[/quote]Δεν θυμάμαι ποιά ήταν η αποστολή αυτή, αλλά λογικά δυσκολεύεσαι επειδή αυτές πρέπει να είναι για lv30. Δεν σε βρίσκω στην λίστα της clan. Μήπως έχεις μπει μόνο στο group? Θα σε βάλω friend list να συνεννοηθούμε. Τώρα που αρχίζουμε να μαθαίνουμε τον Crota θα ξαναρχίσουμε τον Atheon για όσους δεν τον πρόλαβαν ή πήραν τώρα το παιχνίδι.[/quote]
Και πάλι καλημέρα.Ήμουν μέλος του clan, αλλά τώρα έχω ως active αλλο clan.
Είμαι μέλος του enternity group όμως.Αν είναι να κάνω active το enternity clan.
Είναι η τελευταία αποστολή μετά που παίρνεις το urn of sacrifice, και αφού μαζέψεις μπόλικα πράγματα που θέλει και σκοτώσεις έναν στο public event στην Earth, σου βγάζει μια αποστολή στο φεγγάρι, που πας στο Crota Temple, στέκεσε πάνω σε ένα urn σου βγάζει τέσσερα crota swords, and ALL HELL BRAKES LOOSE!
Από σήμερα αρχίζει η χριστουγεννιάτικη άδεια μου, οπότε τα βράδυα θα είμαι πιο χαλαρός για τα raid.Please count me in!
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 09:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
Α, κατάλαβα πιο λες. Αυτό που στην αρχή σου ζητάει να πάρεις κάτι από τον Xur και μετά ζητάει να σκοτώσεις διάφορα hives. Σήμερα θα ξαναπάμε στον Crota στις 9, αλλά υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και Atheon, γιατί υπάρχουν άτομα που τον θέλουν.SithDante έγραψε:Και πάλι καλημέρα.Ήμουν μέλος του clan, αλλά τώρα έχω ως active αλλο clan.
Είναι η τελευταία αποστολή μετά που παίρνεις το urn of sacrifice, και αφού μαζέψεις μπόλικα πράγματα που θέλει και σκοτώσεις έναν στο public event στην Earth, σου βγάζει μια αποστολή στο φεγγάρι, που πας στο Crota Temple, στέκεσε πάνω σε ένα urn σου βγάζει τέσσερα crota swords, and ALL HELL BRAKES LOOSE!
Από σήμερα αρχίζει η χριστουγεννιάτικη άδεια μου, οπότε τα βράδυα θα είμαι πιο χαλαρός για τα raid.Please count me in!
Ναι, θα σου εμφανιστούν στο μέλλον αυτές οι επιλογές. Στο lv25 θα σου έχουν εμφανιστεί όλες (το Nightfall είναι το τελευταίο).giopa62 έγραψε:Ευχαριστώ Γιάννη. Χτες έπαιξα το πρώτο strike. Φαντάζομαι το vanguard Θα το δω αργοτερα ε; Είμαι lvl 10.
Όσο για το username έχω xone. geofyl3.
Δυστυχώς οι περισσότεροι παίζουμε στο PS4. Υπάρχουν αν θυμάμαι καλά 3 άτομα στην clan που παίζουν από τα Xbox.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
GiannisP έγραψε:Α, κατάλαβα πιο λες. Αυτό που στην αρχή σου ζητάει να πάρεις κάτι από τον Xur και μετά ζητάει να σκοτώσεις διάφορα hives. Σήμερα θα ξαναπάμε στον Crota στις 9, αλλά υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και Atheon, γιατί υπάρχουν άτομα που τον θέλουν.SithDante έγραψε:Και πάλι καλημέρα.Ήμουν μέλος του clan, αλλά τώρα έχω ως active αλλο clan.
Vault of Glass raid δηλαδή?Αν τα καταφέρω θα μπώ μαζί σας.Μόνο ένα raid θα κάνετε στο Vault?Αν δεν προλάβω δεν θα κάνετε και δεύτερο?

-
SithDante - Δημοσιευσεις : 77
Απίστευτο! Έβγαλε solo το crota’s end.
http://youtu.be/sMUBPo8cwo4
Δείτε πώς πέρασε την πρώτη φάση, συνδυάζοντας το passive του patience and time με το skill του χαρακτήρα του. Για την δεύτερη φάση δεν ήξερα ότι η γέφυρα μπορεί να ανοίξει όσο μπαινοβγαίνεις στον κύκλο, αφήνοντάς την λίγο πριν ενεργοποιηθεί το wipe. Ουσιαστικά αυτή η φάση μπορεί να προσπεραστεί άνετα solo απ όλους μας.
