nfs_maniac έγραψε:Να σου πω την αλήθεια τα ζευγάρια Memphis-Portland και Wizards-Raptors είναι εντελώς ανοιχτά πιστεύω, με ρίσκο έβαλα την πρόβλεψη.
Τώρα για το Dallas δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει την ζημιά. Μπορεί να έχει περισσότερες εναλλακτικές απο τους μονοδιάστατους Rockets (μόνο ο μούσιας βασικά), αλλα δεν ξέρω δεν μου φαίνεται οτι εχουν δέσει ως ομαδα, και ουτε θα δέσουν. Γενικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Ικανοι για το καλύτερο αλλα και για το χειρότερο
Ειδικά το Wizards-Raptors είναι απίστευτα ανοιχτό.Οι Dallas από τότε που πήγε εκεί ο Rondo τους πήρε η κάτω βόλτα αλλά τα playoffs είναι άλλη υπόθεση κι έχουν πολλή εμπειρία.Πέρυσι ήταν οι μόνοι που δυσκόλεψαν τους Σπερς.Αλλά ναι ο μούσιας είναι μια ομάδα μόνος του και πραγματικά ασταμάτητος όταν μπουκάρει στην ρακέτα.Μου την δίνει που παίρνει τόσες βολές αλλά η αλήθεια είναι πως του κάνουν φάουλ!Άσχετο αλλά πιστεύω πως δικαιούται τον τίτλο του MVP.Ουσιαστικά μόνος κουβάλησε την ομάδα στην δεύτερη θέση της τρομακτικά δυνατής δυτικής περιφέρειας.