Tanno έγραψε:Έχει μεγάλη σχέση. Εσύ είσαι που τα έχεις μπερδέψει. Ο SSD μπορεί να φορτώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα απ' ότι ο HDD, έξου και ο λόγος να μπορεί να φορτώσει και επιπλέον δεδομένα. Ρώτα οποιονδήποτε τεχνικό θες και θα σου πει την ίδια αποστομωτική και αφοπλιστική απάντηση.
Ένας φίλος μου που είναι τεχνικός Η/Υ είχε έναν πελάτη που του κόλλαγαν (lag) τα παιχνίδια κι αναγκάστηκε ν' αλλάξει τον δίσκο. Μετά την αλλαγή όλα έτρεξαν ομαλά.
@T_K_K_LUIGI, ε και πάλι σιγά. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι μέχρις τέλους, το παίζεις μέχρις να το τερματίσεις, κι όταν το τερματίσεις, το καταργείς από τον δίσκο.
Ρε φίλε έλεος , και δεν ξέρεις επιμένεις κιόλας............
Ένας SSD θα σου φορτώσει γρηγορότερο το παιχνίδι(Loading) , θα ανοίξει το PC γρηγορότερα,θα γράφεις και θα σβήνει αρχεία γρηγορότερα λόγο μεγαλύτερης ταχύτητας εγγραφής-ανάγνωσις θα φορτώνει ποιο γρήγορα τα textures από το σκληρό ενώ παίζεις και δεν θα παρατηρείς το φαινόμενο να φορτώνουν μπροστά στα ματιά σου
ΑΛΛΑ να το ξαναπάμε από την αρχή με το LAG δεν έχει καμιά σχέση.Ο SSD μπορεί να φορτώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα απ' ότι ο HDD, έξου και ο λόγος να μπορεί να φορτώσει και επιπλέον δεδομένα. Ρώτα οποιονδήποτε τεχνικό θες και θα σου πει την ίδια αποστομωτική και αφοπλιστική απάντηση.
Είπα εγώ πουθενά ότι ο SSD δεν φορτώνει γρηγορότερα? Μου αρέσει που μου λες να ρωτήσω και τεχνικό για να με αποστομώσει, αναρωτιέμαι αν φαντάζεσαι πράγματα?
Βλέπεις εσύ πουθενά να γράφω κάτι για το πόσο γρήγορα η όχι διαβάζει ο SSD και να λέω κάτι διαφορετικό?Το μόνο που σου έγραψα είναι πως το LAG δεν έχει σχέση με το σκληρό δίσκο, δεν θα κάτσω να κάνω και μάθημα τώρα που χρησιμοποιείται η ορολογία LAG στους Υπολογιστές.
Eπίσης δεν μεταφράζονται όλα αυτούσια από Αγγλικά σε Ελληνικά για να πεις ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τη μετάφραση LAG=Καθυστέρηση. Είτε μας αρέσει είτε όχι κάποιες ορολογίες έχουν συγκεκριμένη έννοια, χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορούμε να κάνουμε απευθείας μετάφραση θεωρώντας πως είναι και σωστό.
'Έχουμε τα ύψιστα γραφικά θα έχουμε τώρα και LAG στους σκληρούς?