Ο διάδρομος πιστεύω είναι επίσης βατός και με άλλες κλάσεις. Το δύσκολο είναι αυτό που έκανε στην τρίτη φάση. Σαν να άργησε πάντως η μάγισσα να ενεργοποιήσει το τραγούδι.
Αυτό που κάνει στον Crota είναι επίσης απίστευτο και πολύ δύσκολο. Το καλό είναι ότι ακριβώς επειδή το κάνει solo, μπορεί να έχει τον μέγιστο συγχρονισμό με την ασπίδα του crota.
Προσωπικά αυτό μου αρέσει στο Destiny. Πάνω που νόμιζες ότι τα είχες δει όλα, πάντα κάποιος ανακαλύπτει επιπλέον βάθος και τακτικές.
http://youtu.be/sMUBPo8cwo4
Δείτε πώς πέρασε την πρώτη φάση, συνδυάζοντας το passive του patience and time με το skill του χαρακτήρα του. Για την δεύτερη φάση δεν ήξερα ότι η γέφυρα μπορεί να ανοίξει όσο μπαινοβγαίνεις στον κύκλο, αφήνοντάς την λίγο πριν ενεργοποιηθεί το wipe. Ουσιαστικά αυτή η φάση μπορεί να προσπεραστεί άνετα solo απ όλους μας.
Ο διάδρομος πιστεύω είναι επίσης βατός και με άλλες κλάσεις. Το δύσκολο είναι αυτό που έκανε στην τρίτη φάση. Σαν να άργησε πάντως η μάγισσα να ενεργοποιήσει το τραγούδι.
Αυτό που κάνει στον Crota είναι επίσης απίστευτο και πολύ δύσκολο. Το καλό είναι ότι ακριβώς επειδή το κάνει solo, μπορεί να έχει τον μέγιστο συγχρονισμό με την ασπίδα του crota.
Προσωπικά αυτό μου αρέσει στο Destiny. Πάνω που νόμιζες ότι τα είχες δει όλα, πάντα κάποιος ανακαλύπτει επιπλέον βάθος και τακτικές.
-
Παρακάτω είναι το σωστό glitch για να πέσει ο Crota (τελικά το κάναμε λάθος):
Steps to Reproduce:
1. Fireteam member with the best internet connection, load into the final boss encounter solo.
2. Remaining members join on that player.
3. Each member of the team stand near the crystal to begin the fight
4. Clear the crystal room and hallways
5. Exit the hallways and begin the Crota fight as normal
6. Have two members dedicated to sniping Knights on the tower and bridge
7. Have two members focus on downing the sword bearer and Crota.
8. Have the fireteam leader/host briefly help with the sword bearer and then retreat back into the hallway out of harm
9. Fireteam leader/host press the PS button - select Settings - Network - Highlight "Connect to the Internet" and prepare to disconnect
10. Down the sword bearer - pick up the sword - get into position to jump up to Crota
11. Down Crota - as soon as his knee goes down, yell out "He's Down" - fireteam leader/host de-selects "Connect to the Internet" as soon as they hear "He's Down"
12. Fireteam leader/host re-selects "Connect to the Internet" - reboot Destiny and re-join the fireteam and party chat
13. Crota will be down on one knee for the duration of the fight - continue to down sword bearers and fight Crota. It should take 2 swords
Steps to Reproduce:
1. Fireteam member with the best internet connection, load into the final boss encounter solo.
2. Remaining members join on that player.
3. Each member of the team stand near the crystal to begin the fight
4. Clear the crystal room and hallways
5. Exit the hallways and begin the Crota fight as normal
6. Have two members dedicated to sniping Knights on the tower and bridge
7. Have two members focus on downing the sword bearer and Crota.
8. Have the fireteam leader/host briefly help with the sword bearer and then retreat back into the hallway out of harm
9. Fireteam leader/host press the PS button - select Settings - Network - Highlight "Connect to the Internet" and prepare to disconnect
10. Down the sword bearer - pick up the sword - get into position to jump up to Crota
11. Down Crota - as soon as his knee goes down, yell out "He's Down" - fireteam leader/host de-selects "Connect to the Internet" as soon as they hear "He's Down"
12. Fireteam leader/host re-selects "Connect to the Internet" - reboot Destiny and re-join the fireteam and party chat
13. Crota will be down on one knee for the duration of the fight - continue to down sword bearers and fight Crota. It should take 2 swords
-
Έχουν από εχθές πρόβλημα PSN και XBOX LIVE. Το μεσημέρι μπόρεσα να μπω αλλά τώρα το PSN είναι εκτός.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης