- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 06:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Deathracer2009 έγραψε:Kimi Raikkonen έγραψε:Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με Dragon Ball Xenoverse
Ειναι καλο; Λεγε.....!!!!![]()
![]()
Υπομονή και όλα θα απαντηθούν...

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Αυτην την περιοδο παιζω:
Yakuza 4.Ωραιο παιχνιδακι αλλα πολυ "ταινια" βρε παιδι μου.Οταν με το καλο το τελειωσω πρεπει να παρω και τα προηγουμενα.Γιατι ολο το Japan σκηνικο το παω με χιλια!
Demon's Souls και αφου φαγαμε "πονο" απο τους Boss,Maneater και Leechmonger,παω στον Adjudicator μηπως και εχω τυχη εκει.Παντος πολυ αχρηστος ειμαι σε αυτο το game.Βλεπω βιντεακια και τους περνανε στο 5λεπτο!
Στο 'βητακι" συνεχιζω online τo Soul Sacrifice και το Rogue Legacy.
Yakuza 4.Ωραιο παιχνιδακι αλλα πολυ "ταινια" βρε παιδι μου.Οταν με το καλο το τελειωσω πρεπει να παρω και τα προηγουμενα.Γιατι ολο το Japan σκηνικο το παω με χιλια!
Demon's Souls και αφου φαγαμε "πονο" απο τους Boss,Maneater και Leechmonger,παω στον Adjudicator μηπως και εχω τυχη εκει.Παντος πολυ αχρηστος ειμαι σε αυτο το game.Βλεπω βιντεακια και τους περνανε στο 5λεπτο!
Στο 'βητακι" συνεχιζω online τo Soul Sacrifice και το Rogue Legacy.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Kirby Triple Deluxe (NEW 3DS)
Fire Emblem Awakening (NEW 3DS)
Super Smash Bros (NEW 3DS)
και ελλειψει καποιου παιχνιδιού που να με "τραβαει" στις "next gen" ξαναεπιασα την τριλογια Gears of War στο 360...
Fire Emblem Awakening (NEW 3DS)
Super Smash Bros (NEW 3DS)
και ελλειψει καποιου παιχνιδιού που να με "τραβαει" στις "next gen" ξαναεπιασα την τριλογια Gears of War στο 360...
Τελευταία επεξεργασία από Viper71 και 01 Μαρ 2015, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
@ RiderSoMysterious
Το Resident evil Revelations 2 ειναι πολυ καλο . Το ειχα κανει Preorder για να εχω μεσα στο πακετο των 25 ευρω και το Season Pass ... Μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο κατι Frame rate drops που εχει στο κομματι του Barry ... Το raid mode σε κραταει αρκετες ωρες απλως το μονο που μενει ειναι να ξεκλειδωσει το Online στις 17 μαρτιου . Μεχρι τοτε μονο Co-op
Το Resident evil Revelations 2 ειναι πολυ καλο . Το ειχα κανει Preorder για να εχω μεσα στο πακετο των 25 ευρω και το Season Pass ... Μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο κατι Frame rate drops που εχει στο κομματι του Barry ... Το raid mode σε κραταει αρκετες ωρες απλως το μονο που μενει ειναι να ξεκλειδωσει το Online στις 17 μαρτιου . Μεχρι τοτε μονο Co-op
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες