- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 19:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβληματικά PS4
Re: Προβληματικά PS4
Απορία. Αν βάλουμε την κονσόλα σε rest Mode να κατεβάζει και ξαφνικά πέσει το δίκτυο. Αυτόματα ξανά ξεκινά το download; η πρέπει να ξανά ανοίξω την κονσόλα για να τα βάλω να κατεβαίνουν;<br/>
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Re: Προβληματικά PS4
Εχθές το άφησα σε rest Mode και όταν έπεσε το δίκτυο μετά από 30 λεπτά όμως την άνοιξα να δω τη γίνεται το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε σταματήσει το download και χρειάστηκε να τα ξαναβάλω να κατέβουν. Δηλαδή αν φύγω από το σπίτι και πέσει το δίκτυο δεν ξεκινάει αυτόματα όταν επανέλθει; Περίεργο μου φαίνεται. Υπάρχει κάποια λύση;;;;<br/>
-
Ναι αυτό με το πέταγμα του δίσκου ουκ ολίγες φορές. Ειχα βγάλει τη μαλακιούλα που είναι ακριβώς κάτω από τη κονσόλα στο σημείο που βρίσκεται το eject button για να δίνει λίγο ύψος και να αερίζεται και η αλήθεια είναι ότι είδα βελτίωση γιατί πιο πριν μου το εκανε πολυ συχνά. Πριν κανένα μήνα όμως και εκεί που είχα νευρίασει με ένα game μου πετάει το δίσκο, νευριάζω και εγώ και με το χέρι μου σκαλίζω το eject button, το έβγαλα, πλέον δεν έχω θέμα αλλά τα δισκάκια βγαίνουν μόνο με dualshock.
Από τι διάβασα φταίει ο στατικός ηλεκτρισμός αλλά σε εμένα τουλάχιστον αν χάιδευες το λαστιχάκι εκείνο που ανέφερα και το οποίο βρίσκεται κάτω από τη κονσόλα, σου πετούσε το δισκάκι έξω. Δε ξέρω. Πάντως ξεμπέρδεψα. Έχει η sony μια λύση αλλά δεν κρατάει για πολύ.
Από τι διάβασα φταίει ο στατικός ηλεκτρισμός αλλά σε εμένα τουλάχιστον αν χάιδευες το λαστιχάκι εκείνο που ανέφερα και το οποίο βρίσκεται κάτω από τη κονσόλα, σου πετούσε το δισκάκι έξω. Δε ξέρω. Πάντως ξεμπέρδεψα. Έχει η sony μια λύση αλλά δεν κρατάει για πολύ.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Δεν υπάρχει τρόπος μόνιμης επίλυσης του προβλήματος από όσα έχω διαβάσει. Υπάρχει μια που κάνει κάποια καλύτερη δουλειά αλλά θέλει λυσιμο του συστήματος (στο καπάκι του bluray από πάνω) και βιδωμα μιας βιδας. Υπάρχει βίντεο αν ψάξεις για το πως γίνεται. Από όσα έχω διαβάσει επίσης δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση της κονσόλας γιατί το πρόβλημα δεν μπορεί να αναπαραχθεί εύκολα και έτσι παίρνει άκυρο αντικατάστασης.
Με αυτό που έκανα εγώ τα δισκάκια βγαίνουν πλέον μόνο μέσω dualshock και eject game disc. Το έχεις ξαπλωμένο το play? Στο όρθιο νομίζω δεν εμφανίζει προβλήματα γιατί δεν ακουμπάει κάπου το συγκεκριμένο μέρος της κονσόλας. Αλλά εμένα δε με βολεύει όρθιο.
Με αυτό που έκανα εγώ τα δισκάκια βγαίνουν πλέον μόνο μέσω dualshock και eject game disc. Το έχεις ξαπλωμένο το play? Στο όρθιο νομίζω δεν εμφανίζει προβλήματα γιατί δεν ακουμπάει κάπου το συγκεκριμένο μέρος της κονσόλας. Αλλά εμένα δε με βολεύει όρθιο.
-
παιδια καλησπερα . σε περιπτωση που κατεβαζεις καποιο αρχειο στο ps4 και ξαφνικα πεσει το δικτυο .το ps4 ξαναεπανερχεται να κατεβασει το αρχειο μετα την συνδεση του δικτυου ? η πρεπει να ανοιξουμε την κονσολα ? και να το βαλουμε να κατεβει ?
-
Εμένα μου το είχε συνεχίσει κανονικά παλιότερα αλλά τότε φαντάσου δεν υπήρχε καν να το βάλεις σε παύση οπότε κατέβαζε ξαφνικά σταμάτησε περίμενα να βγάλει μήνυμα σφάλματος ούτε καν, και το συνέχισε όταν ήρθε. Ποτέ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα στο κατέβασμα ενώ στο ps3 αντιθέτως άπειρες φορές με το παραμικρό μου έβγαζε σφάλμα και πολλές φορές τα ξανακατεβαζα από την αρχή γιατί είχαν θέμα από τις παύσεις που έκανε και δεν έπαιζε το παιχνίδι.
-
παρατηρω οτι οταν κατεβαζω κατι και ειναι σε rest mode και ξαφνικα πεσει το δικτυο οταν επανερχεται δεν ξαναξεκιναει να κατεβαζει αυτοματα αλλα πρεπει να ανοιξω την κονσολα και χειροκινητα να το βαλω να συνεχισει απο εκει που σταματησε . στην προηγουμενη γενια δεν γινοταν αυτο αλλα ξαναξεκινουσε το download οταν ειχε επανελθει το δικτυο .υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω δει ? η απλα να ελπιζουμε σε καποιο patch ?
-
Στο ps3 σίγουρα δε ξανά ξεκινούσε. Έπρεπε να κάνεις resume του download γιατί σου έβγαζε ένα x αν δεν κάνω λάθος και σφάλμα. Εμένα δε μου έχει τύχει κάτι πάντως στο PS4. Μέσω browser τσέκαρες αν υπάρχει επιλογή να τη συνεχίσεις για να μην ανοίγεις τη κονσόλα? Σίγουρα αναφέρει το progress και μπορείς να τα κατεβάσεις αλλά δε ξέρω αν σταματήσει το download αν μπορείς να το βάλεις να συνεχίσει.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες