Λοιπόν λίγα λόγια για τον γραφόντα προκειμένου να καταλάβετε λίγο καλύτερα γιατί μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να γράψω ότι γράφω.
Στα 30+ χρόνια της ζωής μου έχουν περάσει πολλές και πολυποίκιλες ταινίες μπροστά απο τα μάτια μου. Περιπέτειες, κωμοδίες, παροδίες, θρίλερ, φαντασίας, αισθηματικές, σινεφίλ κτλ. Δεν παρακολουθώ δηλαδή φανατικά κάποιο είδος αλλά προσπαθώ να διατηρώ ανοιχτούς τους ορίζοντες μου δοκιμάζοντας απο την ποικιλία(?) που έχει να προσφέρει σήμερα η έβδομη τέχνη.
Πάει αυτο...πάμε τώρα στο δια τάυτα της συγκεκριμένης ταινίας.
Αρχίκά να δηλώσω πως για τα γούστα μου ο Sandler είναι ένας μικρός θεούλης (όπως θα λεγε ο κύριος Παπαπαύλου). Μου αρέσουν οι ταινίες του, το κάψιμο και η ΚΑΦΡΙΛΑ που τις διέπει όλες μα όλες. Δεν με ενχολεί και τη βρίσκω διασκεδαστική έξυπνη καιι σωστά τοποθετημένη (απλά κάποιες φορές για πιο γερά στομάχια-όχι πως είχα ποτέ πρόβλημα). Πάντα για μένα, είχε να δώσει κάτι καινούριο, διαφορετικό που αν το δεχόσουν για αυτό που είναι, και έκρυβες και έναν μικρό καφρούλη μέσα σου (οκ οκ υπάρχει και το spanglish που ήταν εξαιρετικό και διαφορετικό απο τα υπόλοιπα) περνούσες τουλάχιστον διασκεδαστικά στη σκοτεινή αίθουσα, ή στις ανέσεις του σπιτιού σου παρακολουθώντας το Nicky, 50 First dates, I don't wanna be a milionaire, και τόσα άλλα.
Για τον τρισμέγιστο Al Pacino δεν λέω τίποτα. Δύο έιναι περιπτώσεις....ή σου αρέσει, ή σου αρέσει...απλά και λιτά. Οκ έχω να πω και γι'αυτόν πολλά, αλλά όχι εδώ και όχι τώρα! Πάμε στην ταινία τώρα....
Ο Jack (A. Sandler) έχει μια δίδυμη αδελφή την Jill (A. Sandler) που του προξενέι πονοκέφαλο κάθε φορά που επικέπτεται την οικογένεια του και στην ουσία απο τότε που γεννήθηκαν. Αυτά....ας προσθέτουμε έναν Al Pacino που παίζει τον εαυτό του και όσο μα όσο ανοιχτόμυαλός και να μαι...όσο σαρκαστικός...όσο και να μου αρέσουν τα τσαλακώματα ηθοποιών που δεν κολώνονουν να αλλοιώσουν να γελοιοποιήσουν το image τους, εδώ τα πράγματα έιναι για κλάματα και όχι για γέλια. Πραγματικά απορώ πώς δέχτηκε να πάιξει σε μια τέτοια ταινία...πιο πολύ μου άρεσε το πέρασμα του J.Depp παρά αυτή η γελοιότητα.
Ουσιαστικά ο ηθοποιός γελιογραφεί τον εαυτό του με μια, υπερβολική και με μια δόση τρέλας, καρικατούρα του Pacino χωρίς όμως να με πέιθει ούτε λεπτό. Το σενάριο έιναι τραγικό, δεν σου δίνει τίποτα, δεν είναι πουθενά μα πουθενά έξυπνο και τα αστεία αναμενόμενα...εεεε....μια στιγμή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΣΤΕΙΑ!!!!
Αν επιμένετε να την δείτε ή την είδατε η γνώμη μου μπορεί να συρρικνωθέι στα τελευταία λόγοια του pacino όταν βλέπει το διαφημιστικό.
Δεν έχω χάσει την πίστη μου σε κανέναν απο τους 2 ηθοποιούς απλά απογοητεύτηκα ΣΦΟΔΡΑ που λένε!
Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου γνώμη και απο τώρα σας λέω πως ότι και να πείτε έχετε δίκιο (εφόσον δεν κρίνετε την κρίση μου χεχε)
Θα τα ξαναπούμε...είδατε δεν ξέρω να γράφω μόνο για RETRO παιχνίδια...και να και ένα post που δεν τελειώνει με DOS promt...
C:>?
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 11:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Jack and Jill
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
την κατατάσσω στις χειρότερες ταινίες που έχω δει. ίσως φταίει οτι πλήρωσα εισιτήριο στο σινεμά χααχχα
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες