Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:28

Πριν συνεχιστεί το θέμα, θα πω το εξής. Το πλήκτρο της αναφοράς καλό θα είναι να το χρησιμοποιείτε όλοι. Βλέπουμε τι γίνεται κι αν μας ξεφύγει κάτι, αυτό το πλήκτρο μας βοηθάει.

Από τη στιγμή που ένα άτομο δεν βρίζει, δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία "τσεκουριού". Αυτό που θέλω να σεβαστείτε όλοι είναι πως προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα. Θυμόσαστε το που φτάσαμε για να κάνουμε ban κάποιους χρήστες και το πόσο πολύ στα άκρα το φτάσαμε για να μην πάρουμε "έκτακτα μέτρα". Αυτό που ζητάω από τα μέλη που είναι ενεργά στο site και θέλουν να λειτουργήσουν υπέρ της δημιουργίας ενός community, να μην απαντούν καν σε όσους θεωρούν ότι τους θίγουν. Δεν γίνεται να αρχίσει να πέφτει τσεκούρι παντού και κυρίως δεν γίνεται 24/7. Δυστυχώς δεν είμαστε 100 άτομα και δεν μπορούμε να έχουμε real time παρακολούθηση των πάντων. Η εναλλακτική θα ήταν να μπαίνουν όλα τα comments under moderation και αφού ελεγχθούν να ανεβαίνουν. Χαζό δεν θα ήταν;

Από πλευράς μου λοιπόν προσωπικά θέλω να μου στείλεις με ένα PM τα σχόλια που σε έχουν εκνευρίσει του commenter (και στο review του Bloodborne) και θα επιληφθώ προσωπικά αν και είναι ιδιαίτερα δύσκολη η περίοδος για μένα. Το ότι έχεις αναφέρει πως θα κινηθείς νομικά, το έχεις κάνει και το επιβεβαιώνω, ωστόσο αυτά είναι θέματα που φεύγουν εκτός της κοινότητας του Enternity. Όπου υπάρχει προσβλητικός χαρακτηρισμός, προσπαθούμε να επεμβαίνουμε όσο πιο έγκαιρα γίνεται, απλά ζητάμε και κατανόηση γιατί όλο αυτό που έχει γίνει το Enternity χρειάζεται αρχικά βοήθεια από την κοινότητα.

Δεν χρειάζεται κανείς να φύγει, είπαμε, όλα λύνονται με κουβέντα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:38

Σοβαρά τώρα, θέλετε να τα πούμε μια στιγμή οι τρεις μας online ή από κοντά να το τελειώνουμε γιατί είναι αστείο αυτό το πράγμα που γίνεται;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Μαρ 2015, 15:40

Κάντο ρε Παύλο και σε βλέπω υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:42

kakashi_hatake έγραψε:Κάντο ρε Παύλο και σε βλέπω υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης.

XAXAXAAXAXAXAXAXXAAXXAXAAX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδή κουτσά στραβά τους έχω καταλάβει και τους δύο, είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ γέλιο η φάση και θα τα βρουν και 100%.

Απλά αυτό το ρημάδι το net είναι λίγο θέμα... :D
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:50

Απλά ρε σεις, ζητώ κατανόηση στο όταν γράφετε κάτι στα νεύρα σας (ή κάτι που δεν εντάσσεται στους κανόνες που επιτρέπονται εν ολίγοις στο site) δεν γίνεται να είμαστε από πάνω και να διαγράφουμε/κάνουμε edit. Όταν γίνεται κάτι, mail στο site, PM σε μένα, οτιδήποτε. Κάποιοι έχετε μέχρι και κινητό. Δηλαδή εντάξει, στείλτε ένα SMS "μεγάλε, εδώ πρόβλημα". Να το λύσουμε. Δεν γίνεται με το παραμικρό να τινάζεται μια κουβέντα στον αέρα επειδή μερικοί δεν χωνεύουν κάποιους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Μαρ 2015, 15:51

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετός εγωισμός και από τους δυο σας. Έχουν ειπωθεί αρκετά (ειδικά με το όλο θέμα μηνύσεων) άλλα εγώ τα θεωρώ παιδιαρίσματα και σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε. Στο κάτω κάτω μιλάμε για έναν ιστότοπο, δε φορτώνεστε ο ένας τον άλλον real life. Και άλλα σκηνικά έχουν γίνει και πολλοί έχουμε βρει αυτούς που δεν ταιριάζουν τα χνωτα μας, έχουμε απομακρυνθεί, αλλά εσείς το έχετε πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι αυτές συμπεριφορές για forum. Και είναι κρίμα και για το site αυτό το οποίο νομίζω και οι δύο το σέβεστε.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 16:00

Επειδή τέτοιες καταστάσεις έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν από άλλα άτομα, το θέμα είναι ότι σε ένα forum που δεν υπάρχει προσωπική επαφή, το παραμικρό φτάνει στα άκρα. Το ζήτημα είναι πως όταν βλέπουμε ότι με έναν άνθρωπο δεν ταιριάζουμε, απλά αναφέρουμε τον όποιο χαρακτηρισμό μέσω της διαδικασίας reporting και αφήστε το πάνω μας. Ούτε θέλουμε να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, ούτε γουστάρω προσωπικά να θεωρεί κάποιος ότι του κάνουμε χάρη αφήνοντάς τον να λέει ότι θέλει ή αφήνοντας έναν άλλο να τον προσβάλει. Απλά επειδή είσαστε ενήλικες, νομίζω ότι πρέπει να πάρει ο καθένας τα μέτρα του για να μην συνεχίζεται η κατάσταση να είναι έτσι άσχημη. Δεν βοηθάει κανέναν. Και είναι κρίμα και για την κοινότητα και το site.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 16:28

Στο είχα πει, αν θέλεις να κινηθείς νομικά μπορείς να το κάνεις και αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει κιόλας να ηρεμήσεις, έχεις κάθε δικαίωμα. Δεν μπορώ να σε αποτρέψω. Απλά από πλευράς μου θεωρώ πως είτε με την μία είτε με την άλλη πλευρά δεν μπορεί να βγει άκρη αν αρχίζουν να υπάρχουν με τη μία εστίες που ανάβουν φωτιές.

ΥΓ) Τα μεταξύ σας PM δεν τα γνωρίζω και δεν έχω πρόσβαση να τα βλέπω. Θα χρειαστεί ενημέρωση από τον admin
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 16:29

Τώρα, θεωρείτε ότι είναι σωστό αυτό το πράγμα; Ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Μαρ 2015, 16:41

Εγώ λέω να δεχτείτε την πρόσκληση του Παύλου για συζήτηση. Όχι όμως σε δημόσιο επίπεδο (enternity radio όπως λέει ο Raysod) άλλα μέσω skype psn ή κανένα καφέ να πιείτε. Αν πάλι σας βολεύει το γραπτό, νομίζω μπορεί να κάνει ένα κρυφό subforum ο Παύλος με εσάς τους δύο μόνο με δικαιώματα να συμμετέχετε και εκεί να συζητήσετε με το Παύλο για όποιο πράγμα σας έχει πειράξει στις μεταξύ σας αντιπαραθέσεις.
Και αυτό με τα screenshots παιδιά έχει καταντήσει αηδία. Στο τέλος δε θα μιλάει κανείς με κανένα φοβούμενοι ότι "καταγράφονται" συνομιλίες.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB