Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 15 Μαρ 2015, 14:54

Πολύ σιγά το πάει ο Ρις με την ψυχολόγα. Πότε θα κάνει κίνηση; :P Πλάκα πλάκα τελειώνει και αυτή η σεζόν όπου να ναι, τελειώνει και το Walking Dead, πρέπει να βρω αντικαταστάτες. Μόνο με Better Call Saul και Game Of Thrones όταν αρχίσει δεν βγαίνει η βδομάδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Person Of Interest

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Μαρ 2015, 22:24

RiderSoMysterious έγραψε:Πολύ σιγά το πάει ο Ρις με την ψυχολόγα. Πότε θα κάνει κίνηση; :P Πλάκα πλάκα τελειώνει και αυτή η σεζόν όπου να ναι, τελειώνει και το Walking Dead, πρέπει να βρω αντικαταστάτες. Μόνο με Better Call Saul και Game Of Thrones όταν αρχίσει δεν βγαίνει η βδομάδα.

δεν περίμενες μια βδομάδα?μια χαρά τα πήγε σήμερα.και το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Re: Person Of Interest

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 25 Μαρ 2015, 23:13

Χαχα ναι τρελή επιτυχία σήμερα. Αν και θα προτιμούσα την τύπισσα από το Vikings. Πρέπει να μπει μόνιμα στη σειρά. [emoji13]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Μαρ 2015, 05:08

Κοκκινομαλα Vs Ξανθια. Δυσκολη επιλογη. :oops: Αν και θα πηγαινα προς το ξανθο το μωρο το οποιο το θελουμε στην ομαδα ASAP.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 27 Μαρ 2015, 11:52

εγώ πιστεύω πως είναι καιρός να μπουν μερικά νέα πρόσωπα.είμαστε 4 χρόνια με τους 2 βασικούς και 4-5 ημιβασικούς.θα ήθελα μια μικρή αλλαγή.εξάλλου σε 3 βδομάδες η shaw θα επιστρέψει αφού τα δίδυμα θα έχουν μεγαλώσει και θα είναι όλο το παλιό καστ μαζεμένο.υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες χαρακτήρες που θα μπορούσαν να εμφανίζονται ως regular.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Απρ 2015, 12:09

πολύ ενδιαφέρον και το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας.βλέπω πάμε για πάρα πολύ δυνατό φινάλε και φέτος...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 11 Απρ 2015, 21:03

γνωμη μου ειναι πως στην σειρα δεν χρειαζεται να μπει κανενας χαρακτηρας...
αυτο που χρειαζεται ειναι να την τελιωσουν σε 1,μαξιμουμ 2 season τωρα που απλα βρισκεται στο pick! της...
κατεμε αμα την τελιωσουν σε 1 με 2 season απλα θα ειναι ισως η καλυτερη σειρα που εχω δει μακραν απο τη δευτερη...
δεν υπαρχει ουτε ενα σημειο στις 4 season που εχω παρακολουθησει που να εχω βαρεθει...
απλα αμα την τραβηξουνε πολυ κινδυνευει να κουρασει οπως τοσες και τοσες σειρες
υγ:μετα απο αυτο το επεισοδειο εχω να προτεινω #root@UFC
υγ2:το μονο που με εχει ξενερωσει λιγο ειναι που εχουν αφησει την ιστορια με τους ELIAS/DOMINIC.
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 11 Απρ 2015, 21:20

To κακο με το POI, ειναι οτι σε καθε σεζον που εχει 21-22 επεισοδια βαζουν 5-6 filler episodes και κουραζει. Το θεωρω απιθανο αμα τα πηγαινει καλα να την τελειωσουν σε 1-2 σεζον διοτι οπως ειναι γνωστο οι Αμερικανοι το τραβανε μεχρι τελος.

Εαν εξαιρεσουμε τα filler episodes προσωπικα δεν εχω βαρεθει στα υπολοιπα επεισοδια της 4ης σεζον. Αμα ηταν 16 επεισοδια η καθε σεζον θα μπορουσε η σειρα να ηταν ακομα καλυτερη αλλα θεωρω πως υπαρχει πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο μονο αν υπαρχει δραματικη μειωση στην τηλεθεαση. Οπως συνεβη και με το Fringe.

Τελος, συμφωνω πως επρεπε να δουμε περισσοτερο Elias & Dominic αλλα δυσκολα να δουμε κατι το σημαντικο τωρα που εχουν μεινει λιγα επεισοδια. Παντως θελω περισσοτερο Elias μιας και ο ηθοποιος που τον ενσαρκωνει ειναι τρομερος.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 12 Απρ 2015, 20:01

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα νούμερα, πόσοι το βλέπουν κτλ. Πιστεύω ότι παραείναι νωρίς για να το λήξουν τώρα απλά και μόνο επειδή ''είναι στο peak''. Το τι είναι στο peak και τι είναι filler είναι στην κρίση του καθενός. Εφόσον έχουν μια καλή ιστορία να πούνε, ας το τραβήξουν όσο θέλουν. Κάποιοι στην πορεία θα κουραστούν, κάποιοι καινούριοι θα εμφανιστούν, έτσι συμβαίνει. Δεν θα κάτσω να υπολογίσω αν πχ η 8η σεζόν ήταν λίγο χειρότερη από την 4η, εφόσον βέβαια αυτό που βλέπω με ευχαριστεί. Η ίδια πάνω κάτω συζήτηση γίνεται και στη μουσική. Στο internet πρωτοέμαθα για το Fillerslave(!!!)(https://youtu.be/ZM1zAVXKdXg) ή για ακόμα πιο hardcore απόψεις από άτομα που επειδή βαρέθηκαν μετά το 7th Son Of a 7th Son, έχουν την απαίτηση(!) να σταματήσει(!) η μπάντα επειδή ''πέρασε το peak της''. Τέλος πάντων.

Μου αρέσει στο POI το ότι δεν έχει μεγάλες διακοπές και ότι έχει αρκετά παραπάνω επεισόδια πχ από το 8+8 του Walking Dead με τα σταμάτα-ξεκίνα και τα 2 φινάλε, που τον περισσότερο καιρό είσαι στο περίμενε και με το που αρχίσει έχει τελειώσει ή ακόμα χειρότερα με τα 10 του Better Call Saul που αν όλα πάνε καλά (που θα πάνε :D ) θα τα θυμόμαστε απλά σαν το ορεκτικό.

Απλά εύχομαι να μην στερέψει η έμπνευση και να υπάρχει ανταπόκριση για να το συνεχίσουν για όσο θελήσουν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 12 Απρ 2015, 20:51

οπως ειπα και ποιο πανω για μενα το ΡΟΙ ειναι ισως η καλυτερη σειρα που εχω δει γιαυτο και θελω να τελειωσει σωστα(αν χρειαστουν 10 season ακομα καλυτερα για μας).

απλα επειδη απο την εμπειρια μου εχω διαπιστωσει πως οσες σειρες τις τραβανε οσο δεν παει και φτανουνε τις 10 season κουραζουν απιστευτα και απλα απο ενα σημειο και μετα γινονται μονοτονες
εχω τους ενδοιασμους για την διαρκεια της σειρας...

ας ελπισουμε οι σεναριογραφοι να ξερουν τι κανουν :D :D :D
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB