Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 17:14

By the way (για να επιστρέψω), το παρόν thread μπορεί να λειτουργήσει και ως meeting point για όσους θέλουν να κανονίσουν και co-op/PvP (αν και για το δεύτερο δεν νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερο set-up :P ).

Knowing some areas, είμαι σίγουρος πως λίγη βοήθεια δεν θα πειράξει κανέναν. :P

@Harkyn Έλα ντε! Σα δεν ντρέπομαι λέω 'γω! :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 17:46

Σβήστηκαν ήδη τα posts που ήταν άσχετα με το θέμα, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει καμία διάθεση να εκτονωθεί η κατάσταση.

Προσπάθησα να επαναφέρω το thread στο θέμα που αυτό πραγματεύεται.

Οτιδήποτε άσχετο με το θέμα του thread θα διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 17:53

Τα Dungeons δεν είναι ακριβώς random, αφού είναι προκαθορισμένα, ενώ μέσω τον Root Chalices επιτρέπεται η δημιουργία ημι-procedurally generated. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια templates και αυτά ενώνονται με (θεωρητικά) random τρόπο, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα dungeon. Παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως "grinding ground" για όποιον τα έχει βρει... μπαστούνια ή δεν ξέρει πως να προχωρήσει.

Ετοιμάζεται νέο stream σε μονοπάτια... NG+, γιατί ο πόνος δεν σταματάει ποτέ! ;)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 17:55

Και Δευτέρα το review!

ΠΟΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Re: Bloodborne

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Μαρ 2015, 18:02

Εμένα αυτό που με τρελαινει είναι οτι μέχρι να μου ερθει θα το έχετε τελειώσει οι περισσότεροι και δεν θα έχω κάποιον να με σωσει! Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 18:05

Πράγματι, μετά την Amygdala συνάντησα 4 "story related" και 3 optional bosses.

Με άφθονο exploration μου πήρε 43 ώρες για να φτάσω στον τερματισμό, ενώ είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πράγματα που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα.

Πως το ήξερες;;;;;;; :P

@Harkyn

Και ποιος σου είπε ότι θα έχουμε μόνο έναν χαρακτήρα; ;)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Re: Bloodborne

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Μαρ 2015, 18:07

Good news ;)
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Guardian » 28 Μαρ 2015, 22:39

raysod έγραψε:Το Digital Fountry έβγαλε και ανάλυση για το multiplayer κομμάτι του Bloodborne και βλέπουμε πτώσεις μέχρι και στα 16 fps (!)...

raysod έγραψε:Σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολείστε με το Bloodborne, χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα στα τεχνικά θέματα του τίτλου και σας ενημέρωσα πρώτος για αυτά, όταν όλος ο ειδικός τύπος έγραφε διθυράμβους...

Τουλάχιστον είδατε ότι δεν είχα κανέναν δόλο και καμία εμπάθεια προς την Sony, αλλά δεν γουστάρω οι εταιρείες και ο ειδικός τύπος να μας περνάνε για μαλάκες...

Θα κάνω άλλα δύο σχόλια στα περί Nintendo, και έληξε η ενεργή ενασχόλησή μου πλέον…

Ρε φιλε σταματα επιτελους. Εχεις γινει απιστευτα εκνευριστικος. Εχω αποφασισει να σε αγνοω αλλα δημιουργεις τεραστιο προβλημα... Εχεις καταστρεψει ολα τα θεματα. Βρηκες πατημα σε ενα δυο μικροπροβληματα και βγαζεις τις εμμονες σου. Το εγραψες μια, το εγραψες δυο.. δεν βαρεθηκες ακομα ?.
Επιτελους θελουμε να ακουσουμε μια σοβαρη αποψη πανω στο παιχνιδι απο τα παιδιά που το εχουν παιξει .. και εσυ δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να “μολυνεις" ολα τα θεματα που εχουν να κανουν με το bloodborne με την γκρινια σου για τα δηθεν τεχνικα θεματα που "καταστρεφουν" τον τιτλο.

Ο ειδικος τυπος εγραφε διθυραμβους και συνεχιζει να γραφει.. Τιποτα δεν αλλαξε.
Πριν λιγο βγηκαν και τα review των polygon, ign και eurοgamer .. ολοι, μα ολοι μιλανε για an addictive masterpiece. Αν οντως αυτο σε ενοχλει, ζητα απο τον Παυλο να του βαλει ενα 6 να ηρεμησεις και εσυ, να γλυτωσουμε κι εμεις επιτελους απο τα χωρις ουσια “σεντονια" σου.
Άβαταρ μέλους
Guardian

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 28 Μαρ 2015, 22:57

raysod έγραψε:Το Digital Fountry έβγαλε και ανάλυση για το multiplayer κομμάτι του Bloodborne και βλέπουμε πτώσεις μέχρι και στα 16 fps (!)...

Ναι, ξέρουμε ότι έχει frame rate drops. Τόσες μέρες αυτό λέμε. Τι διαφορά έχει αν ποστάρεις άλλο ένα βίντεο; Το έχει αναλάβει η FS και λογικά σύντομα θα έχουμε το ανάλογο patch.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό lak100 » 29 Μαρ 2015, 00:10

εγω παιδες αποφασισα να το πουλησω το παλεψα πολυ αλλα δεν ειναι για μενα το παιχνιδι πραγμα το ποιο ηξερα αλλα το πηρα γιατι δεν ειχα τι να παιξω αυτο που κουρασε περισσοτερο ειναι το γυρω γυρω στα τυφλα και το πηγαινε μηπως ανοιξει καμια πορτα
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB