The NBA Thread

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό mysterious » 16 Απρ 2015, 15:07

nfs_maniac έγραψε:Να σου πω την αλήθεια τα ζευγάρια Memphis-Portland και Wizards-Raptors είναι εντελώς ανοιχτά πιστεύω, με ρίσκο έβαλα την πρόβλεψη.

Τώρα για το Dallas δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει την ζημιά. Μπορεί να έχει περισσότερες εναλλακτικές απο τους μονοδιάστατους Rockets (μόνο ο μούσιας βασικά), αλλα δεν ξέρω δεν μου φαίνεται οτι εχουν δέσει ως ομαδα, και ουτε θα δέσουν. Γενικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Ικανοι για το καλύτερο αλλα και για το χειρότερο

Ειδικά το Wizards-Raptors είναι απίστευτα ανοιχτό.Οι Dallas από τότε που πήγε εκεί ο Rondo τους πήρε η κάτω βόλτα αλλά τα playoffs είναι άλλη υπόθεση κι έχουν πολλή εμπειρία.Πέρυσι ήταν οι μόνοι που δυσκόλεψαν τους Σπερς.Αλλά ναι ο μούσιας είναι μια ομάδα μόνος του και πραγματικά ασταμάτητος όταν μπουκάρει στην ρακέτα.Μου την δίνει που παίρνει τόσες βολές αλλά η αλήθεια είναι πως του κάνουν φάουλ!Άσχετο αλλά πιστεύω πως δικαιούται τον τίτλο του MVP.Ουσιαστικά μόνος κουβάλησε την ομάδα στην δεύτερη θέση της τρομακτικά δυνατής δυτικής περιφέρειας.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 16 Απρ 2015, 15:19

Εγώ πάλι στο θέμα MVP είμαι με Curry. Ο άνθρωπος εχει ΤΡΟΜΕΡΗ εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πριν 3 χρόνια δεν ξέραμε καν το όνομα του, και κατάφερε (με πολύτιμη φυσικά βοήθεια απο Klay) να κάνει πρωταγωνιστές τους πουθενάδες Warrios
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 16 Απρ 2015, 15:30

προφανως Mvp o curry...Lebron,westbrook kai harden καλοι αλλα ο curry απλα ηταν τελειος...

τωρα οσων αφορα τα Playoffs...ακουω απο τους παντες οτι hawks και golden state δεν θα τα καταφερουν και θα αποκλειστουν απο cleveland/bulls η απο spurs/memfis...
εγω παλι γιατι πιστευω ποσα ειναι πολυ πιθανο να πανε στους τελικους αυτοι οι δυο?μιλαμε για ομαδες με ολην την σημασια της λεξεως χωρις εγωιστες σταρς στα ροστερ τους και χωρις ιδιαιτερο αγχος...
επισης μην ξεγραφετε τους clippers..καλοι χρυσοι οι spurs,αλλα οι clippers φετος το εχουν δει καπως ποιο σοβαρα απο το περσινο τροπαριο "pick n roll-->alley oop!-->καρφωμα σε καθε επιθεση"

επισης στοιχηματικα μην παιζετε ποτε τους πρωτους αγωνες..περιμενετε να δειτε που θα σκασει η βομβα..και στον 2ο η 3ο αγωνα παιζετε μονο απλες νικες...

υγ:θα ηθελα να παρει πρωταθλημα το golden state η οι clippers(λογω cp3).
υγ2:καλη τυχη στον αντετοκουμπο αν και εχει πολυ δυσκολο εργο....και στον καλαθη ευχομαι να φαει σκουπα για να ξενερωσει και να ερθει στην παναθα :D
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 16 Απρ 2015, 16:27

Boston Celtics και τα μυαλά στα κάγκελα :P

(Ούτε η επιστροφή Bird, Parish, McΗale δεν μας γλιτώνει)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό mazos » 19 Απρ 2015, 08:18

Νικες για Γουιζαρντς και Μπουλς στους πρωτους αγονες Ανατολης.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Απρ 2015, 15:38

Μεχρι τώρα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mysterious » 19 Απρ 2015, 17:27

Εν τω μεταξύ προσωρινά με τους Raptors και Mavericks έχω ξεφτιλιστεί. :P Άνετο σπάσιμο έδρας για τους Wizards(δεν ήταν να πάει για παράταση)και άνετη σχετικά νίκη για τους Rockets που έλεγχαν το παιχνίδι καθ'όλη την διάρκεια.Και φυσικά αναμενόμενη νίκη για τους Warriors(ακόμη κι εκεί ο Curry έπαιξε σαν MVP σε σχέση με τον Harden :P).

Αλλά το σημαντικότερο για μένα ήταν η εμφάνιση του Rose,πραγματικά έβγαλε φάσεις από το πρόσφατο παρελθόν μ'εκείνο το μαγευτικό,δυναμικό και αέρινο συγχρόνως,μπάσιμό του.Αυτός ο παίκτης αν δεν είχε τραυματισμούς...θα ήταν ήδη ζωντανός θρύλος!Μακάρι το παλικάρι να έχει πλέον μόνο μικροτραυματισμούς γιατί είναι άδικο αυτό που περνάει τόσα χρόνια.

Όσο για τους Bulls απίστευτο βάθος στον πάγκο και λογικά στην επόμενη φάση στο Cavs-Bulls θα γίνει σφαγή!

Άντε σήμερα με το καλημέρα οι Spurs να σπάσουν την έδρα γιατί οι Clippers όλο Lob City,ποζεριά,φρου φρου και αρώματα είναι και από ουσία τίποτα.Έχουν ταλέντο αλλά λάθος νοοτροπία κι ελπίζω να μην τους την αλλάξει ο Doc Rivers. ;)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 19 Απρ 2015, 18:11

Οι Raptors ήταν για κλάματα στην παράταση. Σκόραραν μόνο μια φορά 30" πριν την λήξη.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό mysterious » 19 Απρ 2015, 18:35

AnimaPura έγραψε:Οι Raptors ήταν για κλάματα στην παράταση. Σκόραραν μόνο μια φορά 30" πριν την λήξη.

Ακριβώς έτσι,μάλλον ο Pierce είχε δίκιο που τους την είπε ότι "δεν το έχουν". :lol:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Απρ 2015, 18:56

Μπορεί να μην υποστηρίζω Washington αλλά μόνο και μόνο για τον μεγάλο Pierce χάρηκα ιδιαίτερα.

Βέβαια οι Καναδοί που να καταλάβουν

Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB