 Μαρ 2015, 13:23

Άρχισα το Sniper Elite V2 και ήδη κοπανάω το κεφάλι μου που δεν πήρα και το Sniper Elite 3 πριν λίγες μέρες που ήταν σε προσφορά. Παράλληλα παίζω το Breakdown του State Of Decay, προσπαθώ να ξεκλειδώσω όλους τους ήρωες. Ένας για να εμφανιστεί χρειάζεται 400 kills με πόρτα αυτοκινήτου. Τουλάχιστον να μπορούσες να βάλεις 4 τύπους στο αυτοκίνητο να ανοιγοκλείνουν τις πόρτες αλλά δεν γίνεται. :P
Dirt 3 για χαλάρωση.

Η σταθερή αξία είναι το online του Gears Of War 3. Προσπαθώ να φτάσω τα 6.000 executions(πριονιές κατά προτίμηση :P ) σε team-deathmatch και να γίνω Angel Of Death. Είμαι στα 4.700κάτι και Grand Executioner. :D

@mariodm22

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ψήνομαι να το πάρω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό teo13g » 02 Μαρ 2015, 16:06

Ξεκίνησα χθες το φοβερά διασκεδαστικό Rayman Legends στο Xbox One.Αν και θα προτιμούσα να το παίξω στο Wii U μου δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο μιας και το πήρα δωρεάν :D :D Πέρα από το Rayman ασχολούμαι με το thief που το ψιλο έχω βαρεθεί αλλά έχω σκοπό να το τελειώσω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo13g

Δημοσιευσεις : 22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